Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Hταν το μεγαλο μου ερωτημα και θεμα πολλων μπυροσυζητησεων...
Τελικα οδηγησα και τα 2 και πηρα το sv...
Δεν το εχω μετανοωσει καθολου...οσο για τα κλειστα κομματια το 4κ πρεπει να ειναι
στα κοκκινα συνεχεια που αυτο ειναι καθαρα θεμα οδηγου...ενω εγω που ειμα κουλος απλα ανοιγω το γκαζι...
Αν αλλαξω μηχανη παντως παλι 2κ η 3κ...
Αρα το συμπερασμα ειναι οτι στην τελικη τα 4Κ ειναι δυσκολοτερο να τα πας γρηγορα σε σχεση με ενα 2Κ και οχι οτι τα 2Κ υπερεχουν....Γιατι αν δουλευεις το 4Κ στις (ψηλες) στροφες που θελει για να αποδωσει ,ΔΕΝ θα σε περασει ΚΑΝΕΝΑ 2Κ απο αυτα που αναφεραμε.....Και για roll on ,που αναφερθηκε ο φιλος DrBig προηγουμενως: Οταν κοντραρεις/συγκρινεις δυο μηχανες ,θα ανοιξεις την καθεμια με τις στροφες και τη σχεση στο κιβωτιο ,με τα οποια αποδιδει σε εκεινη τη στιγμη η μοτο....Δηλαδη δεν ειναι κανονας οτι αν ανοιξω εγω με το R6 με ενα SUPERDUKE στα 150 πχ ,οτι θα εχουμε την ιδια σχεση στο κιβωτιο και τις ιδιες στροφες....Εννοιτε οτι οι στροφες μου θα ειναι περισσοτερες αλλα αυτο δεν λεει κατι..εκει αποδιδει εκει το ανοιγω....Γιαυτο ας λεμε απο την αρχη οτι το 2Κ ειναι ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και οχι πιο γρηγορο στην ταδε διαδρομη.....
Ολα αυτα δεν τα λεω σε καμια περιπτωση για να παινεψω εμενα η τον τυπο μοτοσυκλετας μου (μιας και μιλαμε γενικα)....![]()
![]()
![]()
![]()