Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: τετρακυλινδρα 600 vs V2 800+

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
    Hταν το μεγαλο μου ερωτημα και θεμα πολλων μπυροσυζητησεων...

Τελικα οδηγησα και τα 2 και πηρα το sv...

Δεν το εχω μετανοωσει καθολου...οσο για τα κλειστα κομματια το 4κ πρεπει να ειναι

στα κοκκινα συνεχεια που αυτο ειναι καθαρα θεμα οδηγου...ενω εγω που ειμα κουλος απλα ανοιγω το γκαζι...

Αν αλλαξω μηχανη παντως παλι 2κ η 3κ...

Αρα το συμπερασμα ειναι οτι στην τελικη τα 4Κ ειναι δυσκολοτερο να τα πας γρηγορα σε σχεση με ενα 2Κ και οχι οτι τα 2Κ υπερεχουν....Γιατι αν δουλευεις το 4Κ στις (ψηλες) στροφες που θελει για να αποδωσει ,ΔΕΝ θα σε περασει ΚΑΝΕΝΑ 2Κ απο αυτα που αναφεραμε.....Και για roll on ,που αναφερθηκε ο φιλος DrBig προηγουμενως: Οταν κοντραρεις/συγκρινεις δυο μηχανες ,θα ανοιξεις την καθεμια με τις στροφες και τη σχεση στο κιβωτιο ,με τα οποια αποδιδει σε εκεινη τη στιγμη η μοτο....Δηλαδη δεν ειναι κανονας οτι αν ανοιξω εγω με το R6 με ενα SUPERDUKE στα 150 πχ ,οτι θα εχουμε την ιδια σχεση στο κιβωτιο και τις ιδιες στροφες....Εννοιτε οτι οι στροφες μου θα ειναι περισσοτερες αλλα αυτο δεν λεει κατι..εκει αποδιδει εκει το ανοιγω....Γιαυτο ας λεμε απο την αρχη οτι το 2Κ ειναι ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και οχι πιο γρηγορο στην ταδε διαδρομη.....

Ολα αυτα δεν τα λεω σε καμια περιπτωση για να παινεψω εμενα η τον τυπο μοτοσυκλετας μου (μιας και μιλαμε γενικα)....

DrBig,επειδη γραφαμε την ιδια στιγμη δεν ειδα την τελευταια δημοσιευση σου ,η οποια αν δεν κανω λαθος με 'επιβαιβεωνει' σε ενα βαθμο....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    DrBig,επειδη γραφαμε την ιδια στιγμη δεν ειδα την τελευταια δημοσιευση σου ,η οποια αν δεν κανω λαθος με 'επιβαιβεωνει' σε ενα βαθμο....
    Και εγω νομιζω οτι συμφωνουμε
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    και ενα υποερωτημα: πειτε γνωμη για ΄ξεκαθαρισμα λογαριασμων΄ μεταξυ 4Κ 600 με SXV 550 FULL VDB στην κλασικη αποσταση (400μ)..... .........μιας και συζητηθηκε με φιλο.....
    πιστευω οτι μετα τα 150-160 το δικυλινδρο θα "κουραστει"...
    ενω το 4κ θα συνεχισει να ανεβαζει διαολεμενα...

λαμβανοντας υπ'οψιν οτι το 4κ εχει μια ταχυτητα εξοδου περιπου στα 200χλμ στο 400αρι, νομιζω οτι θα ειναι μπροστα και με διαφορα...

ειχα ανοιξει καποια στιγμη φαναρι-φαναρι με ενα SXV550. ημουν με ενα RVF400. μου εκανε 3-4 μηχανακια στην αρχη επιταχυνομενα και καπου στα 150 σταθεροποιουσα την διαφορα.
    νομιζω οτι με ενα 600 συγχρονο,που η πρωτη του βγαζει κοντα στα 100χλμ δεν εχει ελπιδα το SXV.

τωρα που το θυμαμαι ειχα ανοιξει και με ενα HUSQVARNA 510smr, ημουν με το 636. απλα ειπαμε ενα γεια στην αρχη και μολις κουμπωσα 2α εξαφανιστηκα...

θα ηταν ωραια κοντρα ομως τωρα που το σκεφτομαι...

http://www.youtube.com/watch?v=xy_6lwHKeNA&search=KTM
    δεν ειναι 800 αλλα ειναι v2 ...
    ροπη, ροπη ,ροπη..
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    [B]Αρα το συμπερασμα ειναι οτι στην τελικη τα 4Κ ειναι δυσκολοτερο να τα πας γρηγορα σε σχεση με ενα 2Κ και οχι οτι τα 2Κ υπερεχουν....Γιατι αν δουλευεις το 4Κ στις (ψηλες) στροφες που θελει για να αποδωσει ,ΔΕΝ θα σε περασει ΚΑΝΕΝΑ 2Κ απο αυτα που αναφεραμε.....Και για roll on ,που αναφερθηκε ο φιλος DrBig προηγουμενως: Οταν κοντραρεις/συγκρινεις δυο μηχανες ,θα ανοιξεις την καθεμια με τις στροφες και τη σχεση στο κιβωτιο ,με τα οποια αποδιδει σε εκεινη τη στιγμη η μοτο....Δηλαδη δεν ειναι κανονας οτι αν ανοιξω εγω με το R6 με ενα SUPERDUKE στα 150 πχ ,οτι θα εχουμε την ιδια σχεση στο κιβωτιο και τις ιδιες στροφες....Εννοιτε οτι οι στροφες μου θα ειναι περισσοτερες αλλα αυτο δεν λεει κατι..εκει αποδιδει εκει το ανοιγω....Γιαυτο ας λεμε απο την αρχη οτι το 2Κ ειναι ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και οχι πιο γρηγορο στην ταδε διαδρομη.....

.......ειναι κ το τι τιμονι εισαι.......

Αυτο οπως ειπαμε και παραπανω ειναι η βασικη προυποθεση....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Fazer 600 vs Z 750
    από jimmy1986 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2006, 02:27
  2. Fazer 600 Vs Hornet 600
    από KNOTIS21 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2006, 13:45
  3. MULTI 620 vs S2R 800
    από liospi στο forum Ducati