free, αν ήσουν μπροστά θα έβλεπες ότι περίμενα κάπου μισή ώρα να πει κάτι σοβαρό. Περισσότερο όχι, γιατί δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σπαταλάει την ώρα του με άτομα που θέλουν να τους περιμένω μια ζωή.
free, αν ήσουν μπροστά θα έβλεπες ότι περίμενα κάπου μισή ώρα να πει κάτι σοβαρό. Περισσότερο όχι, γιατί δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σπαταλάει την ώρα του με άτομα που θέλουν να τους περιμένω μια ζωή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
ρε συ μην το συνεχιζεις. Κοιτα μπορει να λεγαμε βλακειες μια φορα που μπηκα στο καναλι αλλα να με βρισεις για τετοι πραγμα ειναι πραγματικα το λιγοτερο ανοητο. Αν το εκανες λογω του αλλου ποστ τοτε να'λεγα ενταξει ειναι πολυ ευαισθητος αλλα για τετοι πραγμα ποτε δεν το περιμενα. Ν και για τον φρι (η οποιν αλλο θελει τελος παντων, αφου το βαζω δημοσια ουτως η αλλως) να δει το log απο αυτα που λεγαμε να δειτε γιατι τα ''πηρε'' ο γατος.
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
slaps tsiros around a bit with a large trout
χαχααααχα
τι παπαρήγα είσαι ρε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε εσυ θες γιαούρτωμα ...
χααααχαχα
μπράβο ρε ...
εκεί που πλακώνομαι πρωι πρωι ειδα αυτό και έχω χεστεί αστα γέλια...
και η ζωή συνεχίζεται...
συμφωνεις? Εγω λεω να το βαλουμε στα ανεκδοτα, ενω απο την αλλη ο τσιρος θελει να με βρισει γιαυτο..... Αυτα περι αισθηση του χιουμορ.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
slaps tsiros around a bit with a large trout
χαχααααχα
τι παπαρήγα είσαι ρε...
ρε εσυ θες γιαούρτωμα ...
χααααχαχα
μπράβο ρε ...
εκεί που πλακώνομαι πρωι πρωι ειδα αυτό και έχω χεστεί αστα γέλια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τσόγλανε τρεζεκε....
![]()
![]()
ασε τον τσίρο ...'
είναι μικρός και ευαισθητούλης μην τον πειράζεις...
![]()
![]()
είναι καλό παιδί...
![]()
![]()
ντάξει και η πραγματικότητα αν θές να σοβαρευτούμε είναι οτι πολλές φορές εδω μέσα λέγονται μεγάλες κοτσάνες...
που στην πραγματικότητα αν πείς π.χ. στον άλλο ..
ρε συ αντε γ@@ και γελάς..
δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθεί..
εδώ μέσα ομως δεν σε βλεπει αν γελάς ή οχι..
οπότε τα παίρνει στην κράνα...
αυτο που λές το είχα συζητήσει με τον dirty και οταν το συνηδειτοποίησα κατάλαβα οτι τα πράγματα είναι πιο απλά απ οτι φαίνονται..
και η ζωή συνεχίζεται...
αυτο το αναφερω και πιο πανω με την εκφραση του υπουργου.... Αλλα τωρα αυτο το γελοιο log πως ειναι δυνατων να το παρεις στα σοβαρα? και δεν νομιζω να ειπα τιποτα που να μπορει εστω και υποθετικα να τον πειραξει... ολα τα υπολοιπα τα συσχετισε στο μυαλο του ο γατος και εβγαλε συμπερασματα.![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θέλω να πιστεύω οτι στο κρατάει μανιάτικο...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενοχλητικό να προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα με κάποιον και αυτός να συνεχίζει τις μαμακίες. Χάνεις κάθε όρεξη να ασχοληθείς. Εγώ ήθελα να του δώσω access στο κανάλι και δείτε τι έλεγε/έκανε. Ε πως να τον αντιμετωπίσω σοβαρά, άμα επιμένει να φέρετε σα το γκάου; συνέχεια;