Τωρα σε ειδα εσενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Δεν έχω ούτε μοτό εδώ ούτε εξοπλισμό να ακολουθήσω σε κάποιον δικάβαλος οπότε καλά να περάσετε παιδάκια...![]()
![]()
Γτ δεν εχεις μηχανακι ωρε![]()
Τωρα σε ειδα εσενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Δεν έχω ούτε μοτό εδώ ούτε εξοπλισμό να ακολουθήσω σε κάποιον δικάβαλος οπότε καλά να περάσετε παιδάκια...![]()
![]()
"Δεν είναι το ΚΤΜ, είναι πολλά (που να βγάλει μωρέ 550km με τη μια?Κι άντε τα έβγαλε, θα κατέβεις με πάρκινσον)"
"Θα έρθω δικάβαλος μ ένα φίλο"
ΧΑΧΑΧ
Γειά σου Θωμά περιπετειομηχανοβιοΚαθεΤετάρτηΜαστοράκια
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Ζω ακόμη χειμερία νάρκη...Από Μάρτη θα ακολουθώ και εγώ πάλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τωρα σε ειδα εσενα....![]()
Ενταξει την ειπες την παπατζα σου?Εισαι πιο ηρεμος τωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
"Δεν είναι το ΚΤΜ, είναι πολλά (που να βγάλει μωρέ 550km με τη μια?Κι άντε τα έβγαλε, θα κατέβεις με πάρκινσον)"
"Θα έρθω δικάβαλος μ ένα φίλο"
ΧΑΧΑΧ
Γειά σου Θωμά περιπετειομηχανοβιοΚαθεΤετάρτηΜαστοράκια
Το μονο που εχει να κανει με το ΚΤΜ ειναι το σχεδον ανυπαρκτο πισω ελαστικο και η μικρη αυτονομια που θα με αγχωσει.Ολα τα αλλα δεν αφορουν κανεναν...
Κ κοψε πια αυτη την καραμελα με τα ΚΤΜ.Εχει γινει κατανοητο οτι δε τα γουσταρεις.Στα @ρχιδ1@ μας.Ασχολησου με την "καμπουρα" σου και ασε αυτους με τα ΚΤΜ να τρεχουν στους μαστορους...
Και οχι,οπως καταλαβατε δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη...
![]()
Α οκ then...Αντε αντε...Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Ζω ακόμη χειμερία νάρκη...Από Μάρτη θα ακολουθώ και εγώ πάλι...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Α πας και εσυ![]()
![]()
....Για κοιτα εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=29
και πες μου ξανα που ειναι ειναι η Βυτινα και που το Λεβιδι...![]()
καλα ρε παιδι δεν ειχα δει τη διαδρομη ....
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Μην φοβασε δεν θα σε δειρω...Δεν μπορω κιολας δλδ και να ηθελα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
καλα ρε παιδι δεν ειχα δει τη διαδρομη ....![]()
ΡΕ κουλάδι αν τολμησεις να πειράξεις το φίλο μου το Σωτήρη, έχεις να φας φριτέζα στο κεφάλι που θα είναι όλη δικιά σου. Τον βρήκατε μικρο κι ανήμπορο και τον βαρούτε ούλοι. Που ήσουνα ρε το απόγευμα, σε περίμενα να τα πούμε λίγο αλλά εσύ πουου να ξεκόλήσεις από την καρέκλα. Δεν πειράζει εδώ θα είμαι και αυριο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μην φοβασε δεν θα σε δειρω...Δεν μπορω κιολας δλδ και να ηθελα...![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε ημουν στην σχολη και οταν γυρισα βαριομουν να κουνηθω...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΡΕ κουλάδι αν τολμησεις να πειράξεις το φίλο μου το Σωτήρη, έχεις να φας φριτέζα στο κεφάλι που θα είναι όλη δικιά σου. Τον βρήκατε μικρο κι ανήμπορο και τον βαρούτε ούλοι. Που ήσουνα ρε το απόγευμα, σε περίμενα να τα πούμε λίγο αλλά εσύ πουου να ξεκόλήσεις από την καρέκλα. Δεν πειράζει εδώ θα είμαι και αυριο ...
Θα περασω αυριο ρε αγορινα...Αλλα που περιπου ειναι η Ιωαννινων ρε συ![]()
μόλις στριψεις στο σιντριβανι στην 1η γωνια. Το μαγαζι είναι γωνιακό και γραφει AVIA ELECTRONICSΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε ημουν στην σχολη και οταν γυρισα βαριομουν να κουνηθω...
Θα περασω αυριο ρε αγορινα...Αλλα που περιπου ειναι η Ιωαννινων ρε συ![]()
Περιπου απεναντι απο τους Διδυμους με το εστιατοριο???Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
μόλις στριψεις στο σιντριβανι στην 1η γωνια. Το μαγαζι είναι γωνιακό και γραφει AVIA ELECTRONICS![]()
Επ συνάδελφος είσαι?Και μάλιστα γείτονας?Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
μόλις στριψεις στο σιντριβανι στην 1η γωνια. Το μαγαζι είναι γωνιακό και γραφει AVIA ELECTRONICS
Στην Κων/πολεως και ιωαννίνων γωνία?
Εγώ απο κάτω..pc-corner
Υ.Γ camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι. Κι όταν έχεις κάποιο θέμα δε φταίει κανείς να ξεσπάς. Πες "κόψε έχω τα ψυχολογικά μου"
on topic εγώ γίνομαι demi παίδες θ απαντήσω για σίγουρα Σάββατο βράδυ
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
που 'σαι φίλος? Τόσα χρόνια πληροφορική και δεν έχουμε ανταμώσει. Αυτή είναι η κατάντια μας. Άντε να πάμε καμία βόλτα μέσα από το forum για να γνωριστούμε. Τώρα για τον "καμένο" μην τον τσιτώνεις. Πιτσιρικάς είναι και ως εκ τούτου ο στόμας του λέει πολλά, αλλά είναι καλό παιδί , πήρε και το KTM τώρα οπότε άστα να πάνε. Το νιάτο με το KTM είναι επικίνδυνος συνδιασμός.Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Επ συνάδελφος είσαι?Και μάλιστα γείτονας?
Στην Κων/πολεως και ιωαννίνων γωνία?
Εγώ απο κάτω..pc-corner
Υ.Γ camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι. Κι όταν έχεις κάποιο θέμα δε φταίει κανείς να ξεσπάς. Πες "κόψε έχω τα ψυχολογικά μου"
on topic εγώ γίνομαι demi παίδες θ απαντήσω για σίγουρα Σάββατο βράδυ
To ειπα αλλα μαλλον διαβαζεις οσα σε συμφερουν Θανουλη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Υ.Γ Κι όταν έχεις κάποιο θέμα δε φταίει κανείς να ξεσπάς. Πες "κόψε έχω τα ψυχολογικά μου"
Αλλα καπου ρε φιλε γινεσε απιστευτα γραφικος.Anyway,ετσι εισαι και σε αγαπαω οπως εισαι.
Απλα να καταλαβαινεις καποια πραγματα και να καταλαβαινεις οτι δεν στρεφονται ολα γυρω απο τον μοτοσυκλετισμο...Εχουμε και αλλα προβληματα στη ζωη μας.Τουλαχιστον εγω...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι.
![]()
(Για να τιμήσω τη λάσπη που κουβαλάει το cbr.. ξέρει ο camen..)
...
Καλημερούδια![]()