Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 142

Θέμα: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - Άντρας της χρονιάς! (2010)

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο που λες

παιζει ρολο πως εχεις βγαλει τα λεφτα..

Αν εχεις γλυψει και τον εχεις φαει απο το συστημα για τα λεφτα και την δημοσιοτητα, οπως το 99% της τηλεορασης ΔΕΝ μπορεις να βγεις και να πεις για αντικαταπιλισμο..

ΔΕΝ ειναι οτι δεν μιλανε επειδη δεν το "παιζουν" αντικαπιταλιστες σαν το πανουση, και επειδη ειναι ειλικρινεις..

Απλα δεν μπορουν, και φυσικα δεν τους νοιαζει, αφου και αυτοι μοσχαρια του συστηματος ειναι..

Και Ο πανουσης προφανως ειναι μερος του συστηματος, ολοι ειμαστε,

αλλα βγαζει λεφτα χεζοντας το συστημα, και αυτο του δινει την δυνατοτητα να λεει και μια κουβεντα παραπανω. αυτο γουσταρω εγω και διαφοροι αλλοι
    δικιο σε ολα....αλλα κανεις δε μπορει να καταλαβει την γαμημενη την αγανακτηση μου ?????

ο καραμανλης ειναι μπουχεσας
    EVI
    αφηστε τα ευρω σας στο λογαριασμο μου και περιμενω να μου δωσετε και το βραβειο μου....

γιατι τι διαλο???ουτε εχω φαει λεφτα απο κανεναν ουτε λειτουργει το συστημα υπερ μου....

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αν μιλας σε μενα τοτε δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτα που γραφω.

πολύ πιθανό να μην έχω καταλάβει τι εννοείς . Ο εν λόγο καλλιτέχνης πχ δεν έχει πάρει φράγκο από το κράτος ή από την εξουσία γενικά ! Γιατί δεν έχει δικαίωμα να την σατιρίζει ? Επειδή έβγαλε χρήματα απο την δουλειά του?
    Στον καπιταλισμό ,βγάζεις το εισιτήριο σου όπως και ο δίπλα και πορεύεσαι !

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αλλα κανεις δε μπορει να καταλαβει την γαμημενη την αγανακτηση μου ?????

την καταλαβαινω

γιαυτο χαλαρωνεις και γελαει λιγο το χειλακι σου με πανουση

γιαυτο ειναι(και αλλοι πολλοι), ουτε για να σου χαραξει φιλοσοφια ζωης, ουτε να ριξει τον καπιταλισμο ουτε να σε κανει κατι αλλο

απλα πραγματα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    πολύ πιθανό να μην έχω καταλάβει τι εννοείς . Ο εν λόγο καλλιτέχνης πχ δεν έχει πάρει φράγκο από το κράτος ή από την εξουσία γενικά ! Γιατί δεν έχει δικαίωμα να την σατιρίζει ? Επειδή έβγαλε χρήματα απο την δουλειά του?
    Στον καπιταλισμό ,βγάζεις το εισιτήριο σου όπως και ο δίπλα και πορεύεσαι !
    δεν διαφωνω με κανενα εμενα το μεγαλο μου προβλημα ειναι το ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΙ αυτο με νευριαζει.
    Γιατι αν σατιριζεις καποιον επειδη εχει παρει μερσεντες και εσυ καβαλας Ντουκατι εχεις προβλημα.Οχι επειδη το ενα ειναι αμαξι και το αλλο μηχανη (αλητεια ξες) σε κανει εσενα επαναστατη και τον αλλο μαλακα.

Μπορει να βγαλει ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ θελει στα @@ μου.Αλλα οχι να του δωσουμε και βραβειο για αυτο.

Ο Κος Θανασης Βεγγος πηρε βραβειο γονος φτωχης οικογενειας απο τον Πειραια.Αυτοδιδακτος ηθοποιος.Αφησε μεγαλη ιστορια στον Ελληνικο κινηματογραφο και στο Θεατρο.Ανθρωπος που και στα νιατα του οχι μονο τωρα που γερασε δεν προκαλεσε κανεναν δεν εθιξε κανεναν δεν εβρισε κανεναν.Ουτε την πατριδα του εβριζε ουτε πολιτικους υποστιριζε ουτε εκανε σεξιστικια υπονοουμενα.Και ομως!μεσα απο τη δουλεια του σατιριζει τους παντες.ΑΥΤΟΣ το ΑΞΙΖΕ το βραβειο.
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    δεν διαφωνω με κανενα εμενα το μεγαλο μου προβλημα ειναι το ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΙ αυτο με νευριαζει.
    Γιατι αν σατιριζεις καποιον επειδη εχει παρει μερσεντες και εσυ καβαλας Ντουκατι εχεις προβλημα.Οχι επειδη το ενα ειναι αμαξι και το αλλο μηχανη (αλητεια ξες) σε κανει εσενα επαναστατη και τον αλλο μαλακα.

Μπορει να βγαλει ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ θελει στα @@ μου.Αλλα οχι να του δωσουμε και βραβειο για αυτο.

Δηλαδής για να σατυρίζεις κάποιον & να μην είσαι δήθεν, πρέπει να έχεις Lada?
    Επίσης τι σχέση έχουν τα φράγκα (σαν νούμερο), με όλα αυτα? (Δεν αναφέρομαι στο τρόπο που τα έχεις αποκτήσει).

Ο Κος Θανασης Βεγγος πηρε βραβειο γονος φτωχης οικογενειας απο τον Πειραια.Αυτοδιδακτος ηθοποιος.Αφησε μεγαλη ιστορια στον Ελληνικο κινηματογραφο και στο Θεατρο.Ανθρωπος που και στα νιατα του οχι μονο τωρα που γερασε δεν προκαλεσε κανεναν δεν εθιξε κανεναν δεν εβρισε κανεναν.Ουτε την πατριδα του εβριζε ουτε πολιτικους υποστιριζε ουτε εκανε σεξιστικια υπονοουμενα.Και ομως!μεσα απο τη δουλεια του σατιριζει τους παντες.ΑΥΤΟΣ το ΑΞΙΖΕ το βραβειο.

Δεν χωράει αμφιβολία οτι ο κ.Βέγγος είναι τεράστιος ,για να χωρέσει σε βραβείο....
    Ο Πανούσης εκπέμπει αλλού ,έχει διαφορετική αντίληψη !Παρόλα αυτά και αυτός γόνος φτωχής οικογένειας με δύσκολη πορεία στην σάτιρα! Θα μπορούσες να πεις αυτοδημιούργητος ,δεν εχει πάρει φράγκο από το κράτος . Δεν βραβεύτηκε επειδή έχει λεφτά .....

Η σάτιρα δεν μπαίνει σε καλούπια , δεν υπάρχουν Τοτέμ στην σάτιρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δηλαδής για να σατυρίζεις κάποιον & να μην είσαι δήθεν, πρέπει να έχεις Lada?
    Επίσης τι σχέση έχουν τα φράγκα (σαν νούμερο), με όλα αυτα? (Δεν αναφέρομαι στο τρόπο που τα έχεις αποκτήσει).
    η ζωη σου πρεπει να υποστιριζει αυτα που λες.

αν εγω βριζω τους πλουσιους και ειμαι πλουσια υπαρχει προβλημα

αν βριζω τους φτωχους και ειμαι φτωχη υπαρχει προβλημα.

Αν λεω ο Mikeg ειναι κοντοχοντροβλακακος δεν τρεχει μια..το πολυ πολυ να μου δωσεις και κανα βραβειο...

τες πα προφανως και δεν μπορω να σας δωσω να καταλαβετε τι λεω οπωτε τελος απο μενα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Αν λεω ο Mikeg ειναι κοντοχοντροβλακακος δεν τρεχει μια..το πολυ πολυ να μου δωσεις και κανα βραβειο...

τες πα προφανως και δεν μπορω να σας δωσω να καταλαβετε τι λεω οπωτε τελος απο μενα

Καταλαβαίνω απόλυτα, απλά διαφωνώ κάθετα με τη λογική σου. Anyway...

Επίσης τρέχουν πολλά αν λες ότι λες για το MikeG & βραβείο δε παίζει να πάρεις. Δε μου άρεσε το γραπτό αυτό & δε σε προσέβαλα με το λόγο μου. (αν είχαμε οικιότητα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν έχουμε όμως.)

Αυτά.

Κατάλαβε ,ότι κάνει πολιτική σάτιρα και ΟΧΙ αγώνα ενάντια στην πλουτοκρατία !!!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παιδιά ο Τζιμάκος δεν έχει καμιά σχέσση με φαινόμενα στιλ Λαζόπουλου, Μητσικώστα κτλ...
    Ψάχτε το λίγο καλύτερα και θα καταλάβεται... είναι στο "χώρο" σχεδόν 30 χρόνια και για όσους τον άκουγαν και στις κασσέτες που έβγαζε από την δεκαετία του 80 είναι απλά αριστοφανικός με σταθερές πολιτικές και κοινωνικές θέσεις...Ζει από τις παραστάσεις του και φράγκα βρήκε και από την πατρική περιουσία... Στο κάτω κάτω όπως λέει και ο ίδιος στις παραστάσεις του έχει τιμές μπουρδέλου... όποιος θέλει πάει και τον ακούει... Βέβαια πολύ ακούνε αλλά πολύ λιγότεροι καταλαβαίνουν...
    Με λαικίστικα και κουτσομπολίστικα δεν θα ασχολήθώ μιας και όλοι οι αριστεροί δεν κυκλοφορούν με lada και όσοι δεν πήγαν σε αυτόν τον στρατό που εγώ πήγα καλά έκαναν τελικά...άσε που κάποιοι από αυτούς έγιναν και υπουργοί... ακόμα και υπουργοί άμυνας...
    (ο Πλεύρης βέβαια ήταν κομμάντο...)
    Πριν κατακρίνετε κάτι ή πριν το θεοποιήσετε, διερευνήστε το, διαβάστε το, "κατακτήστε" το...και μετά με ηρεμία το κρίνετε

υ.γ. Ο θανάσης ο Βέγγος είναι ίσως από τους λίγους που εκτιμώ και θαυμάζω σε αντίστοιχο βαθμό, κύριώς για το έργο του στην φάση της ωριμότητάς του...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Καταλαβαίνω απόλυτα, απλά διαφωνώ κάθετα με τη λογική σου. Anyway...

Επίσης τρέχουν πολλά αν λες ότι λες για το MikeG & βραβείο δε παίζει να πάρεις. Δε μου άρεσε το γραπτό αυτό & δε σε προσέβαλα με το λόγο μου. (αν είχαμε οικιότητα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν έχουμε όμως.)

Αυτά.

ουτε προκειτε ποτε να εχουμε ... οικιοτητες

παραδειγμα εφερα....και πετυχα αυτο που ηθελα..σε ετσουξε που ηταν ΓΙΑ ΣΕΝΑ (που δεν ηταν αλλα οκ )

με τους αλλους ομως μπορεις να γελας ε?και να δινεις και βραβεια.

ΤΩΡΑ με καταλαβες.

η σατυρα δεν εχει ορια μπλα μπλα μπλα μπλα

EVI συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Είναι σαν να ακούω το Πασόκ να κατηγορεί την ΝΔ και το αντίστροφο. Αφού ίδια σκατά είναι, τι προσπαθούν να μας πουν;

Ο Πανούσης είναι μέρος του συστήματος. Αν δεν ήταν, δεν θα μάθαινες για αυτόν, αυτό είναι σίγουρο. Το να χλευάζεις το σύστημα που σε έχει ανέδειξε είναι αν μη τι άλλο, ειρωνικό και τεχνητό. Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα δεχόταν βραβείο από αυτούς που και καλά μάχεται;
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

εγω παλι δεν καταλαβα γιατι τ'αφηνετε να χανεται ενα τετοιο ποστ στις γενικες,απο την στιγμη που ειναι γεννημενο για τις "Αντιπαραθεσεις".
    κριμα ειναι τετοιο θεμα να παει "απατο"..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα δεχόταν βραβείο από αυτούς που και καλά μάχεται;
    το βιντεο το δες?

δεν το δεχτηκε

και σταματηστε επιτελους να ασχολειστε με το τι φορα ο καθενας

τι τρωει

τι χεζει

δειτε επιτελους λιγο την ουσια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα δεχόταν βραβείο από αυτούς που και καλά μάχεται;

ΔΕΝ το δεχτηκε το βραβειο...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσωπα της χρονιας...
    από kalesin στο forum Off topic