i suppose ...
i suppose ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lovesick
auto lew kai gw giati to ZITO H FIGOKENTROS na einai sinthima tou rossi kai malista apagoreumeno
λιγα με τη φυγοκεντρο μη γινει εδω μεσα του κουτσου
![]()
τι παιζει με φυγόκεντρο δεν εχω καταλάβει;
Δεν υπαρχει φυγοκεντρος γι' αυτο τα λεει αυτα. Ειχα σκασει στα γελια οταν διαβαζα εκεινη τη διαφωνια και τωρα στο ξεκαρφωτο σκαει παλι η φυγοκεντρος, εχω πεσει κατω μιλαμε ευτυχως που εχω ασυρματο πληκτρολογιο και γραφω. Σοβαρα ομως εκεινη η κουβεντα με τη φυγοκεντρο ηταν πολυ καλη.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
και παλυ δεν εχω καταλαβει. φυγόκεντρος μια χαρα υπάρχει
εσεις πείτε μου λιγο τι ΕΝΝΟΕΙΤΕ γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι ....
ευχαριστω
και όμως δεν υπάρχει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lovesick
και παλυ δεν εχω καταλαβει. φυγόκεντρος μια χαρα υπάρχει
όσο για το άλλο που λες, κάνε μια αναζήτηση παλαιοτέρων τοπικ. κάπου υπήρχε ένα με πολλές σελίδες το οποίο είναι επικό! κάτσε και διάβασέ το όλο. αν και πιστεύω οτι θα μπορούσες να το ευχαριστηθείς καλύτερα εφόσον δεν πίστευες στην ύπαρξη φυγοκέντρου!![]()
![]()
![]()
κοιτα δεν ειμουν και πολυ καλος στον φυσικη αλλα απο οτι θυμαμε υπαρχει...
τωρα αν πηρξε καποια σηζητηση εδω που στα ορια της πλακας ανερητε η υπαρξη της δεν ξερω ...
θα το κοιταξω ομως
Οταν ο Rossi παιρνει τη στροφη δεν υπαρχει δυναμη που να τον τραβαει εξω (φυγοκεντρος), υπαρχει η κεντρομολος δυναμη που τον σπρωχνει εξω, γι'αυτο λεμε "με πεταξε εξω" οταν μας πεταει μια στροφη. Και οι δυο λεξεις περιγραφουν το ιδιο φαινομενο βασικα. Το ανακαλυψαν προσφατα γι'αυτο υπαρχει διαφωνια. Μπορει καποτε να πουν οτι υπαρχει τελικα, επιστημονες ειναι αυτοι.
υποθέτω εννοούσες "που τον σμπρώχνει μέσα".Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Οταν ο Rossi παιρνει τη στροφη δεν υπαρχει δυναμη που να τον τραβαει εξω (φυγοκεντρος), υπαρχει η κεντρομολος δυναμη που τον σπρωχνει εξω
ούτε πρόσφατα το ανακάλυψαν ούτε περιγράφουν το ίδιο φαινόμενο. για την κεντρομόλο όλοι μπορούν να μάθουν πιάνοντας ένα βιβλίο φυσικής. ωστόσο, επειδή όντως επικρατεί σύγχυση περί φυγοκέντρου, μια από τις πιο κατανοητές προτάσεις περί φυγοκέντρου την είχε πει κάποιος από εδώ μέσα, συγχωρήστε με δε θυμάμαι ποιος, σαν oldman (Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Και οι δυο λεξεις περιγραφουν το ιδιο φαινομενο βασικα. Το ανακαλυψαν προσφατα γι'αυτο υπαρχει διαφωνια. Μπορει καποτε να πουν οτι υπαρχει τελικα, επιστημονες ειναι αυτοι.) και 'γω, ξεχνάω:
απλά ο άνθρωπος (ή οι επιστήμονες αν θες), στην προσπάθειά του να κατανοήσει ή ακόμα και να προχωρήσει κάποια βήματα παραπέρα εισάγει "συμβολισμούς" ή/και έννοιες που θα τον βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή. αν πεις για παράδειγμα σε ένα παιδί του γυμνασίου να βρει τη ρίζα του "-1" θα σε κοιτάει καλά καλά. μέχρι να μεγαλώσει τελικά λίγο ακόμα και να καταλάβει τη χρησιμότητα ή και να του "λύσει τα χέρια". οι επιστήμονες έκαναν πάντα οτι τους βόλευε!Με μεγάλη μας λύπη, ΘΑ βρούμε την περίφημη Φυγόκεντρο δύναμη (μαζί με παρακείμενα χωράφια...) μόλις πάψει να επενεργεί η F (κοινώς μόλις χάσουμε την πρόσφυση των ελαστικών) !!![]()
![]()
![]()
Καταλαβα. Οτι δεν ειχα καταλαβει τιποτα. Ουτε τωρα καταλαβα. Ποιο νουμερο φοραει αυτος που τρεχει με τα μηχανακια ειπαμε?