Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Λυπάμαι!τραγικό!!!!! αλλά δηλαδή είμαι πολυ τυχερός που η δική μου μοτο τη γλίτωσε παρκαρισμενη σε δρόμο στα Ανω Ιλίσσια για 20 μέρες!!!????ολα θέμα τύχης τελικά!!!!!

και να φανταστούμε οτι ερχονται και χειρότερες μέρες???μεχρι και το βρ@κί θα μας κλέψουν σε λιγο,ενώ το φοράμε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    Λυπάμαι!τραγικό!!!!! αλλά δηλαδή είμαι πολυ τυχερός που η δική μου μοτο τη γλίτωσε παρκαρισμενη σε δρόμο στα Ανω Ιλίσσια για 20 μέρες!!!????ολα θέμα τύχης τελικά!!!!!

και να φανταστούμε οτι ερχονται και χειρότερες μέρες???μεχρι και το βρ@κί θα μας κλέψουν σε λιγο,ενώ το φοράμε!!!

Φιλε μου ενταξει τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα αλλα θελει παρα πολυ προσοχη.Εσυ μπορει να την αφηνες και για 1 μηνα χωρις να στην πειραξει κανεις και αλλονων η μηχανη τους σε 2 μερες να εχει γινει ποδηλατο.Ειναι αναλογα τι θα βαλουν στο ματι τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    φιλαρακο περιμενω αν εχεις το portal

Παντως την κλειδωνω σε σταθερο σημειο,με πεταλο και συναγερμο.

δεν ξερω αν το πεταλο αλλα και η κουλουρα κανουν δουλεια.ποιο απο τα δυο ειναι πιο ανθεκτικο.ξερει κανεις?

ευχαριστω.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Φιλε μου ενταξει τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα αλλα θελει παρα πολυ προσοχη.Εσυ μπορει να την αφηνες και για 1 μηνα χωρις να στην πειραξει κανεις και αλλονων η μηχανη τους σε 2 μερες να εχει γινει ποδηλατο.Ειναι αναλογα τι θα βαλουν στο ματι τους.
    εν τω μεταξυ η δικη μου πρωτη φορά τη γλιτωσε και μερα μεσημερι στην πυλωτη της οικοδομης(Λαρισα ομως,οπου δεν ειναι και καθημερινο φαινόμενο),με υλικες ζημιες βεβαια,αλλα μερα μεσημερι! στην Αθήνα ομως καθε μερα και πολλά κρούσματα!πως δεν ειναι τραγικο?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αλλά δηλαδή είμαι πολυ τυχερός που η δική μου μοτο τη γλίτωσε παρκαρισμενη σε δρόμο στα Ανω Ιλίσσια για 20 μέρες!!!?
    και 20 χρονια να το χες παρκαρισμενο, και μετα κλειδια πανω,

β στρομ δεν κλεβουν ρε φιλε:rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και 20 χρονια να το χες παρκαρισμενο, και μετα κλειδια πανω,

β στρομ δεν κλεβουν ρε φιλε:rotflmao: :rotflmao:
    Η καλύτερη διαφήμιση δηλαδή!!!ουτε συναγερμούς ούτε τιποτα!!!
    θα το βαλω στην αγγελία αφου λέω να το δώσω και να πάρω 1 που να κλέβεται!!

παίρνεις V STROM και :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: .........ήσυχος!!!!!! :rotflmao:

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Υπάρχουν και χειρότερα...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Υπάρχουν και χειρότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.c...post_8703.html

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απίστευτοι!!!
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack

Re: Υπάρχουν και χειρότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.c...post_8703.html
    Δεν κάνετε ένα κοπυ-πειστ το κείμενο γιατι εδώ δεν ανοίγουν όλα?
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σάββατο μεσημέρι 14:00 σε κεντρικότατο δρόμο της Πάτρας (Κωνσταντινουπόλεως) κι ενώ ετοιμαζόμουν να κλείσω το μαγαζί και χαζολόγαγα στο ίντερνετ μέχρι να πάει η ώρα14:30, δύο νεαροί (αλλοδαπής προελεύσεως), με απόλυτη απάθεια, περνούσαν δίπλα από παρκαρισμένο βανάκι του διπλανού καθαριστηρίου, έσπασαν εν ψυχρώ το τζάμι του οδηγού. Τους είδα, βγήκα από το μαγαζί και φώναξα τον ιδιοκτήτη που έβαφε το μαγαζί του και μαζί μ' έναν ντιλιβερά τσιμπήσαμε το μουνί που έσπασε το τζάμι.

Η συνέχεια έχει ως εξής: τηλ στην άμεσο δράση, παραπομπή από αυτούς για τηλ στην ασφάλεια (και στα 2 τηλεφωνήματα είπα ότι έχουμε πιάσει τον δράστη), 2 ώρες μετά κανείς δεν έχει εμφανιστεί.
    Ο τύπος που στο βανάκι του έγινε η ζημιά τα έχει πάρει και το αρχίδι που κρατάμε έχει γίνει εριστικός και αρχίζει να κάνει χειρονομίες και να κινείται απειλητικά προς εμάς. Περνάει ένας πελάτης που σπούδασε στη Ρουμανία και ακούει τις βρισιές που λέει το @ρχίδι κι μας τις μεταφράζει.

Η συνέχεια έχει μπόλικο hard core sex.

Περαστικός μπάτσμαν που παρακολουθεί τα δρώμενα τσιμπάει από το απέναντι πεζοδρόμιο τον έτερο Καππαδόκη, ο οποίος είχε δει όλη τη σκηνή και είχε πλησιάσει αρκετά και μάλιστα είχε επάνω του ένα τεράστιο μαχαίρι.

Φιλαράκια είναι ζούγκλα εκεί έξω και αυτά τα ρεμάλια έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Όλο το σκηνικό έγινε μέσα στο καταμεσήμερο κι εντελώς χύμα. Δεν τους ενδιαφέρει τπτ. Όταν τελικά ήρθε η σήμανση και μετά τις σχετικές φωνές προς τους δράστες, είπαν ότι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου για να πάρουν ένα κουτάκι που είχε ο ιδιοκτήτης στο κάθισμα του συνοδηγού αφημένο. Το περιβόητο κουτάκι είχε βερνίκι και πανάκια για το γυάλισμα των παπουτσιών.

Καταλάβατε γιατί μας σπάνε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές? Καταλάβατε ότι δεν τους ενδιαφέρει τπτ? Καταλάβατε ότι σχεδόν όλοι αυτοί είναι οπλισμένοι κι έτοιμοι για το χειρότερο?

Καλημέρα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Καλημέρα.
    Thanks a lot
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Νέο μέλος
    ασφάλεια κλοπής παιδιά..
    κάτι θα πάρετε πίσω τουλάχιστον.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μάστορας στο Ιλιον
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2010, 13:26
  2. ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από PROST στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0