Iphone και τα μυαλά στα κάγκελα. Το εχω στην τσεπη και το βγάζω για να δω οταν το χρειάζομαι αλλα γενικα ο συνδιασμος με το google maps ειναι πολυ μπροστα.
Iphone και τα μυαλά στα κάγκελα. Το εχω στην τσεπη και το βγάζω για να δω οταν το χρειάζομαι αλλα γενικα ο συνδιασμος με το google maps ειναι πολυ μπροστα.
ki εγω δε γουσταρω τα TOUCH.... γιαυτο πηρα αυτο (Ε52) 10 αρα wifi (alla παιζουν ακομα 3.6) NOKIA MAPS + Navigation Τσαμπε( οταν το αγορασα ειχε Ovimaps + 10 day trial GPS μετα η ΝΟΚΙΑ τρελαθηκε και το δινε τσαμπα για Download.....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι παράγγειλες Λεω? Ψάχνομαι και εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε γουστάρω τα touch.![]()
Τρελη μπαταρια....ανοξειδωτο κασωμα....κλειδαρια τριαινα ...στεναποιητικη τσιμουχα...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ki εγω δε γουσταρω τα TOUCH.... γιαυτο πηρα αυτο (Ε52) 10 αρα wifi (alla παιζουν ακομα 3.6) NOKIA MAPS + Navigation Τσαμπε( οταν το αγορασα ειχε Ovimaps + 10 day trial GPS μετα η ΝΟΚΙΑ τρελαθηκε και το δινε τσαμπα για Download.....
Τρελη μπαταρια....ανοξειδωτο κασωμα....κλειδαρια τριαινα ...στεναποιητικη τσιμουχα...![]()
το ραντεβουδάκι με την άννα πως πήγε, δε μας είπες ...
![]()
με πρόλαβες ρε κερατα, αυτό θα έκανα τώρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στο Nokia Maps (που ειναι πολυ καλο) πλερωνεις τις φωνητικες οδηγιες...
![]()
Όχι πιαΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στο Nokia Maps (που ειναι πολυ καλο) πλερωνεις τις φωνητικες οδηγιες...
![]()
...
σοβαρα???πρεπει να κανω ενα update τοτενες....κατι software που λεγαμε σε μια βολτα θα τα με τα δωσεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι πια...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σοβαρα???πρεπει να κανω ενα update τοτενες....
http://www.pestaola.gr/free-nokia-ov...ation-for-all/![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
I phone .....simply the best !!!
...και άμα έχεις και λίγο υπομονή καλοκαιράκι μάλλον θα βγει η 4η γενιά.
...όποιος έχει πιάσει i phone στα χέρια του ,του το έχουν ξεκολήσει μόνο με σιδεροπρίονο!!![]()
![]()
δεν εχουν το N95...![]()
![]()
![]()
Eχει ενσωματωμένο gps το τηλέφωνο σου Πάνο (νομιζω).Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν εχουν το N95...![]()
![]()
![]()
Πήγαινε σε μια nokia, και θα σου πουν τι θα κάνεις.
Αν βαριέσαι, κατέβασε το Garmin TXT. Δεν ειναι δωρεαν. Αν θες δωρεάν, το τρόπο τον ξέρεις.![]()
Παπ, αμα βρεις, πάρε το n82.
Και οικονομικό.
Και gps
Και wifi
Και 5mp
Και xenon flash
Ρωτησε σε μια nokia.
Θα σου πουν ποσο εχει.
![]()
ΧΤ ειναι ρεεεεεεεεεε....και το εχω...απλα κατι ελεγα με τον Θωμα...για το ovi λεω οτ δεν εχει το κινητο μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Garmin TXT.![]()