Κοιτα τι βρισκεις μεσα σε ενα γκαραζ![]()
![]()
Κοιτα τι βρισκεις μεσα σε ενα γκαραζ![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αναρωτιέμαι αν καβαλάει καμία, γιατί τα λάστιχα είναι απάτητα. Μάλλον για να ρίχνει τα γκομενάκια τις έχει.
"Κοπελιά, έχω και F16, πάμε μια βόλτα;"
:rotflmao:
Αλλά έτσι είναι οι μικροτσούτσουνοι, ότι δεν έχουν σε εργαλείο το έχουν σε ducati
:rotflmao: :rotflmao:
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
βιαζεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomeister
και αναρωτιόμουν πως είναι ο παράδεισος![]()
![]()
Δε βλεπω πουθενα... ΒΕΝΖΙΝΗ!!! :rotflmao: :rotflmao:
money cant buy me love !!!
Με τόσα DUCATI εκεί μέσα, αναμενόμενο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε με νοιαζει ποιανου ειναι !!!!
:hypnotize
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
βραχυκυκλωσα!!!
Το διθέσιο JAGUAR ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα μου θυμίζει όρχο με οχήματα μεταφοράς προσωπικού (Μ113, Λεωνίδας κλπ) ... Πού τα βλέπεις και θες να τα λυσάξεις στα έντο και τα παντιλίκια, και τελικά το μόνο που κάνεις είναι κάθε παρασκευή να ξεβιδώνεις με τις ώρες για να αλλάξεις λάδια....![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Εμένα μου θυμίζει όρχο με οχήματα μεταφοράς προσωπικού (Μ113, Λεωνίδας κλπ) ... Πού τα βλέπεις και θες να τα λυσάξεις στα έντο και τα παντιλίκια, και τελικά το μόνο που κάνεις είναι κάθε παρασκευή να ξεβιδώνεις με τις ώρες για να αλλάξεις λάδια....![]()
μαζι υπηρετησαμε εμεις?
:wacko:
ή όλοι τα ιδια σκεφτομασταν και τελικα κάναμε?
![]()
με τοσες ασκησεις παντως που ειχα βγαλει, τους ειχα πιει το αιμα και με τις ευλογιες του δίκα που γούσταρε θέαμα!![]()
ρε φαιδρε τυπε για τα αεροσκαφη και τις φορμες μιλαωΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Aφου δε σου αρεσουν τα Ντουκατι ρε συ!
![]()
Παντως ναι, ειναι κ@υλα τα ατιμα!
:wacko:![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το μονοθέσιο έχει πάθει φουιτ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
8
τι εχουμε εδω???
Α! ενα μονοθεσιο...
και αυτο διπλα τι ειναι???![]()
Κατά τα άλλα..![]()
![]()
![]()
Αν δεις στη φωτό είναι 3 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
οχι ενα αλλα 2 μαχιτικα!!!!
![]()
![]()
![]()
Αυτό που είναι σε πρώτο πλάνο είναι Sepecat Jaguar διθέσιο, δεξιά ένα Harrier που είδαμε σε άλλη φωτό (εδώ φαίνεται μόνο το ουραίο οριζόντιο φτερό) και στο βάθος φαίνεται και ένα ακόμη Jaguar μονοθέσιο !!!
Ηθελα και να ξερα τους πυραυλους τι θα τους κανει...
Περιμένει να ανοίξει το κυνήγι πέρδικας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ηθελα και να ξερα τους πυραυλους τι θα τους κανει...![]()
![]()
![]()
Χελόου, θα προσπαθήσει να καταλάβει τον κόσμο. Είναι η αγαπημένη ασχολία όλων των πλούσιων που έχουν τέτοιο γκαράζ.Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ηθελα και να ξερα τους πυραυλους τι θα τους κανει...
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Θα παρει τα @@ μου αν κατηφορησει προς τα δω,πειτε του...Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Χελόου, θα προσπαθήσει να καταλάβει τον κόσμο. Είναι η αγαπημένη ασχολία όλων των πλούσιων που έχουν τέτοιο γκαράζ.
![]()
![]()
![]()
οι 2 jet κινητήρες μήποως είναι οι κλεμμένοι απο την αποθήκη του ελληνικού των Super Puma που εκλάπησαν πριν απο 1 χρόνο...? γιατί μόνο ένας τέτοιος θα μπορούσε να τους αγόραζε για χαβαλέ στην μαύρη αγορά....![]()
ένας κινητήρας κλάπηκε ρε κουτάκια, και βρέθηκε σε κοντείνερ στην Ηγουμενίτσα (αν θυμάμαι καλά)Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
οι 2 jet κινητήρες μήποως είναι οι κλεμμένοι απο την αποθήκη του ελληνικού των Super Puma που εκλάπησαν πριν απο 1 χρόνο...? γιατί μόνο ένας τέτοιος θα μπορούσε να τους αγόραζε για χαβαλέ στην μαύρη αγορά....![]()