Συγνωμη κιολας, εχεις ζησει ποτε στο εξωτερικο η απλα κανουμε κουβεντα αερολογιας???
The grass is greener on the other side και ετσι μεχρι να το γευτεις...![]()
Συγνωμη κιολας, εχεις ζησει ποτε στο εξωτερικο η απλα κανουμε κουβεντα αερολογιας???
The grass is greener on the other side και ετσι μεχρι να το γευτεις...![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Δεν πιστευω να εκανες και καμια μ@λ@κι@ να πας φανταρος ..
Δεν χρειαζεται ....
![]()
Χαχαχα, εισαι πολυ αστειος κ πολυ εντος θεματος.
Τετοια να γραφεις κ στα ανεκδοτα!
Ευχαριστώ για την προθυμία αλλά δεν χρειάζοντε φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο,
οταν ερθει η ωρα θα κοιταξω που ειναι καλητερα.
Θα σας στελνω φωτο απο το Sachsenring.
Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά. Αν εκεί είσαι καλύτερα , τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρίνεις την Ελλάδα ούτε αυτούς που δεν ακολουθούν τις απόψεις σου.
Εκτός αν είναι τελευταία μόδα , ότι έχει σχέση με Γερμανία να περιέχει και προβοκάτσια προς την Ελλάδα.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Δεν κρινω αυτούς που δεν ακολουθούν τις απόψεις μου,Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Ευχαριστώ για την προθυμία αλλά δεν χρειάζοντε φωτό.
Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά. Αν εκεί είσαι καλύτερα , τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρίνεις την Ελλάδα ούτε αυτούς που δεν ακολουθούν τις απόψεις σου.
Εκτός αν είναι τελευταία μόδα , ότι έχει σχέση με Γερμανία να περιέχει και προβοκάτσια προς την Ελλάδα.
![]()
οταν απαντανε ειρωνικα χωρις επιχειριματα τοτε απανταω.
Οπου κ να μενεις ειτε περνας καλυτερα η χειροτερα δεν υπαρχει
λογος να σταματισεις να κρινεις τις αλλες χωρες.
Αν κατι δεν σου αρεσει το σχολιαζεις,
αν δεν ειναι του χαρακτηρα σου μην το κανεις.
![]()
υ.γ. κανονιστε καμια βολτα αυριο γτ βαριεμαι σπιτι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί την έχετε πέσει όλοι στον Sephiroth5.
Επειδή λέει την αλήθεια και δεν μας αρέσει![]()
ο καθένας βάζει τις πρωτεραιότητες του στη ζωή και γω αν δεν με κρατούσαν κάποια πράγματα πολύ σημαντικά για μένα σαν άνθρωπο εδώ σαφώς και θα την έκανα για έξω.
Φιλαράκι αν δεν σε κρατάει κάτι εδώ σαφώς και κάνεις καλή επιλογή και άσε τους άλλους να ειρωνεύονται. εννοείται ότι δεν είναι όλα ρόδινα έξω σε ένα άλλο κράτος όπου πρέπει να κτίσεις φιλίες από την αρχή, δεν ξέρεις κανένα κτλ αλλά και γω αν δεν με κρατάγανε πίσω πράγματα το ίδιο θα έκανα με σένα. Πάρε το πτυχίο σου και όρμα εκει έξω, όποιος το πιστεύει πραγματικά πετυχαίνει απλά μην πιστεύεις ότι είναι και όλα ρόδινα, θα κοπιάσεις διπλά και τριπλά στην αρχή για να φτιάξεις την ζωή σου.
τέλος όπως έχει τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του το να μένεις μακριά από την πατρίδα σου, τα ζυγίζεις και αν γέρνει προς τα έξω πράτεις και αναλόγως
Να φυγει κανεις για τα ξενα δεν ειναι κατακριτεο.Αλλα να λεει αυτα που λεει ...σε μερικους ακουγεται καπως.Αυτο τους εκανε ολους να ειναι ειρωνες απεναντι του.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Εγω οταν τελειωσω σπουδες φευγω για Γερμανια,
καθηστε εδω να πεθανεται ολλοι!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Δεν καταλαβαίνω γιατί την έχετε πέσει όλοι στον Sephiroth5.
Ειδα που και καπιοι τον ρωτησαμε σοβαρα για να κανουμε κουβεντα αν μας
απαντησε η οχι...
Παντος δε μπορεις να πεις, παντα υπαρχει ενας δικηγορος καπου κοντα...![]()
Live fast...
Die Young...
Δεν βρισκω τον λογο να απαντησω αν εχω ζησει εξω.Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ειδα που και καπιοι τον ρωτησαμε σοβαρα για να κανουμε κουβεντα αν μας
απαντησε η οχι...
Παντος δε μπορεις να πεις, παντα υπαρχει ενας δικηγορος καπου κοντα...![]()
Εχω ζησει 2 χρονια στο Sydney,
και τι εγινε?
Αλλαζει κατι?
Επειδη εδω δουλευεις για να επιβιωσεις κ οχι για να ζησεις
θα παω οπου πιστευω οτι ειναι καλητερα εξω.
Ελπιζω να σε ικανοποιησε η απαντιση.
(μην με ρωτησεις αν φοβαμαι τα αεροπλανα μετα)
Το "θα πεθανετε ολοι" δεν χρειαζετε κ να εισαι κ ιδιαιτερα ευφυής
για να καταλαβεις οτι ειναι χιουμορ.
Μαλλον παρεξηγεις καποια πραγματα... το γιατι ειναι δικο σου θεμα αλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Δεν βρισκω τον λογο να απαντησω αν εχω ζησει εξω.
Εχω ζησει 2 χρονια στο Sydney,
και τι εγινε?
Αλλαζει κατι?
Επειδη εδω δουλευεις για να επιβιωσεις κ οχι για να ζησεις
Το "θα πεθανετε ολοι" δεν χρειαζετε κ να εισαι κ ιδιαιτερα ευφυής
για να καταλαβεις οτι ειναι χιουμορ.
καλο ειναι να μαθεις πως να απαντας με τροπο χωρις να εισαι εσυ ειρων πρωτα
και μετα να λες για τους αλλους....
Ειχα καποια λογικη στο γιατι σε ρωτησα αλλα δε παιζει να κατσω να ασχοληθω
αλλο γιατι απ οτι μας δειχνεις δε το αξιζεις...
Τωρα παραπερα, αερα στα πανια σου και να μας γραφεις...
Αλλα να σου πω και κατι, και να ξεχασεις να μας γραφεις δε νομιζω να μας
πολυ πειραξει.. Λεω εγω τωρα...
Live fast...
Die Young...
μιλας σε μια γυναικα που εζησε και μεγαλωσε στο εξωτερικο, αν και αυτη μαλλον δεν ηθελε να στο πει και οχι 2 χρονια τουρισταςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
στο καλο να πας και ευχομαι τα καλυτερα
ο καθενας εχει την αποψη του ολοι εχουμε δικιο και ολοι εχουμε αδικο αναλογος πως το βλεπει κανεις.Αντι να κατσουμε εδω και να διαμορφωσουμε την κοινωνια (που ειμαστε εμεις) λεμε αα εδω ειναι χαλια εξω ειναι καλυτερα θα φυγω!!!!!!ευκολη λυση ,το δυσκολο ειναι να κατσεις εδω και να υπερασπιστεις το δικαιωμα σου για κατι καλυτερο.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Δεν θα κατσεις να ασχοληθεις γιατι δεν σε ενδιεφερε να μου πεις για εξω,Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Μαλλον παρεξηγεις καποια πραγματα... το γιατι ειναι δικο σου θεμα αλλα
καλο ειναι να μαθεις πως να απαντας με τροπο χωρις να εισαι εσυ ειρων πρωτα
και μετα να λες για τους αλλους....
Ειχα καποια λογικη στο γιατι σε ρωτησα αλλα δε παιζει να κατσω να ασχοληθω
αλλο γιατι απ οτι μας δειχνεις δε το αξιζεις...
Τωρα παραπερα, αερα στα πανια σου και να μας γραφεις...
πολυ πειραξει.. Λεω εγω τωρα...
περιμενες απλα να σου πω οχι κ μετα να αρχισεις να μου λες οτι απλα κανω αερολογιες κ οτι δεν ξερω πως ειναι η ζωη εξω κτλ.
Τωρα ναι ημουν ειρων αλλα ειναι επακολουθο της προηγουμενης ευχαριστης συζητησης με ολλους σας.
Τελος αν σας πειραξει η οχι δεν με ενδιαφερει, τις παρεες μου τις εχω,
στην λεσχη της πολης μου ειμαι ευπροσδεκτος.
Εδω μπαινω για να ενημερωνομαι για της μηχανες ,οχι για να δικαιολογουμε για τις επιλογες μου.
Εγω δεν ξερω κανεναν τουριστα που μενει αλλου για 2 χρονια.
Ο τουρισμός είναι αποτέλεσμα μεμονωμένης ή ομαδικής μετακίνησης ανθρώπων σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς και η διαμονή τους σε αυτούς επί τουλάχιστον ένα 24ωρο με σκοπό την ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.
Οι άνθρωποι επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς για τουριστικούς λόγους, δηλαδή για λόγους άλλους από εκείνους της μόνιμης διαμονής τους ή της επαγγελματικής απασχόλησής τους.
Εγω ουτε για ικανοποίηση των ψυχαγωγικων μου αναγκων πηγα, εμενα στην μονιμη κατοικια της μητερας μου κ επαγγελματικη απασχοληση δεν ειχα γιατι ημουν μικρος.
Τιποτα αλλο?
μην μπερδευεις τις μοτοσυκλετες με ολα τα αλλα ασχετα θεματα τι παει να πει εχω φιλους και παρεες γιατι εμεις δεν εχουμε?τι παει να πει εισαι ευπροσδεκτος στη λεσχη ? γιατι εδω σε κλοτσησε κανεις? διαφορετικες αποψεις εχουμε αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να ΄΄΄ταξιδευουμε΄΄ ολοι μαζι με τις μοτοσυκλετες μας
το μοτο.γρ ειναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ φορουμ για καποιο λογο αφηνουν να μιλαμε και για αλλα θεματα εκει μπορει να διαφωνουμε αλλα στο ζητουμενο του φορουμ ειμαστε ολοι το ιδιο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εγώ παίρνω τα πράγματα μου και φεύγω πάντως.
Αυτά ήταν τα λεφτά που έψαχνε ο Γιώργος για να γλυτώσουμε?
ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
σε μια ελάχιστη χρηματιστηριακή?
Είμαστε ΓΕΛΙΟΙ.
:![]()
Δεν ηξερα οτι με ξερεις και απο χτες για να μου πεις και τι θα σου απαντουσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Δεν θα κατσεις να ασχοληθεις γιατι δεν σε ενδιεφερε να μου πεις για εξω,
περιμενες απλα να σου πω οχι κ μετα να αρχισεις να μου λες οτι απλα κανω αερολογιες κ οτι δεν ξερω πως ειναι η ζωη εξω κτλ.
Μηπος εισαι μενταλιστ???![]()
Αυτο το επαθες γιατι μαλλον δεν εχεις μαθει να ξεχωριζεις τα ατομα απο το μπουγιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Τωρα ναι ημουν ειρων αλλα ειναι επακολουθο της προηγουμενης ευχαριστης συζητησης με ολλους σας.
Ισως θες να ξανασκευτεις οτι υπαρχει μια διαφορα και δε τους τσουβαλιαζουμε ολους
στο ιδιο σακουλι...![]()
Δε σου ζητησαμε να γινεις φιλος μας, πιστεψε με δεν σε εχουμε αναγκη, αλλα καπιοι θελαμε να σου δωσουμε και μια αλλη αποψη αλλα μαλλον ουτε αυτο το κατανοησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Τελος αν σας πειραξει η οχι δεν με ενδιαφερει, τις παρεες μου τις εχω,
στην λεσχη της πολης μου ειμαι ευπροσδεκτος.
Εδω μπαινω για να ενημερωνομαι για της μηχανες ,οχι για να δικαιολογουμε για τις επιλογες μου.
Ευχαριστουμε λοιπον για το μαθημα στο τι εστι τουρισμος, μιας και δε ξεραμε και μιας και δεν εχω δουλεψει στη Μεκκα του τουρισμου του κοσμου, και επισης ευχαριστουμε που απο μονοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Εγω δεν ξερω κανεναν τουριστα που μενει αλλου για 2 χρονια.
Ο τουρισμός είναι αποτέλεσμα μεμονωμένης ή ομαδικής μετακίνησης ανθρώπων σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς και η διαμονή τους σε αυτούς επί τουλάχιστον ένα 24ωρο με σκοπό την ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.
Οι άνθρωποι επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς για τουριστικούς λόγους, δηλαδή για λόγους άλλους από εκείνους της μόνιμης διαμονής τους ή της επαγγελματικής απασχόλησής τους.
Εγω ουτε για ικανοποίηση των ψυχαγωγικων μου αναγκων πηγα, εμενα στην μονιμη κατοικια της μητερας μου κ επαγγελματικη απασχοληση δεν ειχα γιατι ημουν μικρος.
Τιποτα αλλο?
σου μας αποδειξεις οτι εσυ εισαι αυτος που λεει αερολογιες γιατι δεν εχεις βιωσει αυτα που θα
πας να βιωσεις και αυτα που θα πας να παλεψεις...
![]()
Live fast...
Die Young...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μην μπερδευεις τις μοτοσυκλετες με ολα τα αλλα ασχετα θεματα τι παει να πει εχω φιλους και παρεες γιατι εμεις δεν εχουμε?τι παει να πει εισαι ευπροσδεκτος στη λεσχη ? γιατι εδω σε κλοτσησε κανεις? διαφορετικες αποψεις εχουμε αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορουμε να ΄΄΄ταξιδευουμε΄΄ ολοι μαζι με τις μοτοσυκλετες μας
το μοτο.γρ ειναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ φορουμ για καποιο λογο αφηνουν να μιλαμε και για αλλα θεματα εκει μπορει να διαφωνουμε αλλα στο ζητουμενο του φορουμ ειμαστε ολοι το ιδιο
![]()
Αυτο:
"Τελος αν σας πειραξει η οχι δεν με ενδιαφερει, τις παρεες μου τις εχω,
στην λεσχη της πολης μου ειμαι ευπροσδεκτος."
ειναι απαντιση σε αυτο:
"Τωρα παραπερα, αερα στα πανια σου και να μας γραφεις...
πολυ πειραξει.. Λεω εγω τωρα..."
Γιατι πρεπει να τα εξηγω ολα?
Λεει δεν μας πειραζει κ της λεω στα @@ μου.
Το ειπα κομψα πριν αλλα αφου δεν το καταλαβες παρε την κανονικη απαντιση.