Βαγγέλη, μεγειές και εύχομαι να μην τα γρατζουνήσεις ποτέ..![]()
Καλές επιλογές δείχνουν όλα...τα γάντια είναι κορυφαία -έχω 2 ζευγάρια.
Ωστόσο, μία παρατήρηση: η κορδούρα ΔΕΝ είναι αδιάβροχη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέραν του ότι δεν είμαι σε φάση να τα φοράω υπό τόσο αντίξοες συνθήκες, μιας και δεν κάνω τόσο συχνά ταξίδια, δε με πολυαπασχολεί το γεγονός ότι το παντελόνι είναι 3 εποχών μιας και η κορντούρα ούτως ή άλλως, πολύ δύσκολα φοριέται μέσα στο καλοκαίρι. Σε δεύτερο χρόνο, πρόθεσή μου είναι να πάρω ένα τζηνάκι με προστασίες για να είμαι καλυμμένος για το καλοκαίρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το παντελονι τοσο απο ποιοτητα οσο κ απο θερμοκρασιες , πραγμα που εψαχνα........ π.χ το Radar που πηρες ειναι gia 4 εποχες κ το factor ειναι για 3 εποχες κατεμε , τωρα ο γνωστος moy με το africa απο το mybike οδηγει κατω απο τις πιο αντιξωες sυνθηκες δεν ειναι ευχαριστημενος σχεδον καθολου, βεβαια μενει πεντελη , χιονια, βροχες ταξιδια,
Εγω δεν ειμαι σε τετοια φαση ακομα............. αν εσυ εισαι , θα συμβουλευα να πας στο πιο ακριβο.....
κ με τιποτα αεραγωγους , αν υπαρχει.............
πσ.... Αν οι μποτες σε ζεστανουν ποτε , υπαρχουν κατι ειδικες καλτσες οι οποιες τα κανουν ολα κ μπορεις να τις φορας τις μποτες κ σε πολυ κρυο κ σε πολυ ζεστη.........![]()
Τάσο, σε ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ξέρω ότι δεν είναι αδιάβροχη, αλλά αρκετά τα βαστάει πιστεύω...
Για τα άλλα υπάρχουν και τα αδιάβροχα...![]()
Κατά τ' άλλα, σας ευχαριστώ όλους!!![]()
![]()