Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: Yamaha Tenere - Honda Transalp -BMW F650GS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Βαριεμαι να κοιταξω παντως καπου εκει μεσα παιζει ενα δικυλινδρο που το λενε 650 αλλα ειναι 800 , αμα αυτοι ειναι βλαμενοι εγω δεν ασχολουμαι κ μην περνεις γερμανικα προιοντα , κανε μποικοταζ...
    love will save the planet,hate is a good start.

Νέο μέλος
    Εμένα το Tenere μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν είμα σίγουρος αν κάνει για μένα.

Εμενα ειναι η καψουρα μου το tenere .Αμα εισαι ωραιος κ αδυνατος παρτω αμα εχεις περιτα κιλα παρε transalp . Ποσα κιλα εισαι?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Βαριεμαι να κοιταξω παντως καπου εκει μεσα παιζει ενα δικυλινδρο που το λενε 650 αλλα ειναι 800 , αμα αυτοι ειναι βλαμενοι εγω δεν ασχολουμαι κ μην περνεις γερμανικα προιοντα , κανε μποικοταζ...
    χαχαχα.
    Θα μας τρελάνουν οι Γερμανοί με τα g και τα f τους και τους κυβισμούς ότι να 'ναι.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TeoMV
    Εμένα το Tenere μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν είμα σίγουρος αν κάνει για μένα.

Πρέπει να το οδηγήσεις για να βεβαιωθείς! Κάπου θα το βρεις για test drive.

Νέο μέλος
    Είμαι σχετικά αδύνατος, 1.85 και 80 κιλά.
    Είμαι και ωραίος αλλά αυτό δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει.. :rotflmao:

παρε transalp,,,,,το μηχανάκι ειναι πολυ ευκολο και νομίζω κανει τα πάντα!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Κ το κανανε λεει για λογους marketing ........ Δηλαδη θα εχω 800αρα μηχανη αλλα θα γραφει 650 κ αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας ......... οτι εχεις υποκυβισμενο 800αρι ουτε ο φιλος μου με το 800gs den me pisteye .............

Αρχικά δημιουργήθηκε από TeoMV
    Είμαι σχετικά αδύνατος, 1.85 και 80 κιλά.
    Είμαι και ωραίος αλλά αυτό δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει.. :rotflmao:
    Καλα πλακα κανεις εσυ εισαι για Tenere ασυζητητη , μην το γελας καθολου........ δεν βλεπεις οτι το εργαλειο ειναι λυγεροκορμο................παρτω καλοριζικο......... τι τα θες τα αλλα που ειναι πιο βαρια .........

Moderator
    Η άδεια 800cc θα γράφει.. το ονόμασαν έτσι για να δείξουν ότι ο αντικαταστάτης του παλιού μοντέλου με τον 650αρη μονοκύλινδρο κινητήρα είναι αυτό. Γι αυτό του έδωσαν και το όνομά του. Μετά όμως μάλλον αποφάσισαν να μην αποσύρουν το μικρό και γι αυτό το έβγαλαν πάλι με το όνομά g 650 gs.. και άντε να καταλάβεις τώρα τι έγινε. Ακόμα και εγώ δεν είμαι απολύτως σίγουρος για ότι γράφω. χαχα

Εισαι σε καλο δρομο παντως........... παντως απο τη στιγμη που το gf 800 fgs to γρηγορο δηλαδη , κολισε του φιλου μου με 5000κλμ πιστευω οτι αυτος ο καινουργιος κινητηρας που ολο τον κερναω τσαυ θελει 2 χρονακια ακομα να περασει τις παιδικες του αρρωστιες.........

επίσης θα σου πω οτι το το tenere μονοκυλινδρο και με τα tourance που εχει μεσα στην πόλι ειναι πολύ επικίνδυνο σε σχεση με τα αλλα!!!

tenere

ειδικά σε πόλι με γλιστερό οδόστρωμα!

επίσης.....το tenere....βγάζει τρελη ζεστη το καλοκαιρι κατω δεξια στην γαμπα!!!

το γκαζι του ειναι πολυ μετριο............

απο την αλλη ανεβαίνει ευκολα και πηδάς απο πεζοδρόμια πολυ άνετα!

για τα αλλα δεν ξερω πολλα να σου πω!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    επίσης θα σου πω οτι το το tenere μονοκυλινδρο και με τα tourance που εχει μεσα στην πόλι ειναι πολύ επικίνδυνο σε σχεση με τα αλλα!!!

tenere

ειδικά σε πόλι με γλιστερό οδόστρωμα!

επίσης.....το tenere....βγάζει τρελη ζεστη το καλοκαιρι κατω δεξια στην γαμπα!!!

το γκαζι του ειναι πολυ μετριο............

απο την αλλη ανεβαίνει ευκολα και πηδάς απο πεζοδρόμια πολυ άνετα!

για τα αλλα δεν ξερω πολλα να σου πω!

Τα tourance τα φοράει το 08 μοντέλο. Το 09 έχει Michelin. Δεν μου φάνηκαν τόσο τρύπια να σου πω την αλήθεια τα tourance αλλά μέσα σε πόλη βρέθηκαν μόνο όταν είχαν τελειώσει. Σε ορεινό στροφιλίκι μια χαρά ήταν αλλά ίσως κάποια άλλα λιγότερο on-off ελαστικά σίγουρα θα ηταν καλύτερα. Τα Michelin δεν τα ξέρω για να σου πω. Τώρα έχω τα tkc 80 και όταν τα λιώσω πάλι conti θα βάλω.

Αχ γι αυτό το γκάζι του το τι έχει γραφτεί!!! Ναι η αλήθεια είναι πως δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά εμένα δεν μου έχει λείψει πουθενά. Ταξιδεύοντας με 140-150 δικάβαλος και τριβάλιτσος έχεις αποθέματα ακόμα για προσπεράσεις. Στην πόλη έχεις μπόλικη ροπούλα χαμηλά. Και στο χώμα τους περιορισμούς τους θέτουν οι αναρτήσεις και όχι το γκάζι. Παρόλα αυτά το ξαναλέω μονοκύλινδρο να πάρεις μόνο αν ξέρεις τι παίρνεις. Αλλιώς έχεις περισσότερες πιθανότητες να το μετανιώσεις αν πάρεις αυτό από οποιοδήποτε δικύλινδρο.

Για την ζέστη στην (δεξιά?) αριστερή μάλλον γάμπα τι να πω? Μόνο εμένα δεν με έχει απασχολήσει? Το διάβασα και κάπου αλλού! Τώρα θα μου πεις αν δεν παινέψω το σπίτι μου... Όχι δεν το βλέπω έτσι. Ίσα ίσα εγώ που το έχω πρέπει να πω πρώτος τα ελαττώματά του για να ξέρουν όσοι δεν το έχουν. Και ναι βγάζει ζέστη στην αριστερή (διόρθωση) μεριά που είναι την εξάτμιση η οποία δεν περνάει από κάτω για να μην την σπάσεις σε τίποτα πετρούλες. Αλλά δεν είναι και τόση πολλή ώστε να με απασχολήσει. Αισθητή γίνεται μόνο το καλοκαίρι μποτιλιαρισμένος στο κέντρο της Αθήνας αλλά χωρίς δράματα. Αλήθεια σας λέω δεν μου έχει κάψει ούτε μια τριχούλα. χαχα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Τα tourance τα φοράει το 08 μοντέλο. Το 09 έχει Michelin. Δεν μου φάνηκαν τόσο τρύπια να σου πω την αλήθεια τα tourance αλλά μέσα σε πόλη βρέθηκαν μόνο όταν είχαν τελειώσει. Σε ορεινό στροφιλίκι μια χαρά ήταν αλλά ίσως κάποια άλλα λιγότερο on-off ελαστικά σίγουρα θα ηταν καλύτερα. Τα Michelin δεν τα ξέρω για να σου πω. Τώρα έχω τα tkc 80 και όταν τα λιώσω πάλι conti θα βάλω.

Αχ γι αυτό το γκάζι του το τι έχει γραφτεί!!! Ναι η αλήθεια είναι πως δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά εμένα δεν μου έχει λείψει πουθενά. Ταξιδεύοντας με 140-150 δικάβαλος και τριβάλιτσος έχεις αποθέματα ακόμα για προσπεράσεις. Στην πόλη έχεις μπόλικη ροπούλα χαμηλά. Και στο χώμα τους περιορισμούς τους θέτουν οι αναρτήσεις και όχι το γκάζι. Παρόλα αυτά το ξαναλέω μονοκύλινδρο να πάρεις μόνο αν ξέρεις τι παίρνεις. Αλλιώς έχεις περισσότερες πιθανότητες να το μετανιώσεις αν πάρεις αυτό από οποιοδήποτε δικύλινδρο.

Για την ζέστη στην (δεξιά?) αριστερή μάλλον γάμπα τι να πω? Μόνο εμένα δεν με έχει απασχολήσει? Το διάβασα και κάπου αλλού! Τώρα θα μου πεις αν δεν παινέψω το σπίτι μου... Όχι δεν το βλέπω έτσι. Ίσα ίσα εγώ που το έχω πρέπει να πω πρώτος τα ελαττώματά του για να ξέρουν όσοι δεν το έχουν. Και ναι βγάζει ζέστη στην δεξιά μεριά που είναι την εξάτμιση η οποία δεν περνάει από κάτω για να μην την σπάσεις σε τίποτα πετρούλες. Αλλά δεν είναι και τόση πολλή ώστε να με απασχολήσει. Αισθητή γίνεται μόνο το καλοκαίρι μποτιλιαρισμένος στο κέντρο της Αθήνας αλλά χωρίς δράματα. Αλήθεια σας λέω δεν μου έχει κάψει ούτε μια τριχούλα. χαχα.

στα περισσότερα που απαντησα ειχαν σχεση με το παιδί που ρώτησε για ενα μηχανακι μεσα στην πόλι και οχι στο χώμα!

αρα ας κρατησουμε την κουβεντα σε αυτο που θελει το παλικαρι?? ετσι δεν ειναι το σωστο!?

αλλα θα σου απαντήσω........

1)το tourance με συνδυασμό μονοκυλινδρο μεσα στην πόλι και με το ύψος που εχει το tenere ειναι το πιο επικίνδυνο μηχανακι απο τα τρια...................βεβαια.....στο χωμα τα παταει !

2) το γκαζι ειναι οτι πρέπει για χώμα αλλα για ταξίδια κτλ για ενα μηχανημα 7000 ευρο θελεις και λιγο παραπανο απο 150 καμια φωρα ,,,,! βεβαια και με 140 ανετα ταξιδευεις και δεν χρειαζεται ποτε παραπανο!!!!!

3) ζεστη......sorry απο το αριστερά βγαζει την ζέστη εκανα λάθος.........και οχι μονο σε μποτηλιαρισμα αλλα σε μια ζεστη μερα καλοκαιριου αναυει η γαμπα! ( αμα θέλεις βγάζω και φώτο)

δεν εχω τπτ με το tenere...εχω κανει απειρες βολτες και ταξιδια..............απλως λεω τα αρνητικα....τα αλλα μηχανακια δεν τα ξερω καλα για να πω!!!!!

Νέο μέλος
    Παιδιά, προς θεού όχι φωτογραφίες με ανδρικές γάμπες εδώ μέσα! :rotflmao:

Απευθύνομαι κυρίως στον daz που είναι ιδιοκτήτης του Tenere. Κυρίως ενδιαφέρομαι για ένα μηχανάκι που θα είναι σχετικά άνετο στο ταξίδι στην άσφαλτο χωρίς να μιρμιλάνε τα πόδια μου μόλις κατέβω και επίσης να μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς και με ασφάλεια και σε χωμάτινες διαδρομές, όχι απαραίτητα σε εντουράδικους όμως ρυθμούς. Δηλαδή ναι μεν δε με πειράζει να μην έχει τις πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες της Tenere, αλλά να μην είναι και αγελάδα που να μην μπορώ να την κουμαντάρω και σε κάθε στροφή να νομίζω ότι πέφτω.
    Για την πόλη δε με πολυπειράζει η συμπεριφορά της, δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα εντός της πόλης έτσι κι αλλιώς.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW F650GS vs Transalp
    από tombell στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 19:59
  2. Honda Transalp
    από siokatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 13:44
  3. honda transalp
    από siokatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 14:04
  4. Yamaha vs Honda
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •