Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 164

Θέμα: δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί

όπου γης Το avatar του/της iosif
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    [B]Μάλλον χρειάζεται να το κάνω πιο λιανά...

Ο κουτάκιας ΚΑΚΩΣ είχε το αυτοκίνητό του εκεί.
    Ο "ακτιβιστής" ΚΑΚΩΣ έβαλε αυτοκόλλητο στ'αμάξι του αποπάνω.

κακως θεωρεις αυτονοητο οτι κακως εβαλε αυτοκολλητο

κατα τα αλλα τα ιδια ισχυουν και για τα μοτορια
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Μάλλον χρειάζεται να το κάνω πιο λιανά...

Θα σας άρεσε να βρίσκατε το αυτοκόλλητο με το γαϊδούρι κολλημένο στη ζελατίνα σας? Μπα...

δεν νομίζω να είχα πρόβλημα ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χτυπούσα τον άνθρωπο που το κόλλησε ....

Εισπνοή.... εκπνοή....
    φθορά ξένης περιουσίας??yeah right...

για δείτε εδώ για το αν προκαλούν φθορά της ξένης περιουσίας

με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να πλακώνετε και όσους σας βάζουν φυλλάδια στους υαλοκαθαριστήρες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    ας πω κ εγω τη μαλακια μου..

αν αυριο το πρωι μια οργανωση streetlions αρχισει κ κολλαει αυτοκολητα σε ολα τα μηχανακια που ειναι παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομια..

ποσα κρανη θα προσγειωθουν σε κεφαλια ακτιβιστων;

η τα μηχανακια δεν εμποδιζουν;

εκτος κ αν ολοι ειμαστε υπερμαχοι κινησεων που εχουν στοχο αλλους
    και ποιος ειπε οτι εφ οσον ενοχλει το μηχανακι δεν του αξιζει το αυτοκολητακι??? (τουλαχιστον)!!!

και ακου εδω...χτες λοιπον εχω τελειωσει απο το ιατρειο βαζω μπουφαν παιρνω κρανακι και κατεβαινω να φυγω.ακριβως μπροστα μου εξω απο την πολυκατοικια σκαει τυπος κουστουμαρισμενος επιμελως ατιμελητο μουσακι λαπιτοπ σε τσαντα ακρανοτος ενοοειται πανω στο πεζοδρομιο και αφηνει το μπεβερλυ ετσι που να μη περναω (πεζος εγω εννοειται) και με κοιταει και με βλεμα περιφρονητικο τυπου ''τσ τσ μαλλια-μουσια-μπουφαν μηχανης- κρανος=αληταρας'' αλλα ρε παιδι μου αληταρας-πρεζακι ηταν η σκεψη του.δεν τον χαλασε που περνωντας απο το μηχανακι του κατα λαθος του το φερα με σπρωξιμο ορθιο αλλα προσεκτικα για να μη του το ριξω...και ενω περιμενω τσαμπουκα,ειναι τοσο χεστρα που δε μιλαει και ενω τον κοιταζω μεσα στα ματια αποσβολωμενος οπως ηταν και εχει κοκκινισει περιμενω τουλαχιστον να το μετακινισει...ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΕΙ!!!!!!!!

Ε ΜΟΥ ΡΘΕ ΚΟΛΠΟΣ!!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ!!!!!εκανα 5 λεπτα διαλογισμο,γιογκα και κατι αλλα που θα σου τα μαθω την επομενη φορα που θα ρθεις ελλαδα και εφυγα.

καλα αυτα τα παρε τηλεφωνο τους μπατσους κλπ κλπ γελαω...απλα.

εχω παρει εκατομυρια φορες τα καλοπαιδα της ελκιςμαιας για τους ομορφονιους που μου εχουν κλεισει κατα καιρους το γκαραζ γιατι ετσι και φυσικα μεχρι να ρθουν (να κοψουν μια κληση και να φυγουν) εχει προλαβει και εχει φυγει ο μαγκας και μιλαμε για ωρα και παρατημενο το μπουρδελο και εγω εγκλωβισμενος να με περιμενουν ασθενεις...λοιπον μην ακουω παπαριες. αντε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Και στη τελική: οκ και εμείς οι μοτοσυκλετιστές έχουμε παρκάρει έστω μια φορά πάνω σε πεζοδρόμιο,πεζόδρομο,πλατεία.

Θα σας άρεσε να βρίσκατε το αυτοκόλλητο με το γαϊδούρι κολλημένο στη ζελατίνα σας? Μπα...

Α και μη πεταχτεί κανένας και πεί η μοτοσυκλέτα πιάνει μια σταλιά,δεν ενοχλεί κτλ κτλ...Δε πιάνει...
    Αν ήμουν τόσο μαλάκας να βάλω το μηχανάκι με τέτοιο τρόπο που απαγορεύει την διέλευση των άλλων, και χρώμα να άλλαζε το μηχανάκι απ΄τα αυτοκόλλητα τσιμουδιά δεν θα έβγαζα. Γιατί δεν μιλάμε για παράνομη στάθμευση, αλλα για απαγόρευση διέλευσης των πεζών.

Δηλαδή μπορείς να μείνεις αδιάφορος στον παρακάτω ας πούμε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gaidaros.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	190679
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και ποιος ειπε οτι εφ οσον ενοχλει το μηχανακι δεν του αξιζει το αυτοκολητακι??? (τουλαχιστον)!!!
    θυμασαι τον τυπο με το αυτοκινητο που ειχε παρκαρει ΟΛΟ το αμαξι πανω στο πεζοδρομιο και ακριβως πανω στη κιτρινη γραμμη?που πηγαμε μαζι στο αστυνομικο και μας ελεγε δεν μπορω να κανω τπτ γιατι τα παρκαρισμενα ειναι της δημοτικης αστυνομιας.Και του λες εσυ θα τους το πειτε?και σου λεει ναι...3 ωρες μετα που γυρισαμε ηταν ακομα εκει.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    .....

πριν η αφοτου του το φερεις τουμπα στη μεση του δρομου εννοεις?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αυτο ειναι πολιτισμενη κοινωνια
    η δικαιοσυνη στα χερια του καθενος

Γινε και εσυ δικηγορος, μπορεις..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ελπιζω οι ενεργειες αμεσης δρασης να επεκταθουν

πχ την εομενη φορα που θα δειτε κανα βουλευτη μην κανετε οτι δεν τον ειδατε ή ακομα χειροτερο να του πειτε "γεια σας κανετε καλη δουλεια ΚλΠ"
    Ενα καλο χεστηριο θα σας φτιαξει τη μερα

(εφηβος δουλευα στο γιουσουρουμ του πειραια-εποχες που το μικρολιμανο ηταν τουρκολιμανο. ανδριανοπουλος δημαρχος μας ειχε τσακιστει στα αυτοφωρα για ψυλλου πηδημα. ερχονται χριστ. περνα ο λεγαμενος για ευχες και αντι να τον στολισουν-οπως εκαναν καθημερινα ολοι πλανοδιοι- δινουν το χερι και "χρονια πολλα κε δημαρχε" κλπ. τοτε πρωτοσιχαθηκα τον ελληνα ραγια)

οχι
    πολιτισμενη κοινωνια ειναι το εταιρικο καγιεν στην ερμου οπου και τις πινακιδες να του παρουν στα @@ θα πληρωσει η εταιρεια

εγω με το καροτσακι ομως για να περασω το ανυπαρκτο και κατελλειμενο πεζοδρομιο θα πρεπει να ειμαι ψυχραιμος, νομιμος και πολιτισμενος

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν ήμουν τόσο μαλάκας να βάλω το μηχανάκι με τέτοιο τρόπο που απαγορεύει την διέλευση των άλλων, και χρώμα να άλλαζε το μηχανάκι απ΄τα αυτοκόλλητα τσιμουδιά δεν θα έβγαζα. Γιατί δεν μιλάμε για παράνομη στάθμευση, αλλα για απαγόρευση διέλευσης των πεζών.

Ρόπαλο και το μπαρμπρίζ κάμπριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να σας ψυχολογήσω...

Το φθινόπωρο υπήρχε γκρίνια που η αστυνομία μάζευε τις μοτοσυκλέτες που ειχαν σταθμεύσει παράνομα.

Τώρα υπάρχει γκρίνια επειδή κάποιος "διαμαρτυρήθηκε" για παράνομη στάθμευση.

Τι διάολο θέλετε?

καλα αυτα τα παρε τηλεφωνο τους μπατσους κλπ κλπ γελαω...απλα.

εχω παρει εκατομυρια φορες τα καλοπαιδα της ελκιςμαιας για τους ομορφονιους που μου εχουν κλεισει κατα καιρους το γκαραζ γιατι ετσι και φυσικα μεχρι να ρθουν (να κοψουν μια κληση και να φυγουν) εχει προλαβει και εχει φυγει ο μαγκας και μιλαμε για ωρα και παρατημενο το μπουρδελο και εγω εγκλωβισμενος να με περιμενουν ασθενεις...λοιπον μην ακουω παπαριες. αντε.
    είσαι γκαντέμης ρε Γιώργο τι να πω...σπάνια κάποιος να σου κλείσει το γκαράζ.

Αλλά βέβαια και οι Αρχές δεν δουλεύουν και τέλεια...παράδειγμα:

μια φίλη μου είχε παρκάρει το αμάξι της γωνία στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει καροτσάκι.
    Την επομένη βρήκε στ'αμάξι της ένα ωραιότατο πρόστιμο και βγαλμένες τις πινακίδες.
    Η κοπελιά πλήρωσε το πρόστιμο αλλά η μανούλα της είχε γνωστό στην Αστυνομική Διεύθυνση και πήρε τις πινακίδες

Έτσι για να είμαστε δίκαιοι και με τις 2 πλευρές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    οχι
    πολιτισμενη κοινωνια ειναι το εταιρικο καγιεν στην ερμου οπου και τις πινακιδες να του παρουν στα @@ θα πληρωσει η εταιρεια

εγω με το καροτσακι ομως για να περασω το ανυπαρκτο και κατελλειμενο πεζοδρομιο θα πρεπει να ειμαι ψυχραιμος, νομιμος και πολιτισμενος
    εσυ θα πρεπει να αλλαξεις κυβερνηση

οχι να το παιζεις δικηγορος του δρομου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δυστηχως νομιζουμε ακομα

οτι θα γινουμε χωρα με αυτοκολλητα ροπαλα και παραδειγματικη τιμωρια που ο καθενας χρησιμοποιει κατα βουληση..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Όχι αλλά δεν θα του πείραζα τ'αμάξι.

Αλλά μπορεί να του έβαζα 3 κάδους σκουπιδιών μπροστά...

πριν η αφοτου του το φερεις τουμπα στη μεση του δρομου εννοεις?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ρόπαλο και το μπαρμπρίζ κάμπριο
    Ένας συμφοιτητής μου ζει στο Π.Φάληρο. Μετά το σινεμά είχαμε πάει ν'αράξουμε σπίτι του.
    Στη γειτονιά υπήρχε ένα avensis περίπου παρκαρισμένο όπως το τζιπ που έβαλε ο Βύρωνας.

Λέω στον φίλο μου: Κοίτα το μαλάκα πως πάρκαρε.
    Και μου λέει: Ο τύπος μόλις αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι θα κάνατε?
    Α.Θα τουμπάρατε τ'αμάξι?
    Β.Θα του σπάγατε το παρμπρίζ?
    Γ.Θα συνεχίζατε εκνευρισμένοι προς το σπίτι?

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Γιατί βολεύει να είσαι άντρας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 13:22
  5. Γιατι Πρεπει Να Βγαινεισ Χαμογελαστοσ Στισ Φωτο!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 17:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF