κ οπως ελεγε ο γεωργιος ραλλης ........................... δεν θελω ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ![]()
![]()
κ οπως ελεγε ο γεωργιος ραλλης ........................... δεν θελω ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ![]()
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
σωστα απο κατωτερο σε ανωτερω και οφειλει ο ανωτερως να ανταποδωσει!οταν φορουν πηλικιο που εχει το εθνοσημο και προερχοντο αμφοτεροι απο το ιδιο σωμα!σε διαφορετικη περιπτωση απονεμετε χαιρετισμος μεταξυ εν στολων σε ανωτερους βαθμους και εφοσον φερουν πηλικιο εκτοσ πολιτων που ανεφερα παρα πανω [βουλευτες διπιστευμενους ,αρχηγους κρατων]κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
1.το "ουουουουου" δεν ήταν πρέπον.
2.έτσι για την ιστορία χαιρετισμός απονέμεται από τον κατώτερο σε ανώτερο.
π.χ εμένα με έχουν σταματήσει σε μπλόκο και ο τροχαίος με χαιρέτησε παρόλο που φόραγα κράνος.![]()
για τον πολιτη ο αστυνομικος δεν οφειλει χαιρετισμο και βασει κανονισμου δεν επιτρεπετε γιατι δεν φορα εθνοσυμο!!!τωρα επειδη σε χαιρετισε στρατιοτικα ο εν λογω δεν παει να πει οτι ειναι και σωστο! ενα λαθος εκανε μην το δενεις κομπο!!!!!χα χα χα!!!α ρε ελληνα που αμα πεις κυριε προεδρε θα γυρισουν ολοι να απαντησουν....απο προεδρο δημοκρατιας μεχρι προεδρο καφενειων!!!
καλαματιανος
είσαι και καταυλιακιώτης ρε γαμώτ και σε συμπαθώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
για τον πολιτη ο αστυνομικος δεν οφειλει χαιρετισμο και βασει κανονισμου δεν επιτρεπετε γιατι δεν φορα εθνοσυμο!!!τωρα επειδη σε χαιρετισε στρατιοτικα ο εν λογω δεν παει να πει οτι ειναι και σωστο! ενα λαθος εκανε μην το δενεις κομπο!!!!!χα χα χα!!!α ρε ελληνα που αμα πεις κυριε προεδρε θα γυρισουν ολοι να απαντησουν....απο προεδρο δημοκρατιας μεχρι προεδρο καφενειων!!!![]()
βρε συ εγώ μιλάω για χαιρετισμό από κατώτερο ένστολο σε ανώτερο ένστολο.
όχι από ένστολο σε πολίτη!
τέσπα...ξεφεύγουμε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
είσαι και καταυλιακιώτης ρε γαμώτ και σε συμπαθώ...![]()
βρε συ εγώ μιλάω για χαιρετισμό από κατώτερο ένστολο σε ανώτερο ένστολο.
όχι από ένστολο σε πολίτη!
τέσπα...ξεφεύγουμε...![]()
το ιδιο πραγμα λεμε τοτε!!!!!!
βαλε εσυ την γουρνοπουλα να βαλω εγω τα μπιρονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλαματιανος
mr pif
για μενα οτι δινεις περνεις.....εσυ το προκαλεσες ολο και ηθελες να βγεις και απο πανω....οι πιο πολυ εδω μεσα συμφωνουν οτι εκανες μαλακια αρχικα εσυ...
παω και στοιχημα οτι την ιστορια την εχεις ψιλοφτιαξει λιγο στα μετρα σου....
αλλη φορα λιγοτερη μαγκια στο δρομο γιατι οπως λενε και οι αλλοι πιο πανω καποιος κουμπουρωμενος βλεπω να στελνει για πτηση στον αλλο κοσμο....
ειμαι απο χωριο......
καταρχήν μεγάλο λάθος που κάνεις ζημιά και δεν λες ουτε μία συγνώμη ,απλά αδικαιολόγητος τωρα αν επεφτες πάνω σε κανένα θερμόαιμο όλο και καμία φάπα θα ειχε πέσει όχι για την ζημιά αλλά για την γουρουνιά περισότερο οχι να σε κουμπουριάσουν όπως είπε κάποιος πιο πάνω (ασχέτως τι έχει καποιος μαζί του).Τώρα για τον μπάτσο όσο μπορούσε να σε ψαρώσει το έκανε,τι περίμενεις να κάνεις μαλακια να τον ειρωνέυεσαι και να σου λέει και ευχαριστώ; κακώς το ανέφερες κιολας,που σημαίνει πως νομίζεις πως έχεις και δίκιο.
εισαι λαθος φιλε μου...το οτι δεν εκανες ζημια δεν σημαινει οτι επρεπε να κανεις και το κινεζο...σταματαμε...τσεκαρουμε...και φευγουμε σαν κυριοι...
α ναι...ακομα θυμαμαι τις προσοχες που βαραγε στα διοδια της ΑΟ ο μπατσακος (45+) στον κολλητο μου και σε εμενα...εθνοσημο δεν φοραγε ο κολλητος...με κατι βερμουδες ειμασταν και ξεκρανωτοι (παλιες καλε ηλικιες οπου μυαλο κουκουτσι και τυχη καρπουζι)...ειμασταν ετοιμοι να φαμε (σωστα)την κληση για κρανακια...αλλα ο τροπος που μιλαγε ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...αλλα του εκατσε ασχημα του ''μαγκα''...επεσε σε στρατονομο...και οποιος ξερει καταλαβε...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
επεσε σε στρατονομο...και οποιος ξερει καταλαβε...![]()
και που να ειχες και εσυ χαρτι να παρουσιαστεις στον ''ωραιο Μπρουμελ'' την επομενη μερα...εκει να δεις γελια που θα εκανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Αμερική ΔΕΝ ειναι παράνομο να κάνεις κολοδάχτυλο στους αστυνομικούς
http://www.wired.com/threatlevel/201...l-not-advised/
οντως...http://www.youtube.com/watch?v=INHCJAjHZ7s...αλλα μονο με το ενα χερι....αν το κανεις και με τα 2 αλλαζουν τα πραγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Στην Αμερική ΔΕΝ ειναι παράνομο να κάνεις κολοδάχτυλο στους αστυνομικούς
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
[B]Στην Αμερική ΔΕΝ ειναι παράνομο να κάνεις κολοδάχτυλο στους αστυνομικούς
ναι αλλα εκει περα οπως εχεις δει και πολλες φορες στην τηλεοραση σε μπουζουριαζουνε για το παραμικρο,τρως και καμποσες και ο κοσμος χειροκροτει την αστυνομια....ασε που σε πυροβολουν και χωρις λογο!!!!
αν εκανες το ιδιο στην Ιταλια που εχω ζησει για λιγο θα σε κοπανουσαν οι καραμπινιεροι ακομα.....
εδω ειναι Ελλαδα ομως.....
και με ενα συγνωμη πιστευω ολα λυνονται....
ειμαι απο χωριο......
Μήπως το "ουυυυ" που είπε το όργανον, είναι η κατάληξη του "στ' @ρχίδι@ μουυυυ" που πιθανώς να είπε ο φίλος μας;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.