Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 98

Θέμα: Τι να κάνεις άμα δεν θέλεις να βαρέσεις γυναίκα οδηγό που πήγε να σε καθαρίσει

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω λεω να γραψουμε εργο...

:wacko:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι να σου πω ρε πστ μου!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    έλεος ρε παίδες με τα σενάρια.... κι η γιαγιά μου αν είχε ρόδες θα ήταν πατίνι.

πάντως δεν έπρεπε να της πετάξεις τα κλειδιά γιατί όντως δεν φταίνε σε τίποτα οι άλλοι οδηγοί να περιμένουν την κλώσσα (αν είχε κλείσει το δρόμο)...

ροχάλα έπρεπε να της ρίξεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Re: Τι να κάνεις άμα δεν θέλεις να βαρέσεις γυναίκα οδηγό που πήγε να σε καθαρίσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
    Πηγαίνοντας για γρήγορη βόλτα προς Ψάθα, αναγκαστικά περνάω απέξω από supermarket βορείων προαστίων Σάββατο μεσημέρι (συνδυάστε κατίνες που ψωνίζουν, με τζιπάκια, που κάνουν αναστροφή ενώ μιλάνε στο κουνιστό για το τι θα φορέσουν το βράδυ στο Μέγαρο)

Πήγαινα με 40, αλλά μάλλον ήταν πολλά, και μέρα μεσημέρι κόκκινο μηχανάκι / άσπρο κράνος. φασαριόζικες εξατμίσεις ήταν μάλλον αδύνατο να με αντιληφθεί η κυράτσα που έκανε αναστροφή.

Κάνω αποφυγή ταράνδου τύπου (φρένα, στρίψε κλπ) και την γλιτώνω

Κατεβαίνω κάτω, λέω τώρα θα την χορτάσω μπουνιά

Τελικά στα 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσω εκεί ηρέμησα και αποφάσισα να μην της κάνω πλαστική

Μου λέει "δεν σε είδα δεν σε είδα" τι σκατά, κρυφτό παίζαμε

Ανοίγω πόρτα, σβήνω το αυτοκίνητο, παίρνω το κλειδί και το πετάω όσο πιο μακριά μπορούσα, καβαλάω και φεύγω

Καλά έ, ευχαριστήθηκα απείρως, όσο πήγαινα στον δρόμο και την σκεφτόμουνα να ψάχνει στα χόρτα το κλειδί και να την βρίζουν που έχει κλείσει τον δρόμο.... αααααα άλλο πράγμα
    Ωραίος,
    την επόμενη φορά που θα φρενάρεις γιατί κάποιος γέρος θα διασχίζει αμέρημνος τον δρόμο, κατέβα κάτω και πάρ του το σκάλπ.
    Δεσε τον και με μια αλυσίδα στη μέση του δρόμου για να κλείσεις την κυκλοφορία μέχρι να βρει σιδεροπρίονο, για να τιμωρηθεί και η κακούργα η κοινωνία για το κακό που σε βρήκε.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: Τι να κάνεις άμα δεν θέλεις να βαρέσεις γυναίκα οδηγό που πήγε να σε καθαρίσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ωραίος,
    την επόμενη φορά που θα φρενάρεις γιατί κάποιος γέρος θα διασχίζει αμέρημνος τον δρόμο, κατέβα κάτω και πάρ του το σκάλπ.
    Δεσε τον και με μια αλυσίδα στη μέση του δρόμου για να κλείσεις την κυκλοφορία μέχρι να βρει σιδεροπρίονο, για να τιμωρηθεί και η κακούργα η κοινωνία για το κακό που σε βρήκε.

οτι να ναι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι να σου πω ρε πστ μου!
    ε μα...

και θα κανει και θα πει και αν και εφοσων...μα τι λεμε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

να το δουμε αντικειμενικα...

της πεταξε τα κλειδια...δεδομενο...

της εκανε την ζωη δυσκολη...(βγες,βρες κλειδια,γυρνα)...+ τον φοβο μην τις αρπαξει οταν τον ειδε να ερχεται...δεδομενο...

δεν θα ξαναμαλακιστει (η θεια) σε αντιστοιχη περιπτωση,οποτε γλιτωνουμε αλλοι 5 νοματαιοι...δεδομενο...

γαμοι,γεννες,κηδειες... θεωριες...

υ.γ. ο ανθρωπος συμμορφωνεται μονο οταν φοβαται για την σωματικη του ακεραιοτητα...μηνυσεις και λοιπες νομικες κυρωσεις σπανια το καταφερνουν...

frankly my dear, i dont give a damn...

Κρατιέμαι κι εγώ αλλά αφού έκανε την αρχή ο Ζεφύρης.. τα σενάρια παίδες είναι σενάρια που δεν θέλουν και πολύ για να μας βάλουν πρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου, θλίψης ή ακόμα και επιστημονικής φαντασίας.. και κωμωδίας θα μπορούσε αλλά ο πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ταινία δεν περνάει πάντα όμορφα..

Σκεφτείτε το..

Η κυρία έκανε υπερμαλακία και δεν το συζητώ, τα λάθη για τους ανθρώπους είναι εξάλλου. Για λάθος όμως παίρνω και τη συμπεριφορά του συνάδελφου μοτοσυκλετιστή στην προκειμένη περίπτωση. Μια παρατήρηση για μένα προσωπικά αρκούσε, τα άλλα είναι υπερβολές.

υγ: ξέρω τι θα έγραφα αν είχε συμβεί το κακό, μακρυά απ'όλους μας. Δεν συνέβει όμως και μπορούμε να αισθανθούμε τυχεροί γι'αυτό, το να προκαλούμε την τύχη μας για νέο κακό όμως...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Εγω παντως προσωπικα επειδη δεν εμπιστευομαι ουτε και τους νομους πλεον στην Ελλαδα ας μου κανει μυνηση η οποια θα δικαστει σε 40 χρονια και θα παρει την αποζημιωση απο τα εγγονια μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Για να δουλεψουν λιγο τα κεφαλια.

Πανο δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο που εκανε.

το αυτοκινητο μπορει να παει στην ακρη του δρομου και με αλλους τροπους.
    νεκρα, σπρωξιμο, στριβουμε το τιμονακι και βουαλα!!

ενταξει,θα παρει 5 λεπτα....σιγα τα ωα δλδ....καθε μερα που μποτιλιαριζονται ολοι για διπλοτριπλοπαρκαρισμενα ή γιατι βρεχει και περνουν ολοι τα αμαξια δεν τους πειραζει??

συμφωνω και εγω οτι ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας...

μακαρι να το καναμε ολοι αυτο και να τους βαζαμε μυαλο και ας ειχαμε και απο 5 ή 10 λεπτα καθυστερηση στο ν'ανοιξει ο δρομος.

(αν δεν το καταλαβες και εμεις για ανθρωπινη ζωη μιλαμε [του φιλου okipouros] που σωθηκε στο παρατριχα)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    στριβουμε το τιμονακι και βουαλα!!

χωρίς κλειδάκι το τιμόνι κλειδώνει στην πρώτη μισή στροφή και πάπαλα...

σ.σ. Θα έσκαγα αν δεν συμμετείχα στο σενάριο....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

χωρίς κλειδάκι το τιμόνι κλειδώνει στην πρώτη μισή στροφή και πάπαλα...

σ.σ. Θα έσκαγα αν δεν συμμετείχα στο σενάριο....

Gandalf

ε,και?? θα κλειδωσει στριμμενο, οχι στην ευθεια. αρα μπορει να μπει στην ακρη το αμαξι...

και δλδ τι, αυτη θα φωναξε γερανο για να της μετακινησει το αμαξι αν δεν βρηκε το κλειδι?
    και ο γερανος πως θα ερχοταν αφου ειναι μποτιλιαρισμενος ο δρομος?
    μην ακουω χαζα...

Διχρονάκιας Το avatar του/της GreddyRx7
    Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές να το κάνω! Δυστηχώς μένω μόνο στην σκέψη. Θα το εφαρμόσω όμως με την 1η ευκαιρεία!:rotflmao: Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία και αίσχος η κατάσταση στους δρόμους δέν ξέρεις από που θα σου έρθει! Μου έχει τύχει να πηγαίνω σε μονόδρομο και να μπαίνει και να έρχεται καταπάνω μου θίτσα η οποία στο ένα χέρι να μιλάει στο κινητό και στο άλλο να κρατάει το τσιγάρο. Την κορνάρω και δέν δίνει σημασία αλλά πρέπει να έχεις ένα CR 500 εκεί να περάσεις από πάνω της να τελειώνει η υπόθεση!
    RGV-Γ 250, Suzuki FX68mm, Modenas Dinamik 72mm Tuned By Moto Gas.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κρατιέμαι κι εγώ αλλά αφού έκανε την αρχή ο Ζεφύρης.. τα σενάρια παίδες είναι σενάρια που δεν θέλουν και πολύ για να μας βάλουν πρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου, θλίψης ή ακόμα και επιστημονικής φαντασίας.. και κωμωδίας θα μπορούσε αλλά ο πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ταινία δεν περνάει πάντα όμορφα..

Σκεφτείτε το..

Η κυρία έκανε υπερμαλακία και δεν το συζητώ, τα λάθη για τους ανθρώπους είναι εξάλλου. Για λάθος όμως παίρνω και τη συμπεριφορά του συνάδελφου μοτοσυκλετιστή στην προκειμένη περίπτωση. Μια παρατήρηση για μένα προσωπικά αρκούσε, τα άλλα είναι υπερβολές.

υγ: ξέρω τι θα έγραφα αν είχε συμβεί το κακό, μακρυά απ'όλους μας. Δεν συνέβει όμως και μπορούμε να αισθανθούμε τυχεροί γι'αυτό, το να προκαλούμε την τύχη μας για νέο κακό όμως...
    κανε μας την χαρη ρε φιλε...επειδη θα παρεις vstrom που διακτινιζεται σε χρονο dt, το παιζεις χαλαρος?εμεις οι υπολοιποι νορμαλ μηχανακια εχουμε και φοβομαστε...

:rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    κανενα αυτοκολλητο να το κολησεις στην μουρη της δεν παιζει?

"Ειμαι γαιδάρα, περναω με κοκκινα¨
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    για να συνεχισω βεβαια να κανω τον συνηγορο του διαολου ( το εχω αυτο !) :

θα γινοτανε το ιδιο ΑΜΑ ο "οδηγος" του οχηματος ηταν αντρας ?
    και αμα την ωρα που του ανοιγες την πορτα, σε πλακωνε στις φαπες.....
    θα ειχες γλιτωσει απο το τροχαιο....αλλα μπορει να τις ειχες μαζεψει περισσοτερες......

μου αρεσει που ολη μας την "μαγκια", και τα "κολπακια" μας τα κανουμε μονο στις "θιτσες", "παππουδες", κα@ιολες 20 χρονων", ή ακομα και οικογενειαρχες οι οποιοι εχουν φορτωμενα στο αυτοκινητο τα παιδια τους....

λες και η υπολοιπη συνομοταξα οδηγων (αντρες οδηγοι, φορτηγατζηδες, ταριφες, νταβαδες, κτλ, κτλ ) δεν κανει ποτε "μαλακιες" και δεν σπερνει τον τρομο και τον φοβο στους δρομους......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2009, 08:29
  2. αμα δεν εχεις τι να κανεις σημερα........
    από LARISEOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 08:44
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 19:57
  4. Αμα δεν εχεις τι να κανεις...
    από mars696 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 18:24
  5. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων