Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: v-strom650 vs tenere660 vs f800gs

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: v-strom650 vs tenere660 vs f800gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από wihfue
    ...
    να πάρω το bmw η είναι υπερβολικό αφού στην ουσία είναι η πρώτη μου μηχανή?
    ...
    "Χτύπα" το χωρίς δεύτερη σκέψη, το μηχανάκι είναι όλα τα λ7!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    γιατί το κουράζετε ?Αν στην μέση παίζει γυναίκα το Στρομ θα πάρει.....!!!
    Χαχα, παίζει αλλά είναι αλάνι :rotflmao: :rotflmao: και σε όσα έχει τραβήξει 2 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει κιχ!

wihfue :

μεγάλος όγκος πληροφοριών για το gs απο χρήστες και όχι απο μπροσούρες υπάρχει στο advrider

στο λινκ που θα σου βάλω παρακάτω θα βρείς τα πάντα: απο συζητήσεις για αξεσουάρ, φτιαξίματα, ζελατίνες, κλπ κλπ, μέχρι αναφορές σε προβλήματα (είτε επίσημα αναγνωρισμένα είτε υπο διερεύνηση ή έστω υποψίες απο προβληματισμένους χρήστες). Επίσης θα δείς ride reports με το 800 στο χώμα, με αναβάτες καθημερινούς χρήστες (λίγο-πολύ).

πάρε να έχεις :
    http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=415604

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Το BMW θα πάρεις και καλά θα κάνεις αφού σ'αρέσει...τα μειονεκτηματά του για μένα είναι 2
    α) η τιμή του σε σχέση με αυτά που προσφέρει αλλά και η τιμή των αξεσουάρ του
    β)η σέλα που δεν είναι και για πολλά χλμ ειδικά δικάβαλο...
    Νομίζω όμως ότι είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις... καλές βόλτες σε όλα τα τεραίν...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    δες τι χρήματα θες να δώσεις (ξέχνα το Στρομ) ,σε αυτά τα χρήματα πρόσθεσε εξοπλισμό 2 ανθρώπων (ξέχνα το Στρομ) , κάνε μια έρευνα να δεις κόστος συντήρησης (ξέχνα το Βε-Στρομ) αυτών που σου αρέσουν και αποφάσισε!!!
    (επιτέλους ξέχνα το βε-στρομ)

Νέο μέλος
    Παρακαλώ κάποιον moderator να αλλάξει το θέμα σε
    Yamaha Tenere vs Bmw f800gs To V-strom το ξέχασα. (ευχαριστημένος ? )

Πέρα από την πλάκα έτσι και αλλιώς από τα 3 θα ήταν η τελευταία επιλογή αυτό που παλεύει μέσα μου είναι Tenere vs 800gs. Τα χρήματα για το tenere θα μπορούσα να τα διαθέσω σήμερα το απόγευμα + εξοπλισμό αναβάτη. Για το Bmw θα πρέπει να περιμένω ένα 4μηνο ακόμα αλλά νομίζω ότι αντέχω και ότι αξίζει τον κόπο. Το μεγαλύτερο μου θέμα ήταν μήπως το Bmw ήταν υπερβολή αλλά χαίρομαι που δεν με αποπήρε κάποιος . Πιστεύω ότι έχω την ωριμότητα και το σωματότυπο να διαχειριστώ την επιπλέον δύναμη και τις διαστάσεις του.

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις τους να είστε καλά και όποιος θέλει να προσθέσει κάτι ευπρόσδεκτο.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις τους να είστε καλά και όποιος θέλει να προσθέσει κάτι ευπρόσδεκτο.
    Θα το επερνα 2ο χερι δαγκωτα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παρακαλώ κάποιον moderator να αλλάξει το θέμα σε
    Yamaha Tenere vs Bmw f800gs To V-strom το ξέχασα. (ευχαριστημένος ? )

Ε.

Ένα μικρό βήμα για εσένα, ενα τεράστιο άλμα για το moto.gr !

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    & εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα να βρεις κάποιο 800 μεταχειρισμένο. Πλέον παίζει με 9000 με αρκετά έξτρα. Με ένα καλό τσεκάρισμα θα είσαι σίγουρος ότι είναι κομπλέ, αλλά γενικά δεν χρειάζεται άγχος μια και ότι τυχόν πρόβλημα έχουν βγάλει έχει διορθωθεί σε όλα από την BMW. Αν και οπτικά είναι οκ και το βιβλίο του δείχνει ότι έχει τη σωστή συντήρηση, τότε χτύπα το

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...και έλεγα δεν θα μπεί να τα πεί, δεν θα μπεί να τα πεί...:rotflmao:

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    κακώς ξεχνάς το Μπε-στρόμ ....
    εκτός από τα γούστα πρέπει να δείς και τις ανάγκες που θα καλύπτεις ,πέρα από την κ@υλα σου !
    κάποια στιγμή θα βαρεθείς να τριγυρνάς μόνος στα γειτονικά βουναλάκια σε χωματόδρομους ή να κάνεις μόνος βράδυ βόλτες γιατί γκρινιάζει η γυναίκα σου στη στενή σέλα του bmw.επίσης το tenere έχει αποδείξει ότι κάνει και μπόλικα χλμ δικάβαλο και φορτωμένο.

(εγώ απο bmw f650 funduro πήγα σε vstrom ,λόγω των ανωτέρω και δεν το μετάνιωσα....ούτε τα 4000 διαφορά που πήγαν σε άλλες πιο εποικοδομητικές επενδύσεις....βλ.εικονα.Επίσης με κάνουν παρέα και άλλα μπεστρόμ τώρα...)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lez1.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	23,3 KB 
ID:	191294
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Προτεινω μεταχειρα 7000ε με extra to BMW 650 legetai αλλα ειναι δικυλινδρο 800 με λιγοτερα αλογα απο το ακριβο 800αρι.......... Προσεχε εδω μεσα , γιατι υπαρχουν γκαζιαρηδες κ θα σε παρασυρουν να παρεις KTM ........... pare kati που ειναι για τα κυβικα σου προς το παρον κ βλεπεις τι θελεις στο μελλον..........
    love will save the planet,hate is a good start.

.

Για ριξε μια ματια και σ'αυτο (δεν εχω καμια σχεση με τον καημενο που πρεπει να πουλησει αυτη τη μηχανη) κι αν σε λεει κατι εδω ειμαι για αποριες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/611217/

ΥΓ Το μονο προβλημα σε σχεση με το 800 ειναι οτι ο spirit μπορει να σου παρει τα σωβρακα σε θεματα αυτονομιας...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Για ριξε μια ματια και σ'αυτο (δεν εχω καμια σχεση με τον καημενο που πρεπει να πουλησει αυτη τη μηχανη) κι αν σε λεει κατι εδω ειμαι για αποριες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/611217/

ΥΓ Το μονο προβλημα σε σχεση με το 800 ειναι οτι ο spirit μπορει να σου παρει τα σωβρακα σε θεματα αυτονομιας...

Φίλε Dr Big sorry κιόλας αλλά με βάση την εμπειρία που έχω θεωρείς ότι κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για εμένα? Εγώ πάλι λέω ότι θα με κλαίνε οι ρέγγες..
    Αλλά άντε και είχα την εμπειρία, είναι μηχανάκι αυτό για να το φορτώσω βαλίτσες και να πάω δικάβαλος ταξίδι? Είπαμε είναι αλάνι η δικιά μου αλλά θα με αναφέρει στο σύλλογο κακοποιημένων γυναικών...

P.S. Κουκλί πάντως το εργαλείο εύχομαι να το χαίρεσαι και να του φέρεσαι όπως του πρέπει!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF