Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: οριστε???απαγορευεται η μουσικη????

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    ε ρε γλεντια!!!
    θα ζησουμε παλι ιστορικες στιγμες!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Απαγορευεται η μουσικη?Για αυτο υπαρχουν τα MP3!!!!!!!!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εγω θελω να δω σε διαφορα μαγαζια σε νησια καλοκαιρι βραδυ πως θα κλεισουν τη μουσικη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Έχοντας δουλέψει σε μαγαζί βράδυ , στο κέντρο της Αθήνας, μπορώ να πω οτι έχουν δίκιο και οι κάτοικοι...(όποιος ζεί κοντά σε μαγαζιά τέτοια ξέρει πως τα db που βαράνε , απλά απαγορεύουν Σαββατόβραδα να κοιμάσαι πιο νωρίς απο τις 4-5 το πρωί)..

Έχουν δίκιο και οι γλεντζέδες(σ.σ. εσάς θα σας δώσω όλους στον Γιωργάκη για μαύρο χρήμα.. ) που είναι αστείο και μόνο να σκεφτείς οτι πριν καν την ώρα που θα βγείς (23.00) θα σταματάει η μουσική ή θα παίζει σε ένταση ραδιοφώνου.

Η λύση είναι επένδυση για ηχομόνωση και διπλές πόρτες (μιλάμε για χοντρό χρήμα έτσι; )..
    Όπως και να μην δίνεται άδεια σε μαγαζιά που ειναι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Και αυτό γιατί υπάρχουν ένα κάρο νόμοι σχετικά με αυτό το θέμα που επίσης δεν εφαρμόζονται.

Στο Θησείο όλα τα μαγαζιά έχουν άδεια παραδοσιακού καφενείου, αυτή προβλέπεται βάσει της χρήσης γης. Ο ίδιος ο Δήμος, που τώρα κόπτεται, δίνει άδειες που επιτρέπουν μουσική μέσω φορητού κασετοφώνου (δεν θυμάμαι πως ακριβώς το διατυπώνει, πάντως όχι κανονική ηχητική εγκατάσταση) μέχρι τη 1 νομίζω. Το τι γίνεται στην πράξη το φαντάζεστε.

Επίσης, οι νόμοι δεν εφαρμόζονται μόνοι τους, κάποιος τους εφαρμόζει (αστυνομία). Και όταν έχω δει Παρασκευή βράδυ μετά από μιάμιση ώρα και τρία-τέσσερα τηλέφωνα στο 100, το περιπολικό να εμφανίζεται, να σβήνει φώτα, και να περνάει σα βρεγμένη γάτα από μπροστά για να την κάνει και να το κυνηγάμε, ε δεν έχω και πολλές ελπίδες.
    Να σημειώσω ότι ήταν για ένα μαγαζάκι με λίγη κίνηση που τελικά έκλεισε, όχι καμιά μαγαζάρα με πόρτα κλπ.

Α, επίσης μετρήσεις δεν μπορούν να γίνουν γιατί τα περιπολικά δεν έχουν ντεσιμπελόμετρα και το τμήμα ηχορύπανσης του ΥΠΕΧΩΔΕ δεν δουλεύει Σαββατόβραδα.

Αυτό που λέει ο el_hymador πρέπει να γίνεται. Ας κάνουν και δυναμομετρήσεις σε φρεγάτα αλλά χωρίς να ενοχλούν. Και όταν θες να κοιμηθείς σε ενοχλεί πολύ η φασαρία και ειδικά τα μπάσα (λόγω της χαμηλής συχνότητας διαδίδονται μέσω των κτηρίων). Καλό είναι να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι ώρες κοινής ησυχίας, κάποιο λόγω θα έχουν για να υπάρχουν...

@ EVI:
    είναι διαφορετικό το μηχανάκι και το αμάξι γιατί περνάει και φεύγει δεν κάθεται τέσσερις ώρες από κάτω, εξάλλου για αυτό υπάρχουν και οι εξατμίσεις και τα όρια στο θόρυβο (ούτε εκεί εφαρμόζεται ό,τι προβλέπεται). Επίσης για τα σκουπιδιάρικα, υποτίθεται, καιρό τώρα, ότι παίρνουν καινούργια με πρέσα ώστε να κάνουν λιγότερο θόρυβο και τα βγάζουν νωρίς το βράδυ ή προς τα χαράματα (στο πρώτο αντιδρούν οι σκουπιδιάρηδες γιατί χάνουν το νυχτερινό και το βλέπουν ως εκμετάλλευση).

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Οσο για το καπνισμα περα απο πλακα ποτε δεν με ενοχλησε το μετρο και αν γινει καλος να γινει και ας ειμαι καπνιστρια.Αυτο εχει να κανει με την υγεια και δεν σηκωνει 2η κουβεντα.

τες πα.
    \

Σηκώνει Εύη, και 2η και 3η και όσες θες...
    ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι απλό.
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εγω θελω να δω σε διαφορα μαγαζια σε νησια καλοκαιρι βραδυ πως θα κλεισουν τη μουσικη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η δήμαρχος, συγγνώμη, Ο δήμαρχος αθηναίων τα λέει αυτά. Στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές ΔΕΝ είναι μαλάκες

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    \

Σηκώνει Εύη, και 2η και 3η και όσες θες...
    ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι απλό.
    Οκ, γιατι βρε? αν κανει κακο στην υγεια καποιου αλλου αυτο που επιλεγω εγω για μενα δεν σηκωνει δευτερη κουβεντα απομακρυνομε απο εκεινον.Εκτος και αν κατι αλλο θες να πεις τωρα που δεν το πιανω..
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Και αυτό γιατί υπάρχουν ένα κάρο νόμοι σχετικά με αυτό το θέμα που επίσης δεν εφαρμόζονται.

Στο Θησείο όλα τα μαγαζιά έχουν άδεια παραδοσιακού καφενείου, αυτή προβλέπεται βάσει της χρήσης γης. Ο ίδιος ο Δήμος, που τώρα κόπτεται, δίνει άδειες που επιτρέπουν μουσική μέσω φορητού κασετοφώνου (δεν θυμάμαι πως ακριβώς το διατυπώνει, πάντως όχι κανονική ηχητική εγκατάσταση) μέχρι τη 1 νομίζω. Το τι γίνεται στην πράξη το φαντάζεστε.

Επίσης, οι νόμοι δεν εφαρμόζονται μόνοι τους, κάποιος τους εφαρμόζει (αστυνομία). Και όταν έχω δει Παρασκευή βράδυ μετά από μιάμιση ώρα και τρία-τέσσερα τηλέφωνα στο 100, το περιπολικό να εμφανίζεται, να σβήνει φώτα, και να περνάει σα βρεγμένη γάτα από μπροστά για να την κάνει και να το κυνηγάμε, ε δεν έχω και πολλές ελπίδες.
    Να σημειώσω ότι ήταν για ένα μαγαζάκι με λίγη κίνηση που τελικά έκλεισε, όχι καμιά μαγαζάρα με πόρτα κλπ.

Α, επίσης μετρήσεις δεν μπορούν να γίνουν γιατί τα περιπολικά δεν έχουν ντεσιμπελόμετρα και το τμήμα ηχορύπανσης του ΥΠΕΧΩΔΕ δεν δουλεύει Σαββατόβραδα.

Αυτό που λέει ο el_hymador πρέπει να γίνεται. Ας κάνουν και δυναμομετρήσεις σε φρεγάτα αλλά χωρίς να ενοχλούν. Και όταν θες να κοιμηθείς σε ενοχλεί πολύ η φασαρία και ειδικά τα μπάσα (λόγω της χαμηλής συχνότητας διαδίδονται μέσω των κτηρίων). Καλό είναι να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι ώρες κοινής ησυχίας, κάποιο λόγω θα έχουν για να υπάρχουν...

@ EVI:
    είναι διαφορετικό το μηχανάκι και το αμάξι γιατί περνάει και φεύγει δεν κάθεται τέσσερις ώρες από κάτω, εξάλλου για αυτό υπάρχουν και οι εξατμίσεις και τα όρια στο θόρυβο (ούτε εκεί εφαρμόζεται ό,τι προβλέπεται). Επίσης για τα σκουπιδιάρικα, υποτίθεται, καιρό τώρα, ότι παίρνουν καινούργια με πρέσα ώστε να κάνουν λιγότερο θόρυβο και τα βγάζουν νωρίς το βράδυ ή προς τα χαράματα (στο πρώτο αντιδρούν οι σκουπιδιάρηδες γιατί χάνουν το νυχτερινό και το βλέπουν ως εκμετάλλευση).

Ανεξάρτητα με το αν η άδεια είναι παραδοσιακού καφενείου ή όχι, αν υπάρχει άδεια μουσικής μπορεί να παίξει από οποιοδήποτε ηχοσύστημα και επίσης αυτόματα επιτρέπει μουσικά όργανα τρία τον αριθμό και όσες φωνές γουστάρεις με την ίδια άδεια (τα όργανα και οι φωνές ΧΩΡΙΣ μικροφωνική). Η άδεια μουσικών οργάνων είναι άλλο πράγμα.

'Οσο για τα ντεσιμπελόμετρα και να έχουν τα περιπολικά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι τους γίνεται. Πρέπει να μετράνε ΕΞΩ από την πόρτα του μαγαζιού για να διαπιστώνουν αν ενοχλεί η μουσική και να μετράνε επίσης στο σπίτι του καταγγέλοντος. Αλλά που... ΔΕΝ κρατάνε όνομα καταγγέλοντος με αποτέλεσμα ο κάθε κομπλεξικός μαλάκας (μου έχει τύχει) να τηλεφωνάει στην αστυνομία ότι τον ενοχλεί το τάδε μαγαζί και μπορεί να μένει σε άλλη γειτονιά.
    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (για τους μικρομεσαίους μιλάμε) ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ.

Ας μην δίνουν άδεις για μπαρ και ταβέρνες πέραν κάποιου αριθμού σε κάποιες περιοχές. Από τη στιγμή που τις δίνουν ας τους δώσουν την ευκαιρία να ζήσουν!!!

Με έχουν πάρει αυτόφορο γιατί κάποιος πήρε 3 φορές τηλ την ίδια βραδιά ότι ενοχλώ στην Καλλιθέα (11.30 το τελευταίο τηλ) σε ταβέρνα με κιθάρα μπουζούκι χωρίς μικρόφωνα και έκανε το λάθος να δώσει όνομα. Αποδείχθηκε ότι έμενε ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!!!

ΑΘΩΟΣ αλλά... ΣΚΑΤΑ 3 μέρες μέσα!!! (Ήταν καθαρά Δευτέρα)

Δηλαδή ακόμα και σωστός θα με γ@μάει όποιος γουστάρει γιατί βρήκε παράθυρο στο νόμο να μπουκάρει.

ΟΚ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Οκ, γιατι βρε? αν κανει κακο στην υγεια καποιου αλλου αυτο που επιλεγω εγω για μενα δεν σηκωνει δευτερη κουβεντα απομακρυνομε απο εκεινον.Εκτος και αν κατι αλλο θες να πεις τωρα που δεν το πιανω..
    Θα μπορούσαν Εύη μου να υπάρχουν μαγαζιά με... καπνό ή χωρίς και να επιλέγεις.
    Ας μην έρθει ο μη καπνιστής.
    Επιλογή είναι και το να γουστάρω κάτι το οποίο πουλιέται ΝΟΜΙΜΑ

Η δήμαρχος, συγγνώμη, Ο δήμαρχος αθηναίων τα λέει αυτά. Στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές ΔΕΝ είναι μαλάκες
    Περνα το καλοκαιρι απ' τη Ναουσα στην Παρο να δεις τι παιζει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ας μην έρθει ο μη καπνιστής.
    Αυτο οδηγεί σε αποκλεισμους αγαπητε...

ΔΕΝ το θέλεις, πίστεψέ με
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλα ρε συζητατε για κατι που δε παιζει να γινει ?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: οριστε???απαγορευετε η μουσικη????

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/265776.html

Ναι βρε , κόλπο της εφοριας ειναι.
    Σου λεει εδω κλαιγεστε οτι δεν εχετε λεφτα , η απαγορευση της μουσικης απο τα Club θα σας λειψει ?
    Δλδ εχετε φραγκα και βγαινετε σε μπαρακια ???
    Μαααααααααλιστα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα ρε συζητατε για κατι που δε παιζει να γινει ?
    Ναι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ