Αν το οργανο καταναλωσης ειναι ακριβες, τοτε με 6η, 150κμ/ω και 6000 στροφες εκαιγε 6-7 λιτρα στα 100 κμ, αναλογα τον αερα και την ανωφερεια.
Αν το οργανο καταναλωσης ειναι ακριβες, τοτε με 6η, 150κμ/ω και 6000 στροφες εκαιγε 6-7 λιτρα στα 100 κμ, αναλογα τον αερα και την ανωφερεια.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές των συναδέλφων περί πολυ καλού ελέγχου, θα αποφύγεις προβλήματα. Αλλά προσοχή. θέλει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ έλεγχο. Δεν φτάνει απλά να πάρει μπρος και να δουλεύει αθόρυβα. Συμπτώματα πιθανού ρήγματος δεν φαίνονται πάντα με την πρώτη ματιά. Δεν ρίχνεις και καμιά φωτό του αργαλείου του περί ού ο λόγος να δούμε αν είναι και '03? Για την κατανάλωση θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Σε γρήγορες βόλτες έκαιγα λιγότερο από τα 600άρια της παρέας. Η μέγιστη που έχω μετρήσει είναι 8λιτ/100χλμ
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Ειπε μπλε/μαυρο - αρα 03Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
...... να δούμε αν είναι και '03?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αυτό εδώ είναι το μοτόρι, για ρείχτε μία ματιά...
http://i40.tinypic.com/156ejkg.jpg
Πάντα φοράμε κράνος και προφυλακτικό για να γλυτώσουμε από το κακό(έκανα και ρήμα), μόνο μην μπερδέψουμε ποιο πηγαίνει που...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ειπε μπλε/μαυρο - αρα 03Ε άμα το είπε. +1
Κοίτα τώρα που μπερδεύτηκα. Στα '03 είχαν μαύρα μούτρα αλλά για το μπλε δεν θυμάμαι καθόλου.![]()
leipei to deksi antivaro..... why?Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
Αυτό εδώ είναι το μοτόρι, για ρείχτε μία ματιά...
http://i40.tinypic.com/156ejkg.jpg
ναι το ξέρω και εγώ το πρόσεξα αυτό και δεν μ' άρεσε, πιθανώς από πτώση....
Πάντα φοράμε κράνος και προφυλακτικό για να γλυτώσουμε από το κακό(έκανα και ρήμα), μόνο μην μπερδέψουμε ποιο πηγαίνει που...
Ή ξεβιδώθηκε απο τους κραδασμους κι έφυγε.... συμβαίνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
Κι εγώ το είχα πάθει αυτό. Είναι αλεργικό στις τούμπεςκαι φεύγει. Νομίζω πως δεν φεύγει εύκολα μονάχο του, αλλά πάλι αν ήταν ύποπτο θα το είχαν αντικαταστήσει δεν είναι άλλωστε ακριβό ούτε σπάνιο.
Καλά...... μνη περιμένεις να βρεις μηχανάκι 04 που να μην εχει πέσει.... δεν παιζει ευκολα αυτό... είτε να πέσει απο τουμπα είτε απο το σταντ.... το θέμα είναι να μην είχε πέσει σε τοιχο.Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
ειπαμε ποσα χιλιομετρα εχει?
Τα ραγισματα στα μπλοκ ηταν συνηθως στο μπροστινο μερος κοντα στους λαιμους, φαινεται ευκολα αν σκυψεις για προχειρη ερευνα.
Ακομα δες αν εχει FI ενδειξη στο καντραν με τον κινητηρα στο ρελαντι, η αν πεταει error code (no good).
Να εχει οπωσδηποτα δυο κλειδια, διοτι με το HISS για να αλλαξεις κλειδαρια HESS μεσα.
Οταν ειναι στο ρελαντι μπουκωσε λιγο την εξατμιση με το γαντι σου να ακουσεις αν εχει θορυβο απο τεντωτηρα, μπιελα κλπ.
Κοιτα τα δισκοφρενα αν η φθορα τους ανατποκρινεται στα χιλιομετρα.
Σκυψε και δες αν στη περιοχη του λαιμου το πλαισιο εχει τιποτα περιεργο που να δηλωνει τρακα.
Κοιτα και αν δουλευει σωστα η βαλβιδα της εξατμισης, γιατι αν δεν, τοτε μουτσο ντιναριο για να φτιαξει.
20000 χλμ τα οποία μου φαίνονται λίγα για μηχανή του 03 και τιμή 5500(λίγο τσιμπημένη)και οι μπουκάλες μου φαίνονται λίγο κάπως αλλά μάλλον από το φως που πέφτει, επίσης έχει κι ένα σημάδι κάτω στην καρίνα..
όντως φαίνονται κάπως, εκτός κι αν μας γελάει η φωτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
και οι μπουκάλες μου φαίνονται λίγο κάπως αλλά μάλλον από το φως που πέφτει, επίσης έχει κι ένα σημάδι κάτω στην καρίνα..
στην Ελλάδα ειναι το μηχανάκι;
ρωτα και ενα εμπειρο ματι αν εχει βαφτει....