Όρθιος και πρόσεχε που πατάς!![]()
![]()
Όρθιος και πρόσεχε που πατάς!![]()
![]()
περαστικά Νίκο και ποτέ ξανά....ή αν είναι...ας είναι τέτοια ανώδυνα πταίσματα..![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Κανένα βενζινάδικο εκεί κοντά????Την έχω φάει κάπως έτσι κι ευθυνόταν η γλιστερή Θηβών,η βροχή κι ένα βενζινάδικο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Δεν είναι ότι απλά γλύστραγε ρε Ηλία...
Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι έφυγε χωρίς καμία μα καμία προειδοποίηση! Την μια στιγμή επιτάχυνε κανονικά, την άλλη άντε-γεια ο τροχός: Χωρίς κανένα κούνημα, χωρίς κανένα γλυστρηματάκι, χωρίς τίποτα. Είτε με πούλησε άσχημα (αλλά πολύ άσχημα λέμε) το λάστιχο, είτε κάτω είχε λάσπες, πετρέλαια, λάδια. Αλλιώς εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Αφού δεν έπαθες τίποτα,όλα καλά!!Μικρό το κακό!!![]()
![]()
Περαστικα στην μηχανη σου φιλε και σε σενα!Ποτε ξανα!!!![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
καλη φαση...γαμω τις κωλοτουμπες...![]()
![]()
αυτες που γλυστρας μες την γλυκα για κανα μισαωρο ειναι οι καλυτερες...![]()
εχω φαει μια τετοια πετρελαιατη μαζι με την τοτε γυναικα και προλαβαμε στο σουρσιμο να συζητησουμε και να τσακωθουμε ακομη και για το πανεπιστημιο του μελλοντικου μας παιδιου...
στην ψυχολογια ειναι λιγο περιεργες ,διοτι ειναι τετοια η διαρκεια που προλαβαινεις να ξεπερασεις το σοκ της πτωσης και αρχιζεις να σκεφτεσαι χαλαροτατα και με κρυσταλλινη διαυγεια και ταχυτητα...
ξερω ακριβως τι σκεφτοσουν φιλε...βαζω και στοιχημα...απο κοντα στον επομενο καφε-μασα...
cool...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Περαστικά. Μακάρι να ήταν αυτό το χειρότερο!!!
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Περαστικά Νίκο!!Ποτέ ξανά/μακρυά από μας/ξου ξου ξου!!!
...μήπως αυτές οι γρατζουνιές στο κράνος είναι ευκαιρία να πάρεις ένα ανθρώπινο? να μη σε περνάμε και για μπάτσο βρ'αδερφέ![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ , Η ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
περαστικα στο μουλινεξ σου ρε φιλε...
![]()
![]()
ευτυχως ηταν ανωδυνη και επεσες και εσυ και το "σκυλι" σου στα μαλακα...![]()
εχω φαει και εγω τετοια με το Xr250...
καλα εγω δεν ειχα και καθολου λαστιχα,αλλα παρομοιο σκηνικο με ψιλοβροχο και πετρελαιο κατω...πολυ γλιτσα...![]()
παντα ορθιος απο εδω και περα...
![]()
![]()
![]()
..τελικά έχει δίκιο το άσμα. '' ό,τι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιό δυνατούς '' ... Περαστκά κι αγύριστα κι από μένα![]()
ξενερα ρε συαλλα Οκ ολα καλα
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
μπειτε χωμα ρε παιδιά να πέφτετε και να σηκώνεστε , και στο καπακι μανιβελιά και βούρ.... αφου αυτο θελουμε όλοι!![]()
Δόξα τον Θεο Νίκο που δεν βρήκες κοντρα σε κανεναν κράσπεδο ή κολωνάκι! Πάντα Όρθιος!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μπειτε χωμα ρε παιδιά να πέφτετε και να σηκώνεστε , και στο καπακι μανιβελιά και βούρ.... αφου αυτο θελουμε όλοι!![]()
Μα δεν είδες που λέει ότι γέμισε λασπουριά?![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
τελος καλο ολα καλα!![]()
![]()
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι