διορθώνω : αντισυνταγματικό "μέτρο", ίσως το "νόμος" δεν στέκει.... όπως είπα, το ψάχνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
(άσε που παίζει να είναι αντισυνταγματικός ο νόμος αλλά αυτό το ψάχνουμε... )
διορθώνω : αντισυνταγματικό "μέτρο", ίσως το "νόμος" δεν στέκει.... όπως είπα, το ψάχνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
(άσε που παίζει να είναι αντισυνταγματικός ο νόμος αλλά αυτό το ψάχνουμε... )
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Πρόσφατα είχα διαβάσει άρθρο το οποίο τεκμηρίωνε σαφέστατα νομικά το γιατί η μετακίνηση των οχημάτων με γερανό ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι αντισυνταγματική & παράνομη, στηριζόμενη στους νόμους περί ιδιοκτησίας.
Το άρθρο ανέφερε σαφέστατα ότι το μόνο που μπορούν έννομα να κάνουν, είναι να βεβαιώσουν παράβαση.
Το ψάχνω & μόλις το ξαναβρώ θα το επισυνάψω.
& μια προσωπική άποψη. Έχω βαρεθεί να με κοροϊδεύουν μέσα στο πρόσωπο μου & ακριβώς αυτό κάνουν σηκώνοντας μηχανάκια και όχι τα τανκς κάρα, τα οποία δημιουργούν και κυκλοφοριακό πρόβλημα και πρόβλημα στους πεζούς. & όλα αυτά δε γίνονται για την εφαρμογή των νόμων, αλλά για να μπουν τα λεφτά στη τσέπη.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πρόσφατα είχα διαβάσει άρθρο το οποίο τεκμηρίωνε σαφέστατα νομικά το γιατί η μετακίνηση των οχημάτων με γερανό ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι αντισυνταγματική & παράνομη, στηριζόμενη στους νόμους περί ιδιοκτησίας.
Το άρθρο ανέφερε σαφέστατα ότι το μόνο που μπορούν έννομα να κάνουν, είναι να βεβαιώσουν παράβαση.
Το ψάχνω & μόλις το ξαναβρώ θα το επισυνάψω.
& μια προσωπική άποψη. Έχω βαρεθεί να με κοροϊδεύουν μέσα στο πρόσωπο μου & ακριβώς αυτό κάνουν σηκώνοντας μηχανάκια και όχι τα τανκς κάρα, τα οποία δημιουργούν και κυκλοφοριακό πρόβλημα και πρόβλημα στους πεζούς. & όλα αυτά δε γίνονται για την εφαρμογή των νόμων, αλλά για να μπουν τα λεφτά στη τσέπη.![]()
![]()
![]()
...οτι να'ναι...
Για ολους τους κλεφτες αγχωνομαι η αληθεια ειναι.το οτι το μετρο εχει ξεκινησει κανα διμηνο και εχει παραμεινει ΜΟΝΟ στο κεντρο της ΑΘΗΝΑΣ (ΜΟΝΑΧΑ)εμενα μου λεει πολλα...ευκολη και γρηγορη μπαζα χωρις κοπο...ποσο μαλλον σε χωρο ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΒΕΡΤΑ...και μετα λεμε οτι δεν εχει χωρο να περπατησουν οι πεζοι και τα καροτσακια.. ααααααααααααααα...δεν παρκαρεις συχνα στο κεντρο...και δεν υπαρχει περιπτωσει να το αφησεις καπου να ενοχλει...δηλαδη αν εχεις πχ ραντεβου με καποιον δικηγορο στην μεση της Πανεπιστημιου θα το αφησεις στο Συνταγμα η στο αγαλμα του Κολοκοτρωνη (5-10 λεπτα με τα ποδια) οπου υπαρχουν οι μονες ΝΟΜΙΜΕΣ μοτοθεσεις και ειναι ΠΑΝΤΑ γεματες... μερη με ασφαλεια???εννοεις να μην μου το σηκωσουν οι κανονικοι η οι κρατικοι κλεφτες???
Μην επιμενεις υπαρχουν εξυπνοι τροποι να φυλαχτεις και απο τους δυο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...καποιος που ξερει να μου πει που δουλευει....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν νομιζω βασικα οτι διαφωνουμε πουθενα ( ειδικα στα μικρα πεζοδρομια ) αλλα ξεριεις η ατιμωρησια στα μεγαλα πλακοστρωτα θα φερει σημερα 50 μοτο, αυριο 100, και παει λεγοντας , μεχρι και που τα μεγαλα πλακοστρωτα θα γινουν μεγαλα παρκινγκ οπου παλι θα υπαρχουν τα προβληματα που προαναφερα.
Για της ζημιες που αναφερεις σιγουρα υπαρχει τροπος με τον νομο να διεκδηκησεις την ζημια σου ( κουραγιο και υπομονη χρειαζετε ) αλλα απο την στιγμη που ξερεις τι μπορει να συμβει την ωρα που θα παρκαρεις σε πεζοδρομιο παιρνεις και τα ρισκα σου....
Εγω προσωπικα δουλευω σε περιοχη που δεν εχω προβλημα παρκινγκ με οποιδηποτε μεσο.
Εαν ομως βρεθω για δουλεια στο κεντρο η σε παρομοια περιοχη, βιαζομαι -καιγομαι και δεν βρισκω κενο σε αυτοκινητα ,θα παρκαρω αναγκαστικα σε πεζοδρομιο αλλα γνωριζοντας τις συνεπειες και τις ευθυνες μου.
![]()
![]()
![]()
στα σοβαρα τωρα...οσο με θυμαμαι τριγυρναω στην Αθηνα...ο αριθμος που παρκαρουν στα συγκεκριμενα σημεια φωτια ειναι πανω κατω ιδια...ιδιος στην αρχη της Αιολου οπου οταν τελειωσουν οι ''θεσεις'' δεν γινονται διπλο/τριπλοσειρες...ασε να μην πω κιολλας οτι κανενας πεζος δεν πλησιαζει/περπαταει εκεινο σημειο απο την μποχα και την βρωμα που εχει...και αδειο να ειναι...
τι υπαρχει???να κανεις τι???να σου δωσουν τι???![]()
![]()
ρε Κωστα εδω ακομα καποιοι περιμενουν λεφτα απο τις νομιμες αποσυρσεις που εκαναν...επειδη δεν εχω δει και ειμαι σιγουρος οτι δεν γινετε...ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ''ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ''
ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ??? @@ καπαμα...ρε φιλαρακο εγω δεν σου εκανα καμμια ζημια...εσυ ειχες το μηχανακι ετσι...![]()
σορρυ αν ακουστει καπως...αλλα θεωρω οτι δεν εχεις δικαιωμα να κατακρινεις καποιον που ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να παρανομει ενω εσυ εσαι ανετος και ωραιος....και βεβαια μακαρι να μην σου κατσει και εσενα ποτε η στραβη....
![]()
υ.γ. ΡΕ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Για ολους τους κλεφτες αγχωνομαι η αληθεια ειναι.
Μην επιμενεις υπαρχουν εξυπνοι τροποι να φυλαχτεις και απο τους δυο.
για πες ΕΝΑΝ εξυπνο τροπο...ενας ειναι αρκετος...
Πρασια για τους νομιμους κλεφτες σε καλυψα?για πες ΕΝΑΝ εξυπνο τροπο...ενας ειναι αρκετος...
πρασια=???Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Πρασια για τους νομιμους κλεφτες σε καλυψα?
σου εχουμε πει δεκα φορες τι κανεις στις σερρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δε μενω Σερρες λεμε μενω Αθηνα.
Σπιτι εχω παρκινγκ και οταν κατεβαινω κεντρο το αφηνω καπου που να το βλεπω η να μη μπορουν να μου το γραψουν-σηκωσουν.
μας λες δεν μενεις στις σερρες ....
δεν πας να μειενις στις σερες να υσηχασουμε ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
σου εχουμε πει δεκα φορες τι κανεις στις σερρες
:rotflmao:![]()
δεν υπαρχει
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
χωρος που ειναι κενος μπροστα απο κτηριο και ΔΕΝ ανοικει στο δημοσιο πεζοδρομιο η δρομοπρασια
ο κοκ εφαρμοζεται μονο στους δημοσιους χωρους.
Κατι ψηνεται !!!σου εχουμε πει δεκα φορες τι κανεις στις σερρες μας λες δεν μενεις στις σερρες .... δεν πας να μειενις στις σερες να υσηχασουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...καποιος που ξερει να μου πει που δουλευει....![]()
![]()
![]()
στα σοβαρα τωρα...οσο με θυμαμαι τριγυρναω στην Αθηνα...ο αριθμος που παρκαρουν στα συγκεκριμενα σημεια φωτια ειναι πανω κατω ιδια...ιδιος στην αρχη της Αιολου οπου οταν τελειωσουν οι ''θεσεις'' δεν γινονται διπλο/τριπλοσειρες...ασε να μην πω κιολλας οτι κανενας πεζος δεν πλησιαζει/περπαταει εκεινο σημειο απο την μποχα και την βρωμα που εχει...και αδειο να ειναι...
τι υπαρχει???να κανεις τι???να σου δωσουν τι???![]()
![]()
ρε Κωστα εδω ακομα καποιοι περιμενουν λεφτα απο τις νομιμες αποσυρσεις που εκαναν...επειδη δεν εχω δει και ειμαι σιγουρος οτι δεν γινετε...ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ''ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ''
ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ??? @@ καπαμα...ρε φιλαρακο εγω δεν σου εκανα καμμια ζημια...εσυ ειχες το μηχανακι ετσι...![]()
σορρυ αν ακουστει καπως...αλλα θεωρω οτι δεν εχεις δικαιωμα να κατακρινεις καποιον που ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να παρανομει ενω εσυ εσαι ανετος και ωραιος....και βεβαια μακαρι να μην σου κατσει και εσενα ποτε η στραβη....
![]()
υ.γ. ΡΕ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ???
Μου εκατσε και εμενα η στραβη οταν την ωρα που κατεβαινα απο το πεζοδρομιο με σταματησε αραχτος ζητας και με εγραψε ( πηρε και πινακιδα ) οχι απλα για σταθμευση αλλα για κινηση πανω στο πεζοδρομιο ( τα 3 μετρα που εκανα καβαλα απο το σημειο που ηταν παρκαρισμενη η μοτο μου.)
Παρολα αυτα εχω ενοχληθει πολλες φορες απο μηχανακια πανω στο πεζοδρομιο και απο την στιγμη που ενοχλουμαι δεν νομιζω οτι μπορει να μου αφαιρεσει κανεις το δικαιωμα....
Απο εκει και περα θελετε να δεχτω οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος παρκαρισματος απο το πεζοδρομιο..... Σορρυ παιδες δεν....
Οτι ειναι ο μονος τροπος να εχω οπτικη επαφη με την μοτο μου η κεντρικο σημειο για το φοβο κλοπης ναι να το δεχτω.
Να αποδεχτω την παρανομια μου μην μου ζητατε...!!!
Ποιος μπορει να μου πει παρακαλω ( απο την στιγμη που θα παρκαρουμε στο πεζοδρομιο )οτι ολοι μας δεν παρκαρουμε τα μηχανακια ακριβως απεξω απο το σημειο της δουλεια μας και οχι 50 μετρα μακρυτερα ( και ας εχουμε χωρο για νομιμο παρκαρισμα...???)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
εχμμμμμμμμ...σορρυ....αλλα στραβη εγω εννοουσα να σου ελεγε...''μαστορα....το βλεπεις το φορτηγακι???για παμε μια απο εκει να κανουμε μια φορτωτικη''..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μου εκατσε και εμενα η στραβη οταν την ωρα που κατεβαινα απο το πεζοδρομιο με σταματησε αραχτος ζητας και με εγραψε ( πηρε και πινακιδα ) οχι απλα για σταθμευση αλλα για κινηση πανω στο πεζοδρομιο ( τα 3 μετρα που εκανα καβαλα απο το σημειο που ηταν παρκαρισμενη η μοτο μου.)
![]()
τεσπα...λεμε τα ιδια και το κουραζουμαι....
α ναι...αν εχεις οπτικη επαφη δεν θα προλαβουνε να στο σηκωσουνε....ανεβα μια μερα Αθηνα κεντρο να περασουμε απο τα σημεια μηχανομαζωματος....και αν εχεις προβλημα με την προσβαση/κινηση σου εγω θα καλεσω τους μπατσους....αλλα ΜΟΝΟ απο τα σημεια που μαζευουνε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
παντως προειδοποιησες!!!!!!!!!
...οτι να'ναι...