Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Απο μια βλακεία και βαρεμάρα μου ... παραλίγο μεγάλη ζημιά...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Afro... και που να δείς που τώρα σιγά-σιγά ανοίγει ο καιρός και σκάνε με κάτι μισά κολάν , μισά τοπ και κόφτες -- ξέρεις που---

Μέχρι και σε κολώνα μπορείς να πέσεις περπατώντας ενώ χαζεύεις την τραμουντάνα να κουνιέται.

Έχει και μπαλκόνι με θέα... έλα να κεράσω καφέ να δείς... δεν ξέρω μετά όμως αν θα φύγεις ή θα στήσεις κανά παρατηρητήριο ως γνήσιος Φυσιολάτρης... δίνουν και επιδοτήσεις τώρα.

Α.. και όλες είναι με ενα ΜΡ3 στα αυτιά..χαχαχαχααχα... θα ζητήσω ανταλλαγές.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ... και που να δείς που τώρα σιγά-σιγά ανοίγει ο καιρός και σκάνε με κάτι μισά κολάν , μισά τοπ και κόφτες -- ξέρεις που---

Σταμάτα ρε φίλε νυχτιάτικα...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    πάρε ενα BMW να μην τραβιέσαι με αλυσίδες.....

Φτηνά την έβγαλες ....Κράτα το ΜΡ3 ,αλλά ποτέ ξανά στην μηχανή

και γω έτσι την είχα πάθει,περίπου, με το μοναδικο bmw Που δεν είχε αλυσίδα (Funduro). απλά δεν είχα ξεχασει να την μαζέψω αλλά είχε λασκάρει τόσο που δεν μαζευόταν άλλο!!! μου έφυγε σε ανοιχτή αριστερή στροφή με 60 χλμ, ευτυχώς δεν μάγκωσε πουθενά ....
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF