Δώστε πράμα στο λαό, δώστε πράμα στο λαό...
Βάλτε και τίποτις άλλο ρε παλικάρια, μη μας αφήνετε μόνο με τη γλύκα των αναμνήσεων, δείξτε μας και πως τα κατέγραψε η πεζή πραγματικότητα...
Πάντως εγώ από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγαπητούς συνδαιτημόνες αυτής της εξαίσιας βόλτας που μου έφτιαξε το ΣΚ. Και επειδή πραγματικά το διασκεδάσαμε, και περάσαμε εκπληκτικά το μόνο που έχω να ευχηθώ για το μέλλον είναι μόνο:
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!!
Thanks for a great Saturday guys.
ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΛΗ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΛΙΓΟ ΣΒΕΛΤΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΕΑ.
![]()
Λοιπόν επειδή οι υπόλοιποι θα απορούν όσον αφορά την ψυχολογική και νοητική μου κατάσταση, θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι εννοούσα:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Στην επιστροφη ανταλλαξαμε με τον Δημητρη μηχανακια - πηρα το CBR του και αυτος το R1 μου.
Στη σταση για Ξυλοκαστρο οταν ανταλλαξαμε αποψεις για τα μηχανακια μου ειπε :
"Φοβερα φρενα! λιγο ακουμπας τη μανετα και σταματαει αμεσως! ειναι σαν την θάλασσα!"
Τι εννοεις ρε Δημητρη ?
Να κοιτα - οταν ριχνεις ενα σκαφος στη θαλασσα απο το τρειλερ εκεινο στη αρχη τσουλαει γρηγορα ετσι? μα μολις πεσει στο νερο σταματαει αποτομα! ετσι ειναι και το R1!!" :rotflmao:
Aντε γεια!! - του κολλησε η θαλασσα μαλλον επειδη πηγαιναμε για μπανιο.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξέρω αν έχετε δεί σε μερικέσ παραλίες, ή μικρά λιμανάκια υπάρχει μια ειδική τσιμεντένια ράμπα η οποία μπαίνει μέσα στη θάλασσα και χρησιμεύει για για να ρίχνουν τα μικρά σκάφη και τα φουσκοτά στη θάλασσα οι "σκαφάτοι". Αυτό λέγεται και "γλύστρα" στην αργκό των "σκαφάτων".
Αυτό λοιπόν που εννοούσα ήταν το εξής: Φανταστείτε μια μεγάλη ευθεία 1-2 χιλιόμετρα η οποία καταλήγει σε μια γλύστρα, και οτι ένα μηχανάκι έρχεται πλακωμένο με τελικές και μπαίνει μέσα στη θάλασσα με 250+ χμλ/ώρα. Προφανώς το μηχανάκι θα σταματήσει αρκετά γρήγορα, χωρίς να διανύσει μεγάλη απόσταση μέσα στο νερό.
Κάπως έτσι παρομοίωσα τα φρένα του R1. Μου έδωσαν την εντύπωση οτι μπορούν να ακινητοποιήσουν ένα μηχανάκι από τελικές μέσα 10-20 μέτρα... Απλά τα πιο απίστευτα φρένα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Βέβαια και τα σωληνάκια υψηλής είχαν μια συμβολή σ'αυτο, αλλά και πάλι...
That's it folks...