Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Γυμνασιόπαιδα ναζιστές...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν νομίζω.. "επιδυκνείονται" σαν να απλώνονται θα έλεγα προσωπικά, μιας και στην συγκεκριμένη κατάσταση , είναι φανερό οτι εξυπηρετούν κάποια πράγματα.

Όπως είναι εμφανές οτι κάθε ένας που φωνάζει κάνει πολύ φασαρία αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω. Αν θες παράδειγμα δες συγκεκριμένους βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ που λόγω ανικανότητας των υπόλοιπων στην Βουλή και την φασαρία που κάνουν οι ίδιοι , έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει κλίμα εντυπωσιασμού.

Αλλά απο αυτό μέχρι το να πείς οτι όλοι είναι τα παραπάνω... θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω απο την δική μου μεριά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Να κανω μια παρενθεση πανω στο θεμα..
    Ειχα δει μια ταινια "Το κυμα" λεγοταν αν δε κανω λαθος. Πραγματικα πιστευω λεει πολλα για το φανατισμο και αξιζει να τη δειτε.

Η ταινια αυτη ειναι παραγωγη ενος (δε θυμαμαι αν εχει γραψει σεναριο η σκηνοθεσια η παραγωγη..) ανθρωπου τερμα αριστερου σε ιδεες του οποιου ο πατερας αν δε κανω λαθος ηταν στο β παγκοσμιο σε πολυ υψηλη θεση απο την πλευρα του Χιτλερ. Αυτο με καθε επιφυλαξη γιατι δε θυμαμαι ακριβως.

an to dite istorika panta se periodous apelpisias exoun anevi stin eksousia i feloi ke dia tis vias ama laxi

min tous dinete aksia agnoiste tous s8enara
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Μήπως επειδή όμως τους αγνοούμε και δεν δίνουμε την δέουσα σημασία.... ανθίζουν ιστορίες σαν αυτή??

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    an to dite istorika panta se periodous apelpisias exoun anevi stin eksousia i feloi ke dia tis vias ama laxi

min tous dinete aksia agnoiste tous s8enara
    Δεν ειναι ευκολο να τους αγνοησεις ρε afro .... εχω σταματησει να παρακολουθω ειδησεις απο την ΤV προσπαθωντας να τους αγνοησω , αλλα οπου σταθεις και οπου βρεθεις σου λενε τι ειπε ο Τραγκας , ο Παπαδακης , ο Αυτιας και ολοι οι παπαγαλοι , ξεχναμε ποσα εκατομμυρια παιρνουν αυτοι οι παπαγαλοι που λενε οτι τους λενε να πουν και μπαινουν στο σπιτι μας για να μας υποβαλλουν τις σκεψεις που θελουνε ... ... ειμαι σιγουρος οτι και εσυ εχεις παρατηρησει η θεματολογια ακομα και σε συζητησεις μοτοσυκλετιστων , ειναι το τι ακουσε , ειδε στην ΤV o καθενας για την κριση , τα επεισοδια , την απεργια κλπ .... κανεις δεν κουραζει το μυαλο του , την σκεψη του για να φιλτραρει αυτο που ακουσε , ειδε στην τηλεοραση .... το ειπαν στις ειδησεις αρα ετσι ειναι .... τελος .... μασημενη τροφη , με τον τροπο μασιματος που θελουν αυτοι ..... μηπως ειχαν δικιο οι τουρκοι που μας ελεγαν ραγιαδες ??? α ρε γιαγια .... μηπως εκανες λαθος που πολεμαγες τους Γερμανους ????τωρα θα ημουν ενας Γερμανος απο την Ελλαδα και θα ειχα στο μουσειο μου τα αγαλματά μου , θα μαθαινα την ιστορια μου οπως θα μου την διηγιοταν ενας τριτος και οχι οπως μου την λενε τωρα (ετσι και γιουβετσι) , θα ημουν περηφανος που θα ημουν ενας Γερμανος απο την Ελλαδα γιατι θα εβλεπα που θα πηγαιναν τα 850 ευρω που μου κρατανε απο το μισθο μου , θα εβλεπα τα παιδια μου να μαθαινουν γραμματα χωρις να μου μπηγουν το μαχαιρι στο λαιμο για φροντιστηρια , θα πηγαινα στα νοσοκομεια και δεν θα με κοιταγαν στα χερια για φακελους και ραβασακια .... α ρε γιαγια ....... θα ημουνα περηφανος οτι παραγω ο,τι δεν μπορει να παραγει ολη η Ευρωπη ....μαλλον εκανες λαθος τελικα ..
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    Δεν ειναι ευκολο να τους αγνοησεις ρε afro .... εχω σταματησει να παρακολουθω ειδησεις λαθος τελικα ..

kitakse ine gegonos oti se proigmena krati san politis 8a ixes tin aksioprepia sou ke to kratos 8a itan paron na se frontisi sta diskola

edo ine elada den iparxi aksioprepia mono magkia o magkas pou ta pernis o magkas pou ine xomenos sta diafora ke genika mia xora mpaxalo

ala ke se proigmenes xores iparxoun aftoi i oloklirotistes ke fisika agnoounte
    an se enoxlouse enas dianoitika ka8isterimenos ti 8a ekanes 8a tou zitages ton logo?
    to idio prepi na kanis ke me aftous pou den apexoun ke poli apo tin ka8isterisi

an8ropos pou pistevi sto ponai mati vgazi mati xoris ikanotita analisis pros ofelos tou an8ropou ine dianoitika anapiros

agnoiste tous kliste tileorasis

ke aftoi pou ine kolimeni ke anamasane afta pou tous taizoun
    rotatous re file gia sena exis kati na mou pis na gnoristoume ta ipolipa den me endiaferoun

dikste oti oloi an8ropoi aksizoun gia afta pou mporoun na prosferoun ston sinolo ke oxi oloklirotismous ke ekseresi omadon an8ropon

ke ftiakste ke atakes pite tous oti i progoni tous evgazan ke ena piato fai gia ta zoa ke den dianoountan na afisoun kapion na zisi ston dromo ke sto krio

ke aftes den ine sini8ies ton elinon
    kanis den kseri ti ekanan oi elines
    oi perisoteroi apo aftous pou apokaloume elines stin neoteri istoria ezisan 400 xronia sklavias apo tous tourkous poles sini8ies den ine elinikes pia oute oi mousikes me mpouzoukia oute ta tavlia pios kseri pos zousan i elines?

ke para poli elines ine arvanites tourkoelines mikrasiates ksero polous me giougkoslavika eponima elinopioimena

empasi periptosi den iparxi aria fili ton elinon

gia afto ke den emine tipota apo tin arxea elada
    ektos apo arxea pou martirane tin af8entikotita tis rizas

pious 8eloune na dioksoune tous anatolites?

ena pososto elinon exi rizes apo tin anatoli

tous mavrous? se aftous aniki o megaliteros politismos tis gis exoun kerdisi me poli pono 8esis sto ditiko politismo oloi aftoi i di8en ideologoi ti exoun kataferi? ke episis oles oi ratses tou planiti apo files ekselixtikan ke den diekdikoun oloi aftoi kapio sinoro na mas paroun tin gi mas ke afou ine edo ke kerdizoun vima vima ton vio tous opos ton kerdisame ke emis se toses xores den iponomevoun tipota

oiloi i metanastes kanoun ta idia pantou ke i elines tou eksoterikou efigan metanastes ke ta xrimata tous ta estelnan stin patrida tous na zisi i ikogenia

den efigan gia na ekserevnisoun tin afstrelia

ke simera i tris megaliteres polis pli8ismiaka me elines ine a8ina 8esaloniki melvourni

i elines pigan me alo xroma ratsas pio apodekto?
    ama dis foto apo ekina ta xronia idioi me pakistanoi ine

ke meta apo ola afta ine dikeoma tou ka8e zoou ontos na zisi se afton ton planiti ta sinora ta ftiaksane files gia na prostateftoune apo ton ex8ro
    afrotwin

Παλαιό μέλος
    Δεν ειναι ευκολο να τους αγνοησεις ρε afro .... εχω σταματησει να παρακολουθω ειδησεις απο την ΤV προσπαθωντας να τους αγνοησω , αλλα οπου σταθεις και οπου βρεθεις σου λενε τι ειπε ο Τραγκας , ο Παπαδακης , ο Αυτιας και ολοι οι παπαγαλοι , ξεχναμε ποσα εκατομμυρια παιρνουν αυτοι οι παπαγαλοι που λενε οτι τους λενε να πουν και μπαινουν στο σπιτι μας για να μας υποβαλλουν τις σκεψεις που θελουνε ... ... ειμαι σιγουρος οτι και εσυ εχεις παρατηρησει η θεματολογια ακομα και σε συζητησεις μοτοσυκλετιστων , ειναι το τι ακουσε , ειδε στην ΤV o καθενας για την κριση , τα επεισοδια , την απεργια κλπ .... κανεις δεν κουραζει το μυαλο του , την σκεψη του για να φιλτραρει αυτο που ακουσε , ειδε στην τηλεοραση .... το ειπαν στις ειδησεις αρα ετσι ειναι .... τελος .... μασημενη τροφη , με τον τροπο μασιματος που θελουν αυτοι ..... μηπως ειχαν δικιο οι τουρκοι που μας ελεγαν ραγιαδες ??? α ρε γιαγια .... μηπως εκανες λαθος που πολεμαγες τους Γερμανους ????τωρα θα ημουν ενας Γερμανος απο την Ελλαδα και θα ειχα στο μουσειο μου τα αγαλματά μου , θα μαθαινα την ιστορια μου οπως θα μου την διηγιοταν ενας τριτος και οχι οπως μου την λενε τωρα (ετσι και γιουβετσι) , θα ημουν περηφανος που θα ημουν ενας Γερμανος απο την Ελλαδα γιατι θα εβλεπα που θα πηγαιναν τα 850 ευρω που μου κρατανε απο το μισθο μου , θα εβλεπα τα παιδια μου να μαθαινουν γραμματα χωρις να μου μπηγουν το μαχαιρι στο λαιμο για φροντιστηρια , θα πηγαινα στα νοσοκομεια και δεν θα με κοιταγαν στα χερια για φακελους και ραβασακια .... α ρε γιαγια ....... θα ημουνα περηφανος οτι παραγω ο,τι δεν μπορει να παραγει ολη η Ευρωπη ....μαλλον εκανες λαθος τελικα .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δε φταιμε ποτε εμεις... οι Γερμανοι φταιν οι μαλακες που δεν καταφεραν να μας κρατησουν..

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

apo pion ex8ro na prostateftoume simera?

stin kriti ke stin mani lene oti i germanoi den katalavan tin elada me ton polemo ke tin katalavan os polites exoun agorasi periousies ke zoun edo

ime pleon sigouros oti sta plesia tis ekseliksis o planitis 8a katargisi ta sinora apo monos tou
    pio to noima na leme oti imaste elines afou zoume pantou
    i eleda ine mia topo8esia ston xarti pou simera orio8eti ena meros tou planiti opos ke i perimetros enaos ergostasiou

mia poliki oikonomiki epixirisi ine
    ke i an8ropoi aftis tis perimetrou areskonte se kapies sini8ies e8imotipikes ke ales
    ke genika afto pou simveni pragmatika geniomaste ma8enoume kodikes epikinonias simperiforas imaste oloi mazi gnorizomaste mexri na figoume apo edo gia agnostous kosmous

to provlima mas pio ine an to kani afto mazi mas ke kapios alos apo alo sinoro?

mas perni to psomi mas?
    ke tote pos zoume?

ta lefta pou vgazi ta klevi?
    afto ine 8ema idiosigkrasias posi elines ine kleftronia?
    tespa kourastika ala paraferonte poli an8ropoi
    xorizonte se omades komata gia na apodiksoun ti oti 8a pe8anoume oloi kalitera anikontas stin tade omada tade koma ke ta lipa

to oti prepi na exoume kratos merimnas prepi na mas apasxoli
    kati pou ixan i soumerioi prin xtisti i akropoli

emena prosopika me enoxli pou afti oi an8ropoi den mproroun na ine isioi me emena lipame na tous vlepo se aftin tin katastasi poli apo aftous exoun poli pio spoudea pragmata na poun

ke prepi na gnorizoume oti i an8opini iparksi simeni ponos
    ponas mono pou iparxis
    giati prepi na ta kanoume xirotera apo oti ine ola ta pragmata stin zoi?
    afrotwin

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Δεν βαριέσαι παιδιά ειναι δεν θα το ξανακάνουν!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αφρό...

γμτ το κέρατο μου ρε φίλε.. λες 10 σωστές κουβέντες ... μου βγήκαν τα μάτια ρε αδερφέ να τις διαβάσω στα greeklish.

Και δεν μπορώ να πω οτι διαφωνώ σε τίποτα απο όσα έγραψες. Το πρόβλημα όμως φίλε είναι πως όπως όλοι μας , καταλήγεις σε διαπιστώσεις.. που όλοι τις γνωρίζουμε αλλά θεωρούμε πιο καλό να κάτσουμε εκεί που είμαστε και να μην "ξε-βολευτούμε".

Είναι άλλωστε ανθρώπινο χαρακτηριστικό το "βόλεμα". Το να μας παρέχει κάποιος υπηρεσίες και εμείς απλά να τις απολαμβάνουμε, ειδικά αν είναι "χλιδάτες", χωρίς να ρωτάμε ή να βασανιζόμαστε για το αντίτιμο.

Επίσης όπως έχουμε πεί πάλι δεκάδες φορές, απο την στιγμή που απολαμβάνεις αυτές τις υπηρεσίες , ... τις κακές αλλά χλιδάτες υπηρεσίες, τότε επανάσταση δεν μπορείς να κάνεις. Ούτε και θέλεις να τις αλλάξεις. Διαμαρτύρεσαι σαν τον σκύλο που τον βαράει κάποιος αλλά δεν θα τον δαγκώσει οχι γιατί τον αγαπάει ώς αφεντικό αλλά γιατί του παρέχει στέγη και φαγητό ...αντίστοιχο και για τους μοντέρνους σκλάβους όπως είμαστε εμείς και διατηρούμε την ψευδαίσθηση της δήθεν "ελευθερίας" μας.

Ο πολλαπλός αριθμός επιλογών με ίδια όμως κατάληξη δεν είναι δείγμα "ελευθερίας"... απλά είναι τόσες πολλές που θεωρούμε οτι είναι κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά την Ελλάδα συγκεκριμένα... Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω πως Ελλάδα είναι μια οριοθετημένη γεωγραφική περιοχή μόνο. Αυτό είναι που μας πλασσάρουν μόνο απο τα ΜΜΕ... οτι η Ελλάδα είναι μέχρι τα σύνορα της. Δεν είναι έτσι όμως.

Κάθε εθνικότητα χαρακτηρίζεται όπως σωστά είπες απο εθιυμοτυπικά μεν , αλλά και απο παραδόσεις (αλλοιωμένες σίγουρα, αλλά έχουν ρίζες σε προγονικά στοιχεία) .. και απο παιδεία (Ελληνική γλώσσα, Ιστορία , κτλ. ) κοκ.

Δεν διαχωρίζω τον κόσμο με αγκαθωτά σύρματα λες και είμαστε κανά Γκέτο Αρίων (ηλίθιες ιδέες Χρυσαυγιτών και ομοιδεατών) αλλά δεν έχω και καμία ομοιότητα ούτε καν στην συμπεριφορά , φίλε Λεωνίδα, με τον Γερμανό , τον Άγγλο, τον Πακιστανό, τον Αφρικάνό κτλ.

Είμαι όμοιος ώς άνθρωπος , σαν οργανική μάζα, αλλά τελείως διαφορετικός σαν προσωπικότητα, νοοτροπία, τρόπο σκέψης χωρίς όμως αυτό να μειώνει αυτόν απέναντι σε μένα και το αντίστροφο.

Πως μπορεί να αλλάξει η σημερινή κατάσταση των δήθεν πιο "καθαροαίμων" απο τους άλλους;.. πολύ απλά δεν μπορεί... διότι απο απαρχής δημιουργίας ανθρώπου κάποιοι είναι πιο ηλίθιοι, πιο ματαιόδοξοι, πιο αιθεροβάμονες.

Το θέμα είναι πως τους αντιμετωπίζουμε .. και αυτό που αναφέρεις , οτι δηλαδή τους αγνοείς είναι εφικτό μόνο μερικώς... αν είναι σε κάποια καρέκλα εξουσίας και έχει επιρροή στην ζωή σου μέσα σε αυτό το μπουρδέλο δομημένο σύστημα που είμαστε όλοι... τότε τι κάνεις;

Ανοίγουμε ώς πάντα αμπελο-φιλοσοφική συζήτηση , μιας και είναι Σαββάτο και υπάρχει ελεύθερος χρόνος...
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .....καταλήγεις σε διαπιστώσεις.. που όλοι τις γνωρίζουμε αλλά θεωρούμε πιο καλό να κάτσουμε εκεί που είμαστε και να μην "ξε-βολευτούμε".

Είναι άλλωστε ανθρώπινο χαρακτηριστικό το "βόλεμα". Το να μας παρέχει κάποιος υπηρεσίες και εμείς απλά να τις απολαμβάνουμε, ειδικά αν είναι "χλιδάτες", χωρίς να ρωτάμε ή να βασανιζόμαστε για το αντίτιμο.

Επίσης όπως έχουμε πεί πάλι δεκάδες φορές, απο την στιγμή που απολαμβάνεις αυτές τις υπηρεσίες , ... τις κακές αλλά χλιδάτες υπηρεσίες, τότε επανάσταση δεν μπορείς να κάνεις. Ούτε και θέλεις να τις αλλάξεις. Διαμαρτύρεσαι σαν τον σκύλο που τον βαράει κάποιος αλλά δεν θα τον δαγκώσει οχι γιατί τον αγαπάει ώς αφεντικό αλλά γιατί του παρέχει στέγη και φαγητό ...αντίστοιχο και για τους μοντέρνους σκλάβους όπως είμαστε εμείς και διατηρούμε την ψευδαίσθηση της δήθεν "ελευθερίας" μας.
    +++++΄πάρα πολλά!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πάντως εγώ δεν νομίζω ότι αυτά τα φαινόμενα είναι πρωτοφανή.
    Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, το 94 και πίσω δηλαδή, θυμάμαι ότι είχαμε τέτοια παλικάρια με τέτοιες ιδέες.

Απλά οι καιροί έχουν αλλάξει, οι καταστάσεις έχουν οξυνθεί και βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοια φαινόμενα, τα οποία κατά το παρελθόν θα έμεναν στην αφανεια.
    Γενικά όταν η πίεση αυξάνεται, είτε αυτή είναι οικονομική, είτε κοινωνική, τότε τα άκρα και η πόλωση αποκτούν περισσότερους οπαδούς.

Θεωρώ πάντως ότι το πρόβλημα δεν έγγειται στην οικογένεια αλλά στην παιδεία. Αν το σχολείο δεν καταφέρνει να δομίσει μια ισορροπημένη προσωπικότητα στα παιδιά, τότε είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να τα προσεγγίσει και να φυτέψει στο κεφάλι τους οτιδήποτε. Και η παιδεία στην Ελλάδα όχι μόνο δεν καταφέρνει να βελτιωθεί και να είναι ακόλουθη με τους καιρούς, αλλά επιπλέον η εκπαίδευση έχει περιέλθει στα χέρια ανθρώπων που απλά μιμούνται αυτά που βλέπουν σε άλλες χώρες, χωρίς να λαμβάνουν υπ΄οψιν τους αν αυτά είναι εφαρμόσιμα στην Ελλάδα.
    Κάτι βέβαια που είναι χαρακτηριστικό όλοκληρης της χώρας και φυσικά της πολιτείας. Ακούμε συχνά για διάφορα θέματα ότι θα πρέπει να υιοθετήσουμε αυτά που κάνουν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Αμερικάνοι κ.ο.κ. Και όταν αυτό γίνεται τα αποτελέσματα είναι οικτρά αφού αυτό που λειτουργεί στην Γερμανία πχ. δεν μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα λόγω υποδομών, λόγω κουλτούρας και λόγω ιδιοσυγκρασίας.

Να περιμένετε πάντως πολλά ακραία φαινόμενα στο μέλλον.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Να προσθέσω και το άλλοθι/δικαιολογία που παρέχουν στα παιδιά όσοι εξισώνουν τους κομμουνιστές με τους ναζί...Κάποιοι το κάνουν με όλη την αριστερά....

Δύσκολη κατάσταση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Να προσθέσω και το άλλοθι/δικαιολογία που παρέχουν στα παιδιά όσοι εξισώνουν τους κομμουνιστές με τους ναζί...Κάποιοι το κάνουν με όλη την αριστερά....

Δύσκολη κατάσταση...
    Και καποιος μπορει να πει... δηλαδη τοση μεγαλη διαφορα ειχε ο χιτλερ, με τον σταλιν?

money cant buy me love !!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ