Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Όχι επειδή πήγε να τον σκοτώσει
και επειδή πήγε να το παίξει παναγιά παρθένα
και επειδή με τα μυαλά που κουβαλά θα στείλει καμιά ώρα κανένα στον τάφο
Νόμιζα πως δεν είχε δικηγόρο..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Όχι επειδή πήγε να τον σκοτώσει
και επειδή πήγε να το παίξει παναγιά παρθένα
και επειδή με τα μυαλά που κουβαλά θα στείλει καμιά ώρα κανένα στον τάφο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
![]()
![]()
Ρε Γιώργο, είδα το θρεντ και δεν κρατήθηκα να μην απαντήσω. Είχα πριν από πέντε χρόνια ένα σοβαρό τροχαίο 3 γωνίες μακριά από το σπίτι μου. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη με μηχανάκια και την πάτησα με μια πίτσα στο χέρι από έναν μαλάκα 3 γωνίες από το σπίτι μου. Η Γυναίκα μου έγκυος στην κόρη μας, εγώ με διαλυμένα και τα 2 οστά στο πόδι και ο μαλάκας να λέει "έτρεχες και δεν σε είδα". Το πόδι μου σας έδειξα τις προάλλες στην Πάτρα σε τι κατάσταση είναι 5 χρόνια μετά. Λοιπόν αφού το αστικό πήγε καλά για τους δικηγόρους, έφτασε η ώρα του ποινικού. Ο μαλάκας με είχε τυπικά επισκεφτεί στο νοσοκομείο και με ρώτησε αν πονάω. Για όλους τους προφανείς για εμένα λόγους ήθελα να τον ξεσκίσω (με ανάγκασε να στερηθώ την γέννηση του παιδιού μου, μου άλλαξε την ζωή, μου στέρησε μέρος του εισοδήματός μου (είμαι ελευθ. επαγγελμ.), ανάγκασε την τελειόμηνη και 1 μήνα μετά λεχώνα γυναίκα μου να με φροντίζει, μ' έκανε να νοιώθω ανάπηρος και για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, κλπ). Με πήρε λοιπόν διακριτικά ο δικηγόρος του μαζί με τον δικό μου και μου είπαν ότι αφού ικανοποιήθηκα στο αστικό δικ. να μην ζητήσω την ποινική του δίωξη, δεν είναι σωστό είπαν. Δεν απάντησα και όταν ήρθε η ώρα να εξεταστώ, σηκώθηκα με τις πατερίτσες και πήγα να με ρωτήσουν. Τότε πριν δώσω καμία απάντηση σήκωσα το μπατζάκι μου κι αποκάλυψα το δύσμοιρο πόδι μου στο ακροατήριο. Δεν έδωσα καμία απάντηση σε καμία ερώτηση που μου τέθηκε, τους είπα ότι υπάρχουν μάρτυρες και για περισσότερες λεπτομέρειες να ρωτήσουν τον ιατροδικαστή, αφού πρώτα δουν το κατατοπιστικότατο σχεδιάγραμμα της τροχαίας. Ο παλιόπουστ@ς ο δικηγόρος του φρίαξε κι άρχισε τις μαλακίες. Τότε γύρισα στην έδρα και είπα στην πρόεδρο: Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που θα ζητήσω (γιατί με ρωτήσατε αν επιθυμώ την ποινική του δίωξη), μπορεί να γίνει, αλλά σας παρακαλώ αν υπάρχει σχετική νομοθεσία, εγώ θα ήθελα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα και να ξαναδώσει εξετάσεις, διότι ο εν λόγω κύριος είναι επικίνδυνος. Αποδεδειγμένα έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, είχε πιει κι ένα δυό ποτηράκια και απλά δεν με είδε αλλά εγώ από τότε και μετά τα βλέπω όλα τραγικά δύσκολα. Η απάντηση ήταν ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικό που να μπορεί να στηριχτεί για να βγάλει αυτή την απόφαση, όμως όπως δήλωσε επιφυλάχτηκε το δικαστήριο να βγάλει απόφαση εκείνη την ώρα.
Τώρα από τα λεγόμενα φίλων δικηγόρων, η πρόεδρος είναι πολύ διαβασμένη κι αιρετική στις αποφάσεις της, αλλά είναι μία, άντε και κάνα δυό άλλοι που δικάζουν έτσι. Οπότε τι περιμένεις εσύ κι εγώ και ο κάθε παπάρας από μας που έχουμε ήδη υποστεί από έναν βιασμό, από τα δικαστήρια, δεν ξέρω.
Ουφ, τα ΄πα και ξαλάφρωσα.
Να ΄σαι καλά ρε Γιώργη (που του παπιού σου η γκαζιέρα έχει μόνο δύο θέσεις on - off)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
1. Μετανάστευση
2. Επανάσταση
3. ;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Trooper υπομονή. Για το δικό μου πλημμέλημα που αναβλήθηκε 3 φορές και έγινε η δικάσιμος την 4η που δεν μου είχε έρθει ειδοποίησημε αποτέλεσμα να υποβάλλω έφεση η οποία αναβλήθηκε άλλες 3 φορές
![]()
![]()
, αθωώθηκα επιτέλους τέλη του 2009. Πάντα είχα νούμερο 20φεύγα με αποτέλεσμα να διακόπτει το δικαστήριο λόγω αυτοφόρων κλπ κλπ.
Και για μια αστεία υπόθεση που ξεκίνησε Απρίλιο του 2003και είχα όλα τα δικαιολογητικά που αποδείκνυαν την αθωότητα μου, και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να εκδικαστεί για να τελειώνω.
Εννοείται ότι το 100άρι-150άρι έπεφτε κάθε φορά στον δικηγόρο μιας και έτρωγε μαζί μου και τη δική του μέρα.![]()
να λες και τα καλα trooperako μου ομως....2,5 ευρω το φρεντο και το καπνισμα επιτρεπετε.... παμε και αυριο?το κανουμε στεκι????αμα λαχει ριχνουμε και 1-2 πιστολιες με δανεικο οπλο![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
3. Διδάσκουμε στα παιδιά μας τα λάθη που μας έφεραν εδώ ωστε να μην τα κάνουν κι εκείνα. Για μας ειναι αργαΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
3. ;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σήμερα το απόγευμα μίλησα με την δική μου δικηγόρο για την δική μου περίπτωση που έχουν ήδη περάσει 2 χρόνια από τις αγωγές και 2.5 από το τρακάρισμα....Ήταν να γίνει στις 10/6/09,αλλά αναβλήθηκε λόγω Ευρωεκλογών,με έπιασε ακριβώς την τελευταία μέρα,και πήρε ημερομηνία 12/5/2010...
Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι δυστυχώς θα ξαναματαναβληθεί για του χρόνου τέτοιες μέρες....
Γιατί έχουν αποχή οι δικηγόροι τις 3 επόμενες μέρες και αύριο ήταν να γίνει η ακρόαση του 3ου εμπλεκόμενου που έπεσα πάνω του,αφού τράκαρα με την δική μου αντίδικο....Αλλά επειδή απέχουν,λέει,δεν θα είναι κανένας παρών αύριο να το ζητήσει,λέει,οπότε το δικαστήριο θα αναβάλει την δίκη ΤΟΥ για του χρόνου,λέει.....
Για αυτό το λόγο όμως θα αναβληθεί ΚΑΙ η δικιά ΜΟΥ δίκη με την μαλακισμένη και θα πάει στην ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης του 3ου μπαγλαμά του χρόνου....
Τα λέω σχετικά ήρεμα τώρα αλλά όλο το απόγευμα το πέρασα με Γιόγκα και καντήλια.....
Αυτά....
.Ποτε δεν ειναι αργα.Παντα υπαρχει και 2η ευκαιρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
3. Διδάσκουμε στα παιδιά μας τα λάθη που μας έφεραν εδώ ωστε να μην τα κάνουν κι εκείνα. Για μας ειναι αργα![]()
Η δικαιοσυνη ειναι πολυ πισω ειδικα σε θεματα γραφειοκρατιας γιατι πολυ απλα δεν ασχολειται κανενας.
Κατα συνεπεια οι δικαστικοι με τους δικηγορους ειναι οι μονοι που απαιτουν και κανονιζουν.Δεν υπαρχει αντιλογος.
Γινονται απιστευτα οργια.Εχω δει προσωπικα ανθρωπο να τρωει 12 χρονια επειδη η εδρα βαριοταν και βιαζοταν σε συνδιασμο με το οτι ηταν αλλοδαπος και δεν ειχε δικο του δικηγορο και δεν ηξερε και τη γλωσσα κι ολα αυτα μεσα σε 5 λεπτα. Ενω αλλοι για αντιστοιχα αδικηματα μπορει να αθωονοταν ευκολα. Χαρακτηριστικο ηταν οτι ολο το κοινο ψηθιριζε "πω πω τον γαμησαν..." και αλλα τετοια.
Απιστευτα οργια και κανεις δεν ασχολειται. Αν η αστυνομια ειναι μπουρδελο μια φορα η δικαιοσυνη ειναι τριμπουρδελο.
Εχω δει εισαγγελεα να κοιμαται ενω δικαζει η εδρα. Μιλαμε για πραγματα τραγικα.
μια ερωτηση να κανω???![]()
![]()
![]()
που εχει στην σχολη ευελπιδων πρασιες η εστω σημεια για να παρκαρεις το μηχανακι σου χωρις να στο σηκωσουν η να φας κληση???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι γνωστο (σε εμενα καλα εστω) τι μπουρδελο ειναι οι ελληνικη δικαιοσυνη...Γιωργακη υπομονη...δεν λες καλα που δεν εχεις να πληρωνεις και δικηγορο...
![]()
χεχε μου θυμησες αναλογο σκηνικο. εγω τοτε 19 (τωρα 30) ενα ψιλο-τρακαρισματακι ηταν μωρε δεν εφταιγα , αλλα τον φουστη τον πηγα δικαστικος, αναβολη επι της αναβολης ε δεν ειναι και μεγαλο το νησι οποτε....τον βρισκω μια ωραια μερα και του λεω κοιτα να πας στο δικαστηριο να τελειωνουμε (μετα απο 4 χρονια αναβολη επι της αναβολης παντα ετσι?)
σιγα..για 85.000 δρχ (λεω δρχ και ανατριχιαζω μμμμ) να τραβιεμαι . αφου τα πηρα καλα ηταν .
υποσημιωση. οταν τον βρηκα και του ειπα εχουμε και ενα δικαστηριο ε ... ειχα το υφος μην σε πετυχω σε κανα στενο και βραδυ βρε λες γιαυτο να ηρθε?
Αν δεν πάθεις ,δε μαθαίνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
1. Μετανάστευση
2. Επανάσταση
3. ;
Πολοί εδώ μέσα δεν έχουν ζήσει στραβές ..και μακρυά από αυτούς.Άλλοι όμως δυστυχώς έχουμε έρθει αντιμέτοποι με κάθε λογής μαλακία και αφού δεν υπάρχει δυνατότητα επανάστασης ,μου φαίνεται πως η μετανάστευση είναι ¨μονόδρομος¨.
Αφού μετά από ιατρκό λάθος που έπεσα θύμα,δεν τημωρήθηκε κανείς στο ποινικο,(Δικαστικοί,δικηγόροι,κατηγορούμενοι ...ένα παρεάκι από οτι κατάλαβα πολύ μετά )και εγώ θα
το κουβαλάω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αστικό δεν έγινε .
Αφού το κράτος μας αφήνει κάτι Ψωμιάδηδες(comercial value) να αλωνίζουν και να έχω φάει 9.5 χιλιάρικα φέσι ( χρήματα που μάζεψα άπο γύρω γύρω ) ...και ένας θεός ξέρει πότε θα αποζημιωθώ...
Aφού, αφού, αφού, εγώ σιγά σιγά πλησιάζω στα όρια μου.
Ήμουν άτομο με θετική ενέργεια και ακόμα είμαι ,αλλά όσο αναφορά το συγκεκρημένο θέμα μας,
είμαι πλέον από αυτούς που λένε ... Δε γαμ@@ται..
Με την εργασία μου δουλεύω πολύ σκληρά και πληρώνω αυτό που μου αναλογεί.Δεν χρωστάω πουθενά.Κανω μία ζωή που άλλοι ίσως θα τη ζήλευαν(αλλοι παλι οχι) και αυτό γιατί ζω στην Κρήτη και η ζωή εδώ κακά τα ψέματα είναι λιγάκι πιο εύκολη όσο αναφορά τα έξοδα.
Παρ'όλα αυτά, σκέφτομαι πολύ σοβαρα τον τελευταίο καιρό να την κάνω.Με βαριά καρδιά ,αλλα
έτσι 'οπως πάμε δε γίνεται αλλιως.Κάποιος τις προάλες έλεγε να την κάνει από τη χώρα και τον έκραζα .Έλεγε να μήνουμε εδώ να πεθάνουμε.Φοβάμαι πως είχε δίκιο.
Το θέμα δεν είναι οικονομικό μόνο.Τυχαίνει να ταξιδεύω και κατά καιρούς έχω επισκεφτεί χώρες που εάν δεν πήγαινα ,θα νόμιζα ακόμα ότι είναι ακόμα πολύ πίσω.
Ο κάθε κλασικός μακάκας Ελληνάρας νομίζει οτι ...Εμείς και ο κόσμος όλος !
Έγω πάλι σκέφτομαι το μέλλον και δεν το βλέπω πουθενά.
Σε αυτήν εδώ τη χώρα εγώ πλέον... δεν μπορώ να έχω μπεσα γιατί τον ¨ήπια¨δυο και καλες .
Το ψάχνω λοιπον πολύ σοβαρά και αν έρθουν τα πράματα ευνοϊκά ..φεύγω.
Σε αυτήν εδώ τη χώρα εγώ πλέον... νιώθω όλο και πιό πολύ ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μου.
Τα είπα και εγώ και νομίζω πως ξεθύμανα. .
TROOPER.......Σκατά στα μούτρα τους. γαμω τους θεσμους...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Αφού έλυσες το αστικό, τι ακριβώς είναι αυτό που επιδιώκεις;Να σαπίσει στη φυλακή, επειδή σε είπε π.χ. μαλάκα;
![]()
Να σαπίσει στη φυλακή δεν γίνεται , αλλά μακάρι να της έπαιρναν το δίπλωμα δια παντός και μια πεντάρα χρονάκια κοινωνικό έργο να καθαρίζει παραπληγικά παιδάκια που έχουν γίνει έτσι επειδή καργιόλες σαν αυτή τα ξεράδια τους τα είχαν στο απαυτάρι τους αντί στο τιμόνι τους ...
my 2cents
Trooper .... τα έχουμε πει ... τους κυνήγησα και τους έσκισα ... τους έκατσα στο σκαμνί και φάγανε ότι φάγανε ....
.....σκίστην τη ψ@λα ....
(και στο επόμενο θα κλείσω το μαγαζί και θα έρθω εγώ για παρέα ... και άμα είναι φτηνός ο καφές κερνάω κιόλας ... )
Πριν 4 χρονια ημουνα παραλιακη αριστερη λωριδα (σε 300μ θα εστριβα αριστερα) με το παπακι της δουλειας και 80χλμ. Τοτε βλεπω στο καθρεπτη αμαξι να μου κολαει ωστε να με εκβιασει και να κανω δεξια να περασει. Θα το εκανα κι ας ηθελα να στριψω αριστερα πιο κατω διπλα μου ομως στη μεσαια λωριδα ερχοταν νταλικα. Να το βλεπω λοιπον να ερχεται και να μην μπορω να κανω τιποτα. Κανω νοημα με το χερι μου να κοψει και τοτε μου τη ριχνει. Βρεθηκα να σερνομαι για 40 μετρημενα μετρα μπροστα απο τη νταλικα (αφου με το μπαμ βρεθηκα στη μεσαια) που της εκανα νοηματα γιατι σκεφτομουν οτι αν δεν με ειχε δει θα με ελιωνε. Επισης ευτυχως σερνομουν ευθεια γιατι διπλα μου στη δεξια λωριδα περναγε λεωφορειο διπλο (φυσαρμονικα) του οποιου ο οδηγος δεν με ειχε δει καθοτι την ωρα που επεσα ημουνα στη μεση του λεωφορειου και αν εφευγα στη δεξια θα ειχα μπει απο κατω. Το αποτελεσμα? Σταματαει η ""κυρια"" που οδηγουσε την οποια εσωσε απο τα χερια μου ο νταλικιερης και μου κανει το κινεζο. Μαζι της κατεβαινει και μια γιαγια που αρχιζει να με βριζει κι απο πανω. Αφου ηρθε η τοτα φυγαμε και ενω δεν εκανα αγωγη για αποζημιωση (το παπακι ολοκληρο εκανε 700ευρω) ζητησα τη ποινικη διωξη της παρολιγου δολοφονου. Το πρωτο αναβληθηκε και πηγε ενα χρονο μετα. Ελπιζω να δικαστει γιατι θα με σκοτωνε ενω με εβλεπε και οχι απο αφηρημαδα. Επισης η ''κυρια' ηταν και γιατρος που κανονικα θα επρεπε να δειχνει μεγαλυτερο σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη.
γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
χιλια κι ενα παραμυθια
ειναι το σπιτι μας
δεν εχει ΤΕΛΟΣ