Ελπιζω οχι. Αν ποτε κανεις με δει πανω σε κανα τετοιο, ας με σκοτωσει παρακαλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
![]()
![]()
την "κανεις" σιγα - σιγα για GoldWing ή νομιζω?![]()
Ελπιζω οχι. Αν ποτε κανεις με δει πανω σε κανα τετοιο, ας με σκοτωσει παρακαλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
![]()
![]()
την "κανεις" σιγα - σιγα για GoldWing ή νομιζω?![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το ξερω (ST 1300) αλλα μη γΑμικω και την αισθητικη του θρεντ....εξαλλου ειναι ο συνεχιστης του Γκολντ Γουηνγκ... ( οπως ηταν το Varadero ο συνεχιστης του Africa? :wacko: )Αρχικά δημιουργήθηκε από manosamos
Αδελφε,η φωτο που ποσταρεις ειναι Paneuropean οχι Goldwing![]()
το gold wing βγαινει ακομα το st 1300 σταματησε
...ανέβασμα στο διπλό με τριβάλιτσο και να την σηκώσεις αν σου πέσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
.. τώρα αν μπορέσω στο διπλό αυτό θα το μάθουμε από βδομάδα![]()
![]()
![]()
Θελει @ρχ... για να την σηκωσεις την βούζα..........το εχω παθει:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...ανέβασμα στο διπλό με τριβάλιτσο και να την σηκώσεις αν σου πέσει...![]()
![]()
γιατί ζορίζεστε ρε παιδιά ?? όπως όλες οι μηχανές για να ανέβουν στο διπλό, χρησιμοποιούν το υπομόχλιο του κεντρικού σταντ και ανεβαίνουν με μιά κίνηση, ακόμα και τριβάλιτσο !!!
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
ποιό μοντέλο πήρες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
Ναι εννοείτε ότι το δοκίμασα και είχα πάρει ένα ΜΚ1 για 4 μέρες σε ταξιδάκι.
Να το σηκώσω από το σταντ τα καταφέρνω, τώρα αν μπορέσω στο διπλό αυτό θα το μάθουμε από βδομάδα![]()
Θα γράψω εντυπώσεις μετά από λίγο καιρό, ελπίζω να μην γράψω στα στραβά κι ανάποδα σαν πρώτες εντυπώσεις![]()
έχε υπόψη σου ότι το μκ 1 είναι πιο ελαφρυ απο τα μκ 2 & 3 κατα 30 κιλά περίπου
Ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
ποιό μοντέλο πήρες ?
Το βαραδερο ειναι το μονο μηχανακι που καταφερνει να μενει στα ιδια κυβικα και ιπποδυναμη τοσα χρονια, αλλα να αυξανει το βαρος του![]()
Τι σκ@τα, γεμιζουν το σκελετο με έρμα;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
όχι ρε συ απλά το abs και καταλύτης και ... κάτι άλλο για προδιαγραφές euro δεν μου έρχετε τώρα , κάνουν τη διαφορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι.
Το βαραδερο ειναι το μονο μηχανακι που καταφερνει να μενει στα ιδια κυβικα και ιπποδυναμη τοσα χρονια, αλλα να αυξανει το βαρος του![]()
Τι σκ@τα, γεμιζουν το σκελετο με έρμα;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
όχι ρε συ απλά το abs και καταλύτης και ... κάτι άλλο για προδιαγραφές euro δεν μου έρχετε τώρα , κάνουν τη διαφορά.
Σωστό. Τα ίδια ισχύουν και σε αλλες μαρκες. Μονο που στις άλλες βλέπεις μαζί με το βαρος να έρχονται περισσότερα κυβικα και περισσότερα άλογα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εκτός και αν μιλάμε για βάρος στεγνό για ΜΚΙ και γεμάτο για την επόμενη γενιά αυτό που αναφέρεις σαν νούμερο δεν στέκει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
ποιό μοντέλο πήρες ?
πήρε 10 κιλά το τελευταίο μοντέλο κυρίως λόγω ABS-CBS βάσει specs
Αυτό βέβαια δεν σημάινει ότι με 235 κιλά άδειο είναι ελαφρύ μηχανάκι όταν με κάγκελα και προστατευτικά-λάδια - ξύδια - μπαταρία και fully loaded on gas περνάμε τα 280 κιλά :hypnotize :hypnotize
(αν είχα τέτοιο πάντως θα είχα μαζί μου και χειροκίνητο εργάτη για να το σηκώσω ... )
![]()
εεε στο καινούριο 5 αλογάκια στα ίδια κυβικά, τα δώσανε μην είμαστε και αχάριστοι :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σωστό. Τα ίδια ισχύουν και σε αλλες μαρκες. Μονο που στις άλλες βλέπεις μαζί με το βαρος να έρχονται περισσότερα κυβικα και περισσότερα άλογα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
εεε στο καινούριο 5 αλογάκια στα ίδια κυβικά, τα δώσανε μην είμαστε και αχάριστοι :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ότι πείςΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Εκτός και αν μιλάμε για βάρος στεγνό για ΜΚΙ και γεμάτο για την επόμενη γενιά αυτό που αναφέρεις σαν νούμερο δεν στέκει ...
πήρε 10 κιλά το τελευταίο μοντέλο κυρίως λόγω ABS-CBS βάσει specs
Αυτό βέβαια δεν σημάινει ότι με 235 κιλά άδειο είναι ελαφρύ μηχανάκι όταν με κάγκελα και προστατευτικά-λάδια - ξύδια - μπαταρία και fully loaded on gas περνάμε τα 280 κιλά :hypnotize :hypnotize
(αν είχα τέτοιο πάντως θα είχα μαζί μου και χειροκίνητο εργάτη για να το σηκώσω ... )
![]()
![]()
Το πήρα χθες το απόγευμα, είναι το MK3 2007 μοντέλο.
Αν και αγχομένος φουλ δεν μου φάνικε και πολύ δύσκολο, μήπως τα παραλέτε λίγο???
Δεν λέω ότι είναι ελαφρό, αλλα όχι και τόσο χάλια όσο το παρουσιάζετε.
Παραπάνω δεν λέω ακόμα γιατί μια βόλτα από Νεα Ιωνία μέχρι Ζωγράφου είτανε,περισότερα μετά από λίγα χλμ.
Πάντως όταν έπεσα σε μεγάλο μποτιλιάρισμα πολύ βεντιλατέρ ρε γαμώτο κάικαν τα πόδια μου.
Αυτά προς το παρον![]()