Ρε παιδια δε χρειαζεται να τρεχεις αγωνες η να εισαι ειδικος. Ολα τα μαμα φρενα σε εναν γρηγορο ρυθμο λαστιχαρουν μετα απο καποιους γυρους αλλα αυτο τι σχεση εχει με την επιδοση των φρενων???
Ισως να εξαιρειται το 675
Ρε παιδια δε χρειαζεται να τρεχεις αγωνες η να εισαι ειδικος. Ολα τα μαμα φρενα σε εναν γρηγορο ρυθμο λαστιχαρουν μετα απο καποιους γυρους αλλα αυτο τι σχεση εχει με την επιδοση των φρενων???
Ισως να εξαιρειται το 675
Ποια στοκ φρενα λαστιχαρουν? Toy zx10? του cbr 1000? του 1098? του RSV4? του R1?
Mono το gsxr εχει θεματακι και αυτο κυριως για το 1000. Aλλα ακομα και για αυτο η βελτιωση δεν κοστιζει ακριβα.
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
κουκλε ειχα το r1 04 kai r1 07 και μτα απο αρκετους γυρους μια ελαφρα καταπονηση στα φρενα τη καταλαβαινες οχιι σα του σουτζουκι αλλα ακομη και αυτα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Ποια στοκ φρενα λαστιχαρουν? Toy zx10? του cbr 1000? του 1098? του RSV4? του R1?
Mono το gsxr εχει θεματακι και αυτο κυριως για το 1000. Aλλα ακομα και για αυτο η βελτιωση δεν κοστιζει ακριβα.
οκ μπορει να εχεις περισσοτερη εμπειρια και οντως να ειναι ετσι οπως λες δεν εχω σκοπο να διαφωνησω!!!!
τελοσπαντων ασ παρει το παιδι οποιο του κανει κεφι περισσοτερο και σάρεσει εμφανησιακα
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
συνηθως οι αγωνιζομενοι δτο ρ6 δεν αλλαζουν μπροστινο παραμονο ελατηρια στη χειροτερη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Αν φοραει ολινς σωθικα τοτε μαλλον ολοι οι αγωνιζομενοι που τα τρεχουν/ετρεξαν θελουν να πεταξουν τα λεφτα τους και βαζουν εκ των υστερων cartridge ohlins ή WP...
και μεχρι 1.24 δε ζηταει κατι παραπανω το συγκεκριμενο μοντελο!!!
να μου πεις για πισω ναι οκ κανει μπαμ οι after αναρτηση και ειναι must η αναρτηση πισω για απαιτητικη οδηγηση!!!
αλλα πρεπει να υπαρχει και λιγο φιγουρα οτι η μηχανη ειναι τουμπανο και οτι θα σπασω χρονομετρα!!
οκ συμψωνω τοτε!!!!
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
Παίδες, εντάξει γνώμες για να πάρει μηχανή ρώτησε ο άνθρωπος. Γιατί επικεντρώνεστε τόσο στα φρένα? Στο κάτω κάτω είναι από τα πιο εύκολα σημεία στη μοτοσυκλέτα να βελτιωθούν αν κάποιος έχει πρόβλημα...
Δεν υπηρχει μηχανακι στη πρωτη 10αδα στα 600 που να μη φοραει cartridge φιλε μου ή στη χειροτερη βαλβιδες-ελατηρια (κοστος και εδω κανα 500αρικο)Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
συνηθως οι αγωνιζομενοι δτο ρ6 δεν αλλαζουν μπροστινο παραμονο ελατηρια στη χειροτερη!
και μεχρι 1.24 δε ζηταει κατι παραπανω το συγκεκριμενο μοντελο!!!
να μου πεις για πισω ναι οκ κανει μπαμ οι after αναρτηση και ειναι must η αναρτηση πισω για απαιτητικη οδηγηση!!!
αλλα πρεπει να υπαρχει και λιγο φιγουρα οτι η μηχανη ειναι τουμπανο και οτι θα σπασω χρονομετρα!!
οκ συμψωνω τοτε!!!!
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...