Αν δεν είσαι χαζός, το των Windows αρκεί. Πού και πού, τρέχεις κι ένα antimalware και είσαι αρχηγός.
Αν δεν είσαι χαζός, το των Windows αρκεί. Πού και πού, τρέχεις κι ένα antimalware και είσαι αρχηγός.
Life begins at 45°.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
η μπαταρία βγάζει σχεδόν 5ωρο με τόρεντ στο παρασκήνιο και σχεδιαστικό/μουσική/20+ καρτέλες στον κρόμ που δεν είναι και ο πιο ενεργοφιλικός φυλλομετρητής και τον φωτισμό των πλήκτρων ενεργό. Σε εσωτερικούς χώρους η οθόνη είναι καθαρά ορατή με την χαμηλότερη φωτεινότητα, σπάνια θέλει ανεβάζω κοντά στο μισό (παράθυρα ανοιχτά μεσημέρι) και κάνει και αυτόματη προσαρμογή στην εικόνα που παίζει, φωτίζει παραπάνω όταν έχεις σκούρο φόντο και χαμηλώνει όταν έχεις λευκό, δεν πρόσεξα αν το κάνει και σε εναλλαγές φωτεινότητας χώρου όπως τα κινητά.
ΠΧ, την έβγαλα από το ρεύμα στις 19:53 σήμερα είναι δύο ώρες τώρα σε χρήση και απομένουν άλλες τρεις λέει, δεν δούλεψα σχεδιαστικό αλλά είδα μισή ταινία (βαρετή) και τώρα θα βάλω μίστερ ρόμποτ. Α, πέρασε και κάτι ενημερώσεις και μιά επανεκκίνηση. Κάπου 5ωρο βγάζει το απίθανα χαμηλότερων σπεκΖ έτερο φορητό ζορισμένο, έξι αν δεν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο όσο χαζεύεις στο ίντερνετΣ, όταν ήταν νέο έφτανε 7+. Την θεωρώ ικανοποιητική σαν διάρκεια, το αν "έπρεπε" να σπαταλείται στο σβησμένο με προβληματίζει αλλά θα ξαναπειραματιστώ με το θέμα.
Τα μόνα παράπονα που έχω από το μαραφέτι είναι από το σασί, δεν είναι τόσο στιβαρό όσο τα business (να μην πω είναι λίγο ψεύτικο σε σχέση) αλλά αυτό αντικατοπτρίζεται και στο βάρος που είναι πολύ χαμηλότερο. Και λεπτομέρειες συναρμογής του που εγώ θα σχεδίαζα διαφορετικά στην παραγωγή, αλλά γενικά να μην το ξαναπώ ότι είμαι "περίεργος" με τέτοια.
Μία γρήγορη απάντηση γιατί πρέπει να φύγω να πάω ν' ανοίξω το μαγαζί
α) στους καινούριους υπολογιστές κι επειδήΣ αυξήθηκαν οι ανάγκες των χρηστών για φόρτιση συσκευών από την θύρα USB υπάρχουν εφαρμογές (διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή) που αφήνουν ενεργές μία ή περισσότερες θύρες USB (ουζμπ κατά την λαϊκή επιταγή) για να συνδέσεις κάποια συσκευή και να φορτίσει ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι κλειστός
β) Οι μπαταρίες των Ν/Β έχουν αρκετά μεγάλη εσωτερική κατανάλωση λόγω κατασκευής.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν κάποιος ξέρει να διαχειριστεί τοποθέτηση,συνεννόηση, διαφημίσεων στο facebook και λοιπά σόσιαλ μύδια,ας μου στείλει pm.
Φίου φίου φι φι φίου
Το VPN δεν είναι πανάκια. Μην εμπιστεύεστε ότι βρείτε χωρίς να γνωρίζεται το άλλο άκρο του τουνελ. Επίσης τρώει από μπαντγουιντθ σου και έχει εξτρα delay. Δες το Tor για ανώνυμο browsing αλλά με όλα αυτά μην έχεις ποτέ 100% εμπιστοσύνη αν δεν ξέρεις καλά το εργαλείο που χρησιμοποιείς.
Επίσης στο ελλάντα ακόμη δεν παίζει θέμα με torrents.
https://antivirus.comodo.com/antivirus-for-windows-10/
Για τους χαζους. Και τους αλλους.
+1
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μια και το S3 είχε παλιώσει και έπεσε κάτω και διαλύθηκε η οθόνη αποφάσησα να πάρω το LG g5.
Η σύνδεση είναι εταιρική και δεν περιλαμβάνει κάποιο πακέτο για Data.
Και κάθε μέρα μου έρχεται μήνυμα <<χθες κάνατε 0.01ΜΒ χρ΄ση internet και χρεωθήκατε 1.5€.
Τα mobile data στις ρυθμίσεις είναι OFF
Το location έχει ρύθμιση για χρήση μόνο των αισθητήρων GPS του κινητού .
Στις ρυθμίσεις επίσης έχουν γίνει restricted τα background data.
Κάποια ιδέα πρωτού φύγουν 380€ και διαλυθούν σε κανά τοίχο?
Παίζει να γράψεις μια λίστα με τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες και τρέχουν?