πετσα μη συμβατη , bye bye love
![]()
Καλορίζικα τα ματάκια της καλής σου!
Τη βάση όμως, δεν θα έπρεπε να την φτιάξεις αφού πρώτα αλλάξεις το μπροστινό ή προσαρμόζεται?
"Qu ils mangent de la brioche"
χα χα χα!...εχει παρει ''υφος'' ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
παντως θυμιζει λιγο να σε γλυκοκοιταει!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
Καλορίζικα τα ματάκια της καλής σου!
Τη βάση όμως, δεν θα έπρεπε να την φτιάξεις αφού πρώτα αλλάξεις το μπροστινό ή προσαρμόζεται?
Για να αλλαχτει το μπροστινο ειναι ολοκληρη πατεντα , αυτο ηταν ευκολο!
Η βαση μπορει να μπει οπουδηποτε , αρκει να υπαρχουν διαθεσιμες δυο βιδες απο Μ8 και πανω.
...στην χειροτερη αλλαζω τις γωνιες με δυο αλλες.
....αποφασισα να σηκωσω τα φαναρια (μαζι με ολη την βαση και τα φλας) 4 εκατοστα ψηλοτερα , καθως πιστευω θα καλυψουν μεγαλο μερος απο ντιζες , αλλα και θα ''σουλουπωσουν'' το κενο αναμεσα στις τιμονοπλακες....
Σας παραθετω μια επεξεργασμενη φωτο πως ειναι τωρα , και πως θα γινει αν ανεβουν τα φαναρια.
...οι διαφορες δεν ειναι τραγικες , αλλα παιζει σημαντικο ρολο οπτικα.
![]()
....καθομουν σημερα και το κοιταγα για ωρα (η αρχη για καθε μετατροπη) , και αποφασισα να προχωρησω με το ''ανεβασμα'' των φαναριων ψηλοτερα!
....μετα πηγα και πηρα και μια εξτρα βαση σε νικελ η οποια θα συμβαλει στην σταθεροτερη συγκρατηση του!
Η βαση αυτη αποτελειται απο δυο τμηματα που στηριζεται το καθενα στο καλαμια του μπροστινου και ειναι σχεδιασμενη για φαναρι οποτε θα γινει ακομα πιο ''στιβαρη'' η κατασκευη που εχω κανει (+ οτι θα κρυψει και την ψωριαση ψηλα απο την οποια πασχουν τα καλαμια μου) , και θα ''γεμισει'' το συνολο οπως φαινεται απο το πλαϊ!
![]()
![]()
Πολύ ψαρωτική είναι τη νύχτα.....![]()
Προχώρα να γουστάρουμε κι εμείς...![]()
![]()
![]()
thanx φιλος , ...αν και τωρα τελευταια περα απο μια ''γενικη'' με αλοιφες σε χρωματα και χρωμια , το μονο που εγινε στο Virago ηταν να μπει επιτελους εκεινη η γ@μημενη γωνιακη προεκταση στην πισω βαλβιδα , γιατι δεν μπορουσα να βαλω αερα σε μερικα βενζιναδικα (αν δεν ειχαν ελαστικη προεκταση στο στομιο)....Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
...Προχώρα να γουστάρουμε κι εμείς...![]()
![]()
![]()
...δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα σπουδαιο , καθως ασχολουμε με το καινουργιο γκαραζ (ολοκληρη μετακομιση λεμε) , ελπιζω βεβαια αυριο να βρω χρονο να φτιαξω τα φαναρια και την βαση!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα σπουδαιο , καθως ασχολουμε με το καινουργιο γκαραζ (ολοκληρη μετακομιση λεμε)
Τέρμα τα πεζοδρόμια, ε?
Έχει χώρο για μαστορέματα ή θα στη λένε ακόμα οι γείτονες?