Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με είδα να λιγουρεύομαι ducati...
endiaferon
:a029:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με είδα να λιγουρεύομαι ducati...
endiaferon
:a029:![]()
![]()
![]()
ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται...![]()
τα φράγκα κρύβονται γιατί δεν υπάρχουν![]()
Ναι ρε Μπάμπη αλλά να είσαστε 2 που βήχουν .......... ένας εσύ και ένα το μηχανάκι ....... ΔΕ λέει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι ρε Μπάμπη αλλά να είσαστε 2 που βήχουν .......... ένας εσύ και ένα το μηχανάκι ....... ΔΕ λέει !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Πάλι καλόπιοτος ρε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι ρε Μπάμπη αλλά να είσαστε 2 που βήχουν .......... ένας εσύ και ένα το μηχανάκι ....... ΔΕ λέει !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με βλέπω να Πινω καφέ Στορκ!κόσμο δε βλέπω ομως
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε είδα ρε μπομπιρα σημερα εξω απο το Βενετη στο Παγκρατι. Εσυ με την ανεμελια των 5-6 ετων σου να πηγαινεις απο εδω κι απο εκει, να σου φαινονται όλαπαιχνιδι. Η μανα σου (δε θα 'ταν 25), με προσωπο ταλαιπωρημενο και σκαμενο απο πικρα, πονο και οτι αλλο, να κραταει το ματσο με τα χαρτομαντηλα που πουλουσε.
Αραξε στη σταση του τρόλευ και έκατσε κατω.
Σου έδωσα δυο ευρω και σε πηγα μεσα να παρεις μια τυροπιττα. Σου έδειξα πως να τη ζητησεις και που να περιμενεις να πληρώσεις.
Όταν βγηκα είδα τη μανα σου στην ίδια θεση να με κοιτάει, να κλαίει και με τα δακρυα να τρεχουν να ψελιζει ενα ευχαριστω. Μακαρι ρε πιτσιρικο να είσαι πιο τυχερός απο αυτην και μακαρι κι αυτη να ζησει μια καλυτερη ζωη.
![]()
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
πρεπει να παω σε γιατρο...
σας ειδα στο δρομο απο σπαρτη προς μονεμβασια ολη τη παρεα με τα ss και ενα καβασακι ζ1000 με εξατμισει που βροντουσαν.
σας χαιρετισαμε και ας ειμασταν σε αμαξι.ανεβασα θερμοκρασια,ιδρωσαν οι πατουσες μου,αγριεψε το βλεμα μου και αρχισα να νιωθω σα λιονταρι σε κλουβι!
καλο δρομο μαγκες.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σας ειδα εχθες κατα τις οχτω το βραδυ
στην εθνικη πατρας - αγρινιου (:rotflmao: )
με κατευθυνση το αγρινιο εσεις
ενα stoma και στο χιλιομετρο αλλοι δυο (δεν μπορεσα να δω τι καβαλαγατε)
χαιρετησατε και ανταπεδωσα
![]()
![]()
![]()
καλους δρομους να εχετε![]()
Ημουνα και εγω χθες στορκ μεγαλε οταν εφτασα κατα τις 11.20 δεν ειχε κοσμο μετα πλακωσε πολυς.
Σε νοιωθω ρε Γιωργη...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πρεπει να παω σε γιατρο...
σας ειδα στο δρομο απο σπαρτη προς μονεμβασια ολη τη παρεα με τα ss και ενα καβασακι ζ1000 με εξατμισει που βροντουσαν.
σας χαιρετισαμε και ας ειμασταν σε αμαξι.ανεβασα θερμοκρασια,ιδρωσαν οι πατουσες μου,αγριεψε το βλεμα μου και αρχισα να νιωθω σα λιονταρι σε κλουβι!
καλο δρομο μαγκες.![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
εγω εφτασα εκει κατα τις χιλιες τετρακοσιες τριανταΑρχικά δημιουργήθηκε από imba
Ημουνα και εγω χθες στορκ μεγαλε οταν εφτασα κατα τις 11.20 δεν ειχε κοσμο μετα πλακωσε πολυς.![]()
και ηταν 5 μεχανες ολες κι ολεςαντε 7,που για τετοια μερα οπως η χτεσινη ειναι πολυ λιγες!!
ειδα κι ενα τδμ να θελει να κανει σουζα και μια κοπελια με ενα μπορντο ρο1...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Gixxerakia & Trooper, δε μου γ@μιοσαστε λεω εγω?
![]()
Α να χαθεις αρρωστε εγω με κοπελιες δεν παΕνω...αν κοψει το μαλλΙη κατι θα γενει....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Gixxerakia & Trooper, δε μου γ@μιοσαστε λεω εγω?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Σε είδα φιλαράκι με το SS,στην δεξιά ανοιχτή μετά το δαχτυλίδι του ΟΤΕ,χτες το μεσημέρι που έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου...
Όταν με έφτασες στο φανάρι του Φάρου είδα ότι είναι και S1000RRRR,που η 1η του είναι σχεδόν η τελική μου...Όμως με το πουπουλένιο μπουφάν για αλεξίπτωτο και το κράνος για κόφτη στον αγκώνα δεν μπορούσες να πας πάνω από 150-160...
![]()