Σελίδα 30 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 202526272829303132333435 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 552

Θέμα: Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν τα κρεβάτια. Το μήκος του ήταν μικρό, περίπου 1,5μετρο… Όταν ρώτησα την ξεναγό τον λογο, μου είπε ότι κοιμόντουσαν σε όρθια στάση, γιατί ξαπλωμένος είναι η στάση του θανάτου!!!!Μάλιστα… Τελείωσε η επίσκεψη μας μετά από μια ώρα και αφού δεν είχαμε ακόμα νέα από το συνεργείο(ήταν 1 το μεσημέρι), τους πήγα στην κοιλάδα la vallee du madriu η οποία είναι και χαρακτηρισμένη από την unesco. Όσοι έχετε δει το μικρό σπίτι στο λιβάδι, το τοπίο, είναι ακριβώς έτσ.ι Τα σαββατοκύριακα μαζεύονται εκεί για πικνικ καθως και για πεζοπορία κτλπ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	426.jpg 
Προβολές:	517 
Μέγεθος:	86,2 KB 
ID:	215435
    Me gusta la moto, me gustas tu....

vallee du madriu

Όνομα:	427.jpg 
Μέγεθος:	87,4 KB 
ID:	215436

ποταμακια...

Όνομα:	428.jpg 
Προβολές:	513 
Μέγεθος:	97,8 KB 
ID:	215437

Είναι το ιδανικό μέρος άμα ταξιδεύεις με μοτοσακό και κανείς σκηνακι για διανυκτέρευση! Απλά το βράδυ μπαζι λίγο ..:rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	429.jpg 
Μέγεθος:	95,5 KB 
ID:	215438

Αλλά έχει άφθονο νεράκι να πλατσουρίσεις...

Όνομα:	430.jpg 
Προβολές:	512 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	215439

Σας βάζω άλλη μια, γιατί δεν έχει άλλες Φώτο από εκείνη την ήμερα...

Όνομα:	431.jpg 
Προβολές:	518 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	215440

Όταν φτάσαμε εκεί, ο Μαικ μου έριξε ένα κράξιμο, σε στυλ, που μας εφερες και ήρθαμε μακριά και θα μας πάρουν από το συνεργείο και θα είμαστε μακριά, και αυτό το πράγμα δεν οδηγιέται που μου έδωσες κτλπ..

Εγώ βέβαια, θα είχα χειρότερα νεύρα από τον Μαικ. Ήταν λογικά όσα έλεγε για την φάση που πέρναγε. Του λέω κάτσε να βγάλουμε μερικές Φώτο και θα πάμε στο συνεργείο να δούμε τι γίνεται…

Πήρα τον ιάπωνα λοιπόν και ξεκινήσαμε για το συνεργείο. Προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην γίνω πολύ κάφρος, γιατί είχα και το πλάσμα πίσω μου, αν και σε κάποια ανοικτά κομμάτια δεν άντεξα…
    Φτάνοντας στο συνεργείο(λέγοντας συνεργείο, επαφή δεν είχες με αυτό, οι συζητήσεις γίνονταν στην έκθεση) ήταν κλειστό, αλλά κάποιος μηχανικός που έφευγε, μας είδε, σταμάτησε και καταφέραμε με δυσκολία καταλάβουμε τις λέξεις, πηνία και καμπάνα. Άμα, εννοούσε αυτό …

Τα πάντα στην Ανδόρα 1 με 3 το μεσημέρι είναι κλειστά… Όσο περιμέναμε να ανοίξει το συνεργείο, πήγαμε σε ένα καφέ να βρούμε αντιπροσωπείες σε Ισπανία για το ανταλλακτικό… Ήρθε και ο Gerard στο μεταξύ και πήγαμε στο συνεργείο να δούμε τι σκατά είχε γίνει… Μας έδωσε ένα κωδικό και είπε, αυτό χάλασε…

- Τι είναι αυτό ρε Gerard ?
    - Δεν ξέρω….
    - (γαμώ την Ανδόρα μου γαμώ….)Οκ..

Πήγαμε σπίτι του για να βρούμε από πού θα πάρουμε το ανταλλακτικό, καθώς αυτός από την Ανδόρα, μας έλεγε δυο εβδομάδες!!!

Έκανα μια έρευνα και εγώ και είδα ότι το αργότερο που μπορούσαμε να πάρουμε το καράβι από Μπαρτσα, ήταν Πέμπτη 10 το βράδυ. Είχαμε δυο μέρες λοιπόν …. Στην Τουλούζη που ρωτήσαμε, μας είπαν Παρασκευή πρωί, οπότε άκυρη… Βαρκελώνη μας έλεγαν από εβδομάδα, αλλά λέει έχει ένα αντιπρόσωπο στα 160κμ από Ανδόρα, δοκιμάστε εκεί. Παίρνουμε τηλ και μας λέει ότι Πέμπτη πρωί μπορεί να το έχει. Ζόρικο σκέπτομαι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή..

Θα έφευγα τάπα με το ΚΤΜ χαράματα Πέμπτης, θα έφερνα το ανταλλακτικό, θα το κούμπωνε πάνω και ακόμα και 7 το απόγευμα να φεύγαμε, η Βαρκελώνη απείχε δυο 250κμ. Θα προλαβαίναμε… Επειδή όμως οι μούντζες είχαν πάει σύννεφο, λέω ας έχω και ένα πλάνο Β.

Έτσι έβαλα τον Gerard να ρωτήσει πόσο κοστίζει να μας κατεβάσουν το μηχανάκι μέχρι Βαρκελώνη και από εκεί να το έβαζα σε ένα Αυτοκινηταδικο(δεν ξέρω αν το λέω σωστά) φορτηγό όπου πήγαινε Πειραιά. Επέστρεψα με τον Gerard στο ξενοδοχείο, εξήγησα στον Μαικ πως έχει η κατάσταση και εκείνος μου είπε ότι προσπαθούσε να κάνει επαναπατρισμό με την οδική αλλά, δεν το κάλυπτε λέει για διάφορους λόγους. Τα γνωστά ψιλά γράμματα… Μας πρότεινε ο Gerard να πάμε για πότο, αλλά η ψυχολογία ήταν πολύ νταουν και έτσι έφυγε και εκείνος για να ξεκουραστεί.

Άλλο ένα βράδυ το περνούσαμε αμίλητοι μπροστά από μια τηλεόραση, κοιτώντας και οι 4 μια Ισπανική σειρά No name. Εγώ όπως κάθε βράδυ ενημέρωνα το ημερολόγιο μου.. Λίγο αργότερα πήγε η Γιάννα τον Μαικ μια βόλτα να τον ηρεμήσει, εγώ ξάπλωσα και σκεπτόμουν το μεροκάματο της Πέμπτης… 320κμ το πρωί τάπα και 250 τάπα το απόγευμα…:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

υγ: Θα με συγχωρέσετε άλλα έχω μια υποχρέωση απόψε και θα σταματήσω για λίγο. Επειδή όμως το ταξιδιωτικό στο world το τελείωσα σήμερα , μόλις επιστρέψω, θα βάλω ουισκακι και θα το ανεβάσω όλο.. Ως τότε, μερικές από μένα

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Άλλη μια μέρα στην Ανδόρα. Είπαμε, ωραία είναι εδώ, αλλά φτάνει. Tο πρωινό πέρασε στο ξενοδοχείο και κατά τις 1 το μεσημέρι κατεβήκαμε στο κέντρο για ανεύρεση φαγητού.

Το ποτάμι που διασχίζει την πόλη

Όνομα:	432.jpg 
Προβολές:	448 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	215516

Έξω από αυτές τις βιτρίνες ξεροστάλιαζα...

Όνομα:	433.jpg 
Προβολές:	449 
Μέγεθος:	91,6 KB 
ID:	215517

Στην Ανδόρα έχουν μάθει να συμβιώνουν με τα βράχια. Παρκιν για μηχανάκια, έτσι όπως πρέπει να είναι...

Όνομα:	435.jpg 
Προβολές:	446 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	215520

Γλυπτό σε κάποια κεντρική πλατειά

Όνομα:	436.jpg 
Προβολές:	441 
Μέγεθος:	95,9 KB 
ID:	215524

Τελικά βρήκαμε ένα εστιατόριο με σαλατ μπαρ και κρέας μπαρ:rotflmao: :rotflmao: . Βουνό και περπάτημα ανοίγει η όρεξη, πως να το κάνουμε..

Όνομα:	437.jpg 
Προβολές:	442 
Μέγεθος:	99,5 KB 
ID:	215526

Έκτισα μια σαλατούλα

Όνομα:	438.jpg 
Προβολές:	438 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	215527

Φάγαμε και ανεβήκαμε την μαρτυρική ανηφόρα μέχρι το ξενοδοχείο… Σήμερα τους είχα ψήσει να πάμε στο μουσείο κλασικής μοτοσυκλέτας. Ήρθε ο Gerad και ξεκινήσαμε για το μουσείο.

Όπως πάντα ο μπούστης πήγαινε τάπα και πάλευα για να μην τον χάσω…

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από αρχαίες ρόδες…

Όνομα:	439.jpg 
Προβολές:	435 
Μέγεθος:	98,9 KB 
ID:	215528

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ