Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
πάντως..
....μην πεις πολλά για το.... κρασί στα λουκάνικα και την απίστευτη γεύση τους.. οκ??
........
![]()
ολα θα τα πω. να λαμψει η αληθεια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
πάντως..
....μην πεις πολλά για το.... κρασί στα λουκάνικα και την απίστευτη γεύση τους.. οκ??
........
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
εδω καπου μπενω εγω????Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
εδω καπου μπενω εγω????![]()
![]()
:a29:
50 ευρω προστιμο σε αυτον που μας τραβηξε γιατι ειναι κουνημενη...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ήρθε και ο Ταμίας ( Peskandritsos ) να περάσει μια βόλτα ( τις εισπράξεις ήρθε να πάρει που μάζεψα εγώ) να μας δει
![]()
Παδες ωραια περασατε, καλα φαγατε (αν και λιγο καμενες μου φανηκαν στις φωτο), πολυ ομορφα ολα τα μερη εκει, χαρηκα που σας γνωρισα οσους δεν ηξερα, (εστω και για τοσο λιγο) και παντα να περνατε ετσι καλα.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
φτανουμε στην πλατεια.
εδω να κανω 2 παρατηρησεις.
η μια ειναι οτι με ετρωγε να δω πως θα τους φανει μολις φτασουμε.
αλλο να βλεπεις φωτο,αλλο να σου λεν και αλλο να εισαι εκει. ενοιωθα ενα αγχος που μια ντουζινα ανθρωποι ξεκινησαν απο μακρια να ερθουν εδω με βαση εμενα να εμπλεκομαι....
αλλα ακομα και οι συνηθεις γκρινιαρηδες (ξερουν αυτοι ποιοι ειναι) εδειξαν να τους κερδιζει το μερος
![]()
ουφ![]()
η 2 παρατηρηση ειναι οτι πηγαινοντας για λαστα πεσαμε πανω σε μια αλλη μεγαλη παρεα με "αλητες" μηχανοβιους σαν τα μουτρα μας δλδ που πηγαινε εκει! ετσι και συναντηθηκαμε ολοι στο χωριο αυτο που τελικα εχει να κερδισει πολυ κοσμο :smilea:
![]()