ευχαριστω φιλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis4
Ωραίος !!!
![]()
![]()
![]()
Με τι τα βάφεις τα γράμματα στα λάστιχα ???
Ανεξίτηλο μαρκαδόρο άσπρο με μπίλια ???
Θέλω να κάνω μια δοκιμή .....![]()
τα γραμματα στα λαστιχα τα βαφω με μαρκαδορο schneider (αυτον που εχει μεσα την μπιλια και κανει τικ-τακ!):rotflmao:
....2€ περιπου απο οποιοδηποτε χρωματοπωλειο.....βγαινει σε λευκο , ασημι και χρυσο αν θυμαμαι καλα....
οταν τα βαψεις μονο προσεχε τα περιγραμματα στις αναγλυφες επιφανειες.....αν κανεις λαθος και σου ξεφυγει λιγο , βαλε μπλε οινοπνευμα σε μια μπατονετα και ξεβαψε εκει που βγηκε ''εξω'' προσεκτικα...
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αυτό ήταν! Το έκανες πολυθρόνα!![]()
Του ταιριάζει το sissy bar!
πρέπει όμως να βάλεις κι ένα cup holder στο τιμόνι για τη φραπεδιά και είσαι έτοιμος για καλοκαιρινές διακοπές!![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ασε γιατι εχω δει μηχανακι με ποτηροθηκη.....ολοκληρη πατεντα λεμε!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αυτό ήταν! Το έκανες πολυθρόνα!![]()
Του ταιριάζει το sissy bar!
πρέπει όμως να βάλεις κι ένα cup holder στο τιμόνι για τη φραπεδιά και είσαι έτοιμος για καλοκαιρινές διακοπές!![]()
![]()
Έχω και εγώ στον πύραυλο ... (Aprilia Habana 50cc).....Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
ασε γιατι εχω δει μηχανακι με ποτηροθηκη.....ολοκληρη πατεντα λεμε!:rotflmao:
Γιατί......κακό είναι ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
..αν και δεν εχω βρει χρονο να τοποθετησω τις SUPER ζαντες που εχω ετοιμες , δεν ειναι κακο ε?![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
χρονος -0- ΜΗΔΕΝ!![]()
![]()
....ακομα τιποτα...![]()
σε ενα μικρο κενο το μονο που εκανα ηταν να τοποθετησω το πλαστικο πλαισιακι στην πινακιδα μου....(αυτο που λεγαμε με τον δαναο)
.....εκανα δυο τρυπες ακομα και επιασα πινακιδα/πλαισιο λιγο πιο σταθερα γιατι η πινακιδα μου ηταν ετοιμη να κοπει και να ψαχνομαι....
![]()
Χα το έβαλες κιολας εεε![]()
καλα έκανες άντε και στα δικά μας...
π.σ. το μπαρ της σισσυ είναι πολύ όμορφο
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.