Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
.......................................................
Άντε Mr Monk! ...............
![]()
![]()
Τον Shaolin τι τον εχεις???:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
.......................................................
Άντε Mr Monk! ...............
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Συνωνυμία!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Κοίτα πιό πάνω το πόστ του ΣΒούΞ:rotflmao: :rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Το χρωμα απο το ducati το ψηνω πολυ ασχημα για το δικο μου.Ειναι κοκκινο αλλα "διαφορετικο" και μου καθεται πολυ καλα στο ματι...Κ ξαφνικα βλεπω σχεδον το ιδιο να κανεις το δικο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ειναι πολυ κοντα στο ducati που ποσταρησε ο camen.
![]()
Το δικο σου χρωμα το εφτιαξες με το ματι ή ειναι καποιος συγκεκριμενος κωδικος απο αυτοκινητο/μηχανη?! Αυτο του ducati νομιζω λεγεται blood-red και πρεπει να μοιαζει και με του r1...![]()
Παντως,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ το χρωμα και με τα μαυρα λογικα θα δειξει πολυ καλα...![]()
![]()
![]()
Αγαπημενε μου καραφλακο θα πω αυτο που ειπα και χτες.....στην αγαπημενη μου μαρκα φερεσαι με ιδιαιτερο σεβασμο... ΚΡΥΦΟΜΠΕΜΒΕΔΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........χαχαχαχαα..!!!! Φιλε το χρωμα ειναι παρα παρα παρα πολυ ωραιο...!!!!! Θα δεσει πολυ ομορφα με το υπολοιπο συνολο,ειμαι σιγουρος. Προσοχη με τ αυτοκολλητα μην το παρακανεις ετσι..??? Μονο τα προβλεπομενα και τα original σου επιτρεπω.... keep walking..φανταστικη δουλεια...για αλλη μια φορα..!!
ο κωδικος ειναι απο peugeot 308 αλλα δεν τον θυμαμαι τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το χρωμα απο το ducati το ψηνω πολυ ασχημα για το δικο μου.Ειναι κοκκινο αλλα "διαφορετικο" και μου καθεται πολυ καλα στο ματι...Κ ξαφνικα βλεπω σχεδον το ιδιο να κανεις το δικο σου![]()
Το δικο σου χρωμα το εφτιαξες με το ματι ή ειναι καποιος συγκεκριμενος κωδικος απο αυτοκινητο/μηχανη?! Αυτο του ducati νομιζω λεγεται blood-red και πρεπει να μοιαζει και με του r1...![]()
Παντως,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ το χρωμα και με τα μαυρα λογικα θα δειξει πολυ καλα...![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλιστα,ενταξει δεν τον χρειαζομαι τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ο κωδικος ειναι απο peugeot 308 αλλα δεν τον θυμαμαι τωρα![]()
![]()
![]()
Πιστευω οτι θα βγει πολυ ωραιο χρωματικα παντως...![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Δε μου απαντησες φιλαρακι......................
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙΣ??![]()
![]()
![]()
![]()
θα τα βαλω σε κουτες και θα στειλω τις μισες στην κρητη και τις αλλες στη μηλο![]()
θα θελες![]()
Πολύ ωραίο το χρώμα. Φοβερή-εξαιρετική δουλειά. Μας έχεις καθηλώσει στον Η/Υ για την συνέχεια της ανακατασκευής. Πολύ κατατοπιστικές και οι λεπτομέρειες της κάθε εργασίας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
θα τα βαλω σε κουτες και θα στειλω τις μισες στην κρητη και τις αλλες στη μηλο![]()
θα θελες![]()
Tις διευθυνσεις τις εχεις....
Με χρεωση δικη μου......
![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W