Τι έγινε ρε συ? Ξηγήσου να καταλάβουμε και εμείς που δεν πιάνουν τα χέρια μας..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Φίλε.... κουράγιο!!!
Μη το βάζεις κάτω....
![]()
![]()
![]()
+σαπιλα = σουρωτηριΑρχικά δημιουργήθηκε από fidel_98_99
Αμμοβολη?![]()
![]()
Ειχε και παλια πλαστικοποιηση και βοηθησε πολυ στο αποτελεσμα...![]()
Μου αρεσε παντως που το ασταρωσε κολας![]()
Τρυπιο δεν ηταν ,αλλα ειχε σαπισει και με την αμμοβολη εμφανιστηκε το προβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Πως τρυπησαν αυτα? Ηταν ηδη τρυπια 'ή τωρα το ειδες?
Ετσι και αλλιως ηταν πεθαμενο δυστυχως...![]()
Σταυρο δεν πειραζει θα βρεις τεποζιτο....![]()
Ευτυχως το φιλτροκουτι ειναι ΟΚ!! Αλλιως ποιος τον ακουγε μια και εχει μια ιδιαιτερη σχεση με αυτο...![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Μηπως να δανειστω το τεποζιτο που χρειαζομαι ενα σουρωτηρι;...![]()
Σταυρο, ντοντ γουορι.... με λιγη μονωτικη ταινια θα ΣΑξει...![]()
![]()
![]()
![]()
ο σκελετος εγινε κορυφαιος ομως... Τανκ θα βρεις ρε![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Φίλε.... κουράγιο!!!
Μη το βάζεις κάτω....
![]()
![]()
![]()
+ 1
![]()
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Κουράγιο Σταύρο.
Α! και χρόνια πολλά ρε! (40 μέρες δε κρατάει; σε ξέχασα ο μαυρομάτης!!!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
ενας μικρος υπολογισμος..
ας υποθεσουμε οτι το μοτερακι ειναι τζιτζι και το καρμπ αψογο, για να βγει στον δρομο θελει τα ακρος απαραιτιτα (πολυ χοντρικα υπολογισμενα)
1 σετ λαστιχα 150.-
1 σετ αλυσογραναζα 100.-
πλαστικοποιηση ντεποζιτο 80.-
μπουκαλες μεταχειρισμενες 100,- ( τα καλαμια ειναι ψωριασμενα απο οτι ειδα στην φωτο)
ντιζες γκαζιου 20.-
σελα ντισιμο 40,-
πολυ πολυ χοντρικα ειναι κανα 500.- και αν 8ελει ρουλεμαν τροχων-λαιμου ή και πισω αμορτισερ γ@μισε τα, και εχει ολη την δουλεια με τριψιματα και βαψιματα και νικελωματα.. με 500.- βρισκεις ετοιμη βαση που λειτουργει και μαλιστα 600αρι! Απλα λεω οτι μια επενδυση στην αρχη για καλυτερη βαση τελικα η ανακατασκευη μπορει να βγει πιο φτηνη (απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανενα συναισθηματικο δεσιμο με το μοτο ..) . Απλα σκεψεις κανω, γιατι εχω περασει αρκετες ανακατασκευες ( σε μηχανες και αυτοκινητα), μου στοιχησε κατιτις παραπανω αλλα εβαλα μυαλο![]()
![]()
![]()
οπως και να εχει, καλη συνεχεια!
ειμαι περιεργος ποσο εχει φτασει το κοντερ μεχρι τωρα.. κουραγιο..![]()
Μην απογοητευεσαι πανω απ'ολα!!!
Αυτη η διαδρομη θα ειχε δυσκολιες.. το ηξερες.. στο τελος ομως θα σε ανταμοιψει..
Συνεχισε με τα υπολοιπα, θα βρουμε ακρη για ντεποζιτο..
![]()
Πατέρας πια..
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους... Με συγκινείτε...
Από εχθές η ψυχολογία μου έχει χτυπήσει πάτο...
Και αυτό γιατί ήλπιζα μέχρι το Δεκέμβρη να την έχω καβαλήσει....
Μου έτυχαν 2-3 έξοδα που δεν το περίμενα, είδα και το ντεπόζιτο και τα έπαιξα...
Τώρα θα κάνω ό,τι δεν χρειάζεται χρήματα και ό,τι περνά από το χέρι μου
Τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου φεύγω για φαντάρος, μιας και έληξε η αναβολή μου, κι έτσι πρέπει να βάλω χρήματα στην άκρη για τη θητεία...
Η ανακατασκευή πλέον μπαίνει σε χειμερία νάρκη....
![]()
![]()
Μέχρι τώρα έχει στοιχίσει πολύ λίγα χρήματα για ανακατασκευή, αλλά είπαμε... Ο Άφραγκος!
Κάποια στιγμή θα τελειώσει, με την ησυχία της, χωρίς πιέσεις και χρονοδιαγράμματα.
Μέχρι τότε, υπομονή!![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
... Μέχρι τότε, υπομονή! ...
![]()
δεν πειράζει όμως, μόλις απολυθείς το συνεχίζεις ...
![]()
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.