Σελίδα 30 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    [spam on]

σου λειπουν 875cc απ οτι μαθενω απο τα ρεμαλια που πηγατε για καφε για να ησουν εσυ

[spam off]

τεσπα ας ειναι καλα το παλικαρι και να μην στουκαρε στο περιπτερο. αυτη η στροφη εχει φαει πολυ κοσμο (στον δρομο για φοινικα στην παλια express service) εχω δει 3 ατυχηματα με μηχανη εκει τουλαχιστον...
    [σπαμ ον] Ευτηχως, το βρηκες,μου λειπουν αρκετα...πωπω τα λαμογια ολα σου τα ειπαν ε?[σπαμ οφ]

Να'ναι καλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Είδα ένα Τιγράκι 800 λευκό τέλος Αμαλίας / αρχή Συγγρού προς Πειραιά σήμερα το μεσημέρι κατά τις 12.00!

Ήμουν κι εγώ με το λευκό τιγράκι στο φανάρι στο ρεύμα προς κέντρο. Ίσως με είδες.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Σήμερα προς Κόρινθο, οδηγήσαμε για λίγο παρέα εσύ με λευκό ZX, (κούκλα να την χαίρεσαι), ήσουν μπροστά και έστριψα στην έξοδο και σίγουρα δεν άκουσες το κορνάρισμα και ουτε είδες που σε αποχαίρετησα,
    ωραία ήταν, καλούς δρόμους

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
    Είδα ένα Τιγράκι 800 λευκό τέλος Αμαλίας / αρχή Συγγρού προς Πειραιά σήμερα το μεσημέρι κατά τις 12.00!

Ήμουν κι εγώ με το λευκό τιγράκι στο φανάρι στο ρεύμα προς κέντρο. Ίσως με είδες.

Ζούγκλα το κάνατε! :rotflmao:

ΥΓ: σε είδα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αν σβουρίζεις μέσα στο "σε είδα" τα θυμάσαι και σου ανεβαίνει το αίμα....

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως όταν το εμπόδιο είναι στο δικό τους ρεύμα, εκείνοι είναι αυτοί που πρέπει να κόψουν ή/και να σταματήσουν.

"Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Ζούγκλα το κάνατε! :rotflmao:

Μόνο μην μας δαγκώσει κάνα θερίο καμιά μέρα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

ΥΓ: σε είδα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
    Πάντα με το καλό να ανταμώνουμε!
    Σε σηκώσαμε και από σημαντική συζήτηση για να έρθεις να μας βρεις.

Παλαιό μέλος
    σε είδα βλάκα με το ασημί 207 να με κολλάς στην βασ.όλγας στο φαναρι να ξεκιναω χαλαρα,και εσυ να βαρας κοφτες απο πισω μου,και να με προσπερνας με μερικα εκ. διαφορα. Μετα... όταν σε κυνηγησα εκανες τον ανηξερο και κοιτουσες την γκομενα σου την συνοδηγο,ελπιζω να σ'αρεσε το κλεισιμο ... ζωον!:hypnotize

Σαββατο απογευμα , εγω γυρνουσα απο Πυργαδικια μεσω Πολυγυρου, σας ειδα και σας χαιρετισα ολους!
    Με εκανε εντυπωση ενα κοκκινο Multistrada 1000 που το πετυχα στο υψος της Γαλατιστας.
    Ενω στατικα μου φαινεται καπως, οταν το ειδα εν κινησει σε πλαγιασμα κι ολας, πολυ ΜΕ αρεσε!

Να ειχατε ολοι ενα ωραιο ΣΚ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της boldor900f
    Σε είδα φίλε με την μαύρη Hayabusa να με ρωτάς
    αν έχω πάθει κάτι στην διασταύρωση της Επιδαύρου.
    Ευχαριστώ καλούς δρόμους να έχεις.
    gate 7
    red or dead

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ειδα σημερα στα τεμπη λεωφορειο να σταματαει στην μεση του δρομου διπλα σε αλλο αυτοκινητο να κατεβενει ο οδηγος-του λεωφορειου-και να ριχνει μπουνια στον αλλον μεσα απο το τζαμι και να μπενει ξανα στο λεωφορειο

επισης ειδα πολλους εκδρομης με μηχανες και τους χαρηκα,μακαρι να φτασαν ολοι ορθιοι
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα ρε φίλε με το μεγάλο ον-οφφ στην Εθνική στο ύψος του Κιάτου με κατεύθυνση προς Πάτρα, να προσπερνάς σαν τρελός και να κάνεις σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα... χωρίς κράνος, γάντια και λοιπά περιττά πράγματα, με την βερμούδα σου και το μαύρο φανελακι....

Εντάξει... είσαι μ@λ@κας.... το ξανθούλι πλάσμα πίσω σου τι φταίει?... θα μου πεις... ξανθιά είναι, δεν σκέφτεται... εσύ, γιατί?
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σε βόλτα δέκα λεπτών στο κέντρο σήμερα είδα δύο περήφανους πατεράδες με τις συζύγους τους να ανεβαίνουν αγέρωχοι στα παπιά τους κάνοντας τα 5-6χρονα παιδί τους σάντουιτς στη μέση. Κράνος; Παρ'το πίσω, εγώ δε σε έβρισα....

Δε με νοιάζει να μη φοράνε κράνος όσοι οδηγούν, στο φινάλε έχεις το δικαίωμα να είσαι όσο μ@λάκας θέλεις όσο δεν ενοχλείς τους άλλους. Τα παιδιά τους δεν τα λυπούνται; Ειδικά οι μανάδες γ@μώ το φελέκι μου που έτσι και τα μούλικά τους χτυπήσουν κανένα γόνατο μερικές κάνουν λες και τα τσεκούρωσε ο Κόναν. Δε φακ ρε....

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Σας είδα δικάβαλους με ένα Ζ1000αρι στον δρόμο Μικροθηβών-Βόλου με άκρα καλοκαιρινή εμφάνιση, το Ζ να κοντεύει να σκάσει από τα κιλά σας, ο κώλος του συνεπιβάτη έξω, να πηγαίνετε δίπλα δίπλα με παπί για καμιά 5-6 χιλιόμετρα και να έχετε κλείσει την κυκλοφορία.....το αποκορύφωμα είναι οτι κοιτούσατε και σαν παπάρες τους Αυστριακούς που ήρθαν δίπλα σας στο φανάρι και ήταν πίτα φορτωμένοι και προβλεπόμενοι..... μην χαζογελάτε, δεν ανήκετε στην ίδια ράτσα.....εσείς είστε απλά ζώα πάνω σε 2 ρόδες......

Σε είδα παπόβιε στο αντίθετο ρεύμα στις στροφές μετά την Ιτέα. Μα το θεό δεν ήξερα ότι παπί μπορεί να μπει έτσι σε στροφή και να πλαγιάσει τόσο.

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Σας είδα δικάβαλους με ένα Ζ1000αρι στον δρόμο Μικροθηβών-Βόλου με άκρα καλοκαιρινή εμφάνιση, το Ζ να κοντεύει να σκάσει από τα κιλά σας, ο κώλος του συνεπιβάτη έξω, να πηγαίνετε δίπλα δίπλα με παπί για καμιά 5-6 χιλιόμετρα και να έχετε κλείσει την κυκλοφορία.....το αποκορύφωμα είναι οτι κοιτούσατε και σαν παπάρες τους Αυστριακούς που ήρθαν δίπλα σας στο φανάρι και ήταν πίτα φορτωμένοι και προβλεπόμενοι..... μην χαζογελάτε, δεν ανήκετε στην ίδια ράτσα.....εσείς είστε απλά ζώα πάνω σε 2 ρόδες......

ενα τετοιο ιδια δικαβαλο Ζ ειδα κ εγω σαββατο πολυ αργα, σχεδον ξημερωνε, εξω απο την μαβιλη, κ κατεβηκαμε μαζι συγγρου σχεδον.... ξεκρανωτοι, ξε-κωλος ο πισω και οτι να ναι!
    στριβω, αρα υπαρχω..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF