θα παιξει θρεντακι "δημοψηφισμα" η τα λεμε εδω μέσα ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω, εδω...
Να σας έχω μαντρωμενους.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το μπλογκάκι είναι αρκετά καλοστημένο, τόσο όσο μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι θα άφηνε ναΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αν κανει πλακα ειναι φοβερος!!!!
αν ΔΕΝ κανει πλακα ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟΣ ομως!!!!
δημοσιευτούν τα υβριστικά σχόλια. Δεν είναι δύσκολο να τα ελέγχει πριν δημοσιευτούν.
Από την άλλη προκαλέι τα υβριστικά σχόλια.
Πάντως, το κακό είναι ότι σίγουρα κάποιοι θα τα πιστεύουναυτά που γράφονται και θα τα υποστηρίξουν κι όλας.
Αξίζει παρακοούθησης.
Τιπ. Μόλις βαρεθήτε να ακούτε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, πατήστε το στοπ στο ipod δεξιά.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Τιπ. Μόλις βαρεθήτε να ακούτε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, πατήστε το στοπ στο ipod δεξιά.![]()
![]()
ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τι έγραψα Θεέ μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Το μπλογκάκι είναι αρκετά καλοστημένο, τόσο όσο μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι θα άφηνε να
δημοσιευτούν τα υβριστικά σχόλια. Δεν είναι δύσκολο να τα ελέγχει πριν δημοσιευτούν.
Από την άλλη προκαλέι τα υβριστικά σχόλια.
Πάντως, το κακό είναι ότι σίγουρα κάποιοι θα τα πιστεύουναυτά που γράφονται και θα τα υποστηρίξουν κι όλας.
Αξίζει παρακοούθησης.
Τιπ. Μόλις βαρεθήτε να ακούτε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, πατήστε το στοπ στο ipod δεξιά.
Δυναμώστε το τότε όλοι!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ![]()
![]()
ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
![]()
![]()
![]()
Γίνεται δημοψήφισμα για τον αν θα παίξει θρεντάκι ή τα λέμε εδώ μέσα
ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !
:rotflmao:![]()
ευχαριστω ρε νικο!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
.............
ασταδιαλα και κοντευα να τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
απο την ερωτηση του καπ για το δημοψηφισμα..... μεχρι εδω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν η ερωτηση που θα κανουν θα ειναι σταρατη, θα προσελθω για να τους απαντησω,και η συνεχεια στον δρομο.
αν δεν ειναι τοτε μονο αποχη και η συνεχεια στον δρομο.
δυο επιλογες θα μου δωσουν, δυο θα τους δωσω και εγω,για το δημοψηφισμα αυτο.
αν κανουν εκλογες θα ψηφισω,και θα ειμαι παλι στον δρομο.
τελικα ολα ειναι δρομος.:rotflmao:
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Έτσι! Έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ φέρω την ίδια ευθύνη με εσάς,και είμαι και αφοριστής.Συγγνώμη που οργίζομαι επειδή είμαι επαίτης στα μάτια όλης της Ευρώπης,συγγνώμη που οργίζομαι επειδή θα δουλεύω για όσο γουστάρει ο εργοδότης.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΛΟΓΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!Μονο μια ερωτηση πριν κλεισω: Απο το 2000 που αρχισε να στραβωνει πραγματικα η κατασταση,δεν αναρωτηθηκατε ποτε που βρηκε η Ελλαδιτσα τα λεφτα για Ολυμπιακους και αυτους του μισθους?Καλο σας βραδυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωπα ρε φιλαράκι..
Δεν γεράσαμε κι ούτε εμείς ψηφίζουμε όλοι από το 74.
Εσύ ξεκινάς στα σκατά κι εμείς που έχουμε 10-15 χρόνια δουλειας (που υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν γαμώ) πέσαμε στα σκατά κι ακόμα χειρότερα χωρίς προοπτική κι έχουμε κι ένα κάρο υποχρεώσεις στην πλάτη μας.
Αυτά τα αφοριστικά να προσέχεις πως τα πετάς γιατί η Ελλάδα και γενικά ο πλανήτης δεν βγήκε απο παρθενογέννηση το '74. Όλοι καταριόμαστε εύκολα.
Επίσης θα σου προτίνω να κάτσεις να διαβάσεις κανα 2 βιβλιοθηκες ιστορία (απ' όλες τις πλευρές) μπας και καταλάβεις τι λέμε.
Κλείσαμε λέει το κύκλο μας![]()
![]()
Edit : Πες ένα μπράβο και στην γενιά του Πολυτεχνείου που Κυβερνάει... έτσι ιδεολόγοι κι αφοριστές σαν κι εσένα ήταν κάποτε![]()
\Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Η αλήθεια είναι πως χαντακώνεται αυτός ο οποίος έχει χτίσει μια ζωή και ξαφνικά βλέπει τα πάντα να χάνονται..
Εσύ απ'ότι κατάλαβα είσαι μίκρος,κάτω απο 20,δηλαδή προσαρμόζεσαι ακόμα στην πραγματικότητα της ζωής.
Δέν έχεις λόγο να γκρινιάζεις νομίζω,ή να επαναστατείς-κάτι λογικό για την ηλικία σου-..
Αντί αυτού ξόδεψε την φαιά ουσία σου ψάχνοντας τρόπο να βελτιώσεις αυτά που σου τη σπάνε..
![]()
Μπα μωρε...δεν έχω![]()
Ειδικά με την κατάργηση της συλλογικής σύμβασης που θα παίρνω 300 ευρώ,ζωη και κότα!!!
Θα πάμε καμία βόλτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
[...]τελικα ολα ειναι δρομος.:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais