Σελίδα 30 από 70 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1049

Θέμα: συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Γιατι εχεις ιδεα εσυ τι γραφεις,για να ξερουμε δηλαδη..Και ναι θα στο πω και 3η φορα αν χρειαστει..
    Αστειο ειναι οταν γραφεις ΕΣΥ οτι ο Στονερ ειναι Θρυλος και ΟΧΙ ο Doohan...Eλεος ρε παιδια πια ειπαμε..

Αποσυρομαι γιατι θα ξεφυγουμε παλι με τα γραφικα του Στονερ..
    Φιλαράκο έχεις εικόνα του τι γράφεις?

Εγώ δέχομαι ως θρύλο τον οποιονδήποτε έχει ανακηρυχτεί θρύλος απ την FIM

Λες πως λέω τον Casey μόνο εγώ θρύλο όταν τον έχει ανακηρύξει θρύλο η ίδια η FIM?

Αποσύρσου έτσι κι αλλιώς τα σχόλιά σου μόνο εριστικά είναι.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Φιλαράκο έχεις εικόνα του τι γράφεις?

Εγώ δέχομαι ως θρύλο τον οποιονδήποτε έχει ανακηρυχτεί θρύλος απ την FIM

Λες πως λέω τον Casey μόνο εγώ θρύλο όταν τον έχει ανακηρύξει θρύλο η ίδια η FIM?

Αποσύρσου έτσι κι αλλιώς τα σχόλιά σου μόνο εριστικά είναι.

Ξερω πολυ καλα τι γραφω φιλε μου!

Ο Θρυλος Στονερ που λες εσυ{Γιαλαντζι θρυλος ειναι αλλα τεσπα}με τον Θρυλο Doohan που πετας σποντα οτι
    ετρεχε με την καλυτερη μοτο και ΜΟΝΟΣ του,δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΧΕΣΗ.Αν το καταλαβεις αυτο εχει καλος
    αλλιως μεινε στην "θρυλικη¨βραβευση του "Θρυλου"Στονερ απο την FIM..

Εγραψα εγω οτι εσυ λες μονο θρυλο τον Στονερ?Για βρες μου που εγραψα κατι τετοιο?

Το τελευταιο που εγραψες δε θα το παρω στα σοβαρα γιατι το γυρνας σε προσωπικο,δε θα απαντησω,θα το παρω ομως ως αστειο.

Καλη συνεχεια

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Αυτό που βγάζουν το πόδι μπορείτε να μου το εξηγήσετε γιατι το έχω απορία. Απ' ότι έχω καταλάβει οταν είναι οριακό το φρενάρισμα (ζω πεθαίνω) το βγάζουν αλλα για ποιό λόγο. Ισχύει??
    Κύκλους

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Αυτό που βγάζουν το πόδι μπορείτε να μου το εξηγήσετε γιατι το έχω απορία. Απ' ότι έχω καταλάβει οταν είναι οριακό το φρενάρισμα (ζω πεθαίνω) το βγάζουν αλλα για ποιό λόγο. Ισχύει??
    Υποτίθεται λόγω αδράνειας (μπα...), το πιθανότερο είναι οτι μειώνει την δυνατότητα να τον περάσει κάποιος στα φρένα αφού πρέπει να ανοιχτεί πολύ για να αποφύγει το πόδι που κρέμεται και βγαίνει εκτός αγωνιστικής γραμμής.

@@ παίδες παραπάν, cool down. Χωρίς λόγο ένταση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Κάποιοι λένε γιατί φέρνουν το κέντρο βάρους προς τον μπροστινό τροχό, κάποιοι γιατί βοηθάει στο στρίψιμο λόγω αντίστασης του άερα (σαν να στρίβεις canoe kayak βάζοντας κόντρα το κουπί ).

Το πιο λογικό που έχω διαβάσει βασίζεται σε δυο παρατηρήσεις. Η μια αυτή που είπες, ότι συμβαίνει στο οριακό φρενάρισμα και η άλλη ότι συμβαίνει συχνότερα στις αριστερές στροφές.

Υποτίθεται ότι για να κάνουν τα πολλά κατεβάσματα πριν την απότομη στροφή πατούν με την καμάρα στο μαρσπιέ μιας που πρέπει να φέρουν το κουτεπιέ κάτω από τον λεβιέ αλλά μετά πρέπει να σηκώσουν το πόδι για να πατήσουν με την μύτη της μπότας στο μαρσπιέ για να πάρουν την στροφή και να μην βρει το πόδι κάτω.

Ε επειδή το πόδι μένει στον αέρα αστήριχτο για να γίνει αυτή η μετάβαση, πρέπει να καταβάλλουν προσπάθεια για να το συγκρατήσουν η οποία προφανώς δεν αξίζει, οπότε το αφήνουν να το παρασύρει η αδράνειά του.

Υπάρχει και η εξήγηση του sniper βέβαια. Κάτι με το μέγεθος αρχιδιών έχει να κάνει δεν θυμάμαι ακριβώς

Team orders

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο χρόνο για team orders στη Honda είπα να ξαναγυρίσω λίγο πίσω να θυμηθούμε παρέα τι έγινε και πέρυσι με το περιβόητο ''Τ''
    Καταρχήν η όλη ιστορία με τις οδηγίες στη Honda είναι αστεία για διάφορους λόγους.
    O πρώτος είναι η ίδια η αγωνιστική ιστορία τους στην οποία δεν έχουν ποτέ δείξει πως υπάρχουν οδηγίες στις ομάδες τους. Δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο απο κανένα στέλεχος, απο κανέναν μηχανικό, απο κανέναν οδηγό, απο κανέναν προμηθευτή-συνεργάτη τους.
    Ο δεύτερος πως δεν θα μπορούσε ποτέ η μεγαλύτερη βιομηχανία μοτοσυκλετών της γης να δώσει οδηγίες τόσο ξώφθαλμα και να γίνει ρεζίλι στα μάτια εκατομμυρίων θαυμαστών της. Για σκεφτείτε το λίγο, είναι δυνατόν να κάτσουν να γίνει μόνοι τους ρεζίλι διακινδυνεύοντας πωλήσεις; Αν ήθελαν να δώσουν οδηγίες δεν θα το έκαναν με πιο διακριτικό τρόπο;
    Ο τρίτος είναι πως το μπάτζετ της εμπλοκής τους στο mgp δεν είναι ούτε απεριόριστο, ούτε καν επιπέδου F1. Είναι κατά πολύ μικρότερο.
    Ο Ντάνος πέρνει 6 μύριος το χρόνο εδώ και πολύ καιρό απ' τη Honda γιατί έχει την ταχύτητα να γίνει πρωταθλητής. Τον πιστεύουν και του τα δίνουν δικαίως. Το αν δεν έγινε ακόμα είναι άλλο θέμα το οποίο έχει αναλυθεί επαρκώς.
    Αμπαλος ξάμπαλος είναι πύραυλος και την θέση του στην ομάδα δεν την έχει τυχαία, ούτε είναι κάνας δημοσιοσχεσίτης σαν την υποτελή Χάιδω (Χέιντεν) που κάθεται στ' αυγά της χαμογελώντας στους πάντες με τη γλώσσα έξω.
    Λέτε η Honda να ακούμπαγε 6 χαρτιά για να μπορεί να δίνει οδηγίες; Πρέπει τελικά να έχουμε και μια σχετική αίσθηση του χρήματος νομίζω...
    Ο τέταρτος είναι πως δεν πιστεύω πως ο Ντάνι Πετρόζα θα δεχόταν ποτέ να κάνει τη μαριονέτα στην ομάδα επειδή του το ζήτησαν. Να βοηθούσε τον teammate του χωρίς να του επιβληθεί νομίζω πως θα το έκανε αν μπορούσε και αν οι συνθήκες το επέτρεπαν, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Αυτό όμως δεν είναι team orders.

Πέρυσι που ξεκίνησε η ιστορία με το ''Τ'' βγήκαν κανα δυό πανάσχετοι τρελοί στο crash (εκεί ξεκίνησε το θέμα) και είπαν πως το Τ σημαίνει team orders. Αυτό το είπαν πριν τα μισά του πρωταθλήματος για να καταλάβετε το μέγεθος της βλακείας. Το θέμα πήρε διαστάσεις σε χρόνο 0, το αναπαρήγαγαν στην Ελλάδα και κάνα-δυο πανάσχετοι τρελαμένοι εκεί στα φέις μπούκ του γνωστού site και τελικά στους κόλπους των φανατικών επικράτησε κι άλλος ένας μύθοοοος. Ότι γίνεται συνήθως δηλαδή...

Λοιπόν φανάτες σας έχω νέα. Πάρτε μερικά περσινά φωτογραφικά ντοκουμέντα απο το περσινό Brno ενώσω ο θρύλος των motogp Casey Stoner ήταν εκτός αγώνα και τραυματίας.

10 γύρους πριν το τέλος... team order 1 με τον Ντάνο χωρίς teammate στη πίστα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture_2013_09_06_10_23_04_275.jpg 
Προβολές:	65 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	298753

8 γύρους πριν το τέλος

Όνομα:	Capture_2013_09_06_11_01_08_159.jpg 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	298754
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 07/09/2013 στις 10:59.

5 γύρους πριν το τέλος οι οδηγίες εξαφανίζονται (ίσως γιατί φοβήθηκαν να μην τους καταλάβει ο κόσμος... )

Όνομα:	Capture_2013_09_06_11_13_04_62.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	298756

το ίδιο και 2 γύρους πριν το τέλος

Όνομα:	Capture_2013_09_06_11_21_03_110.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	98,2 KB 
ID:	298757

και να φανταστείτε πως όταν του έδιναν οδηγίες η διαφορά του απο τον teammate του διαμορφωνόταν ήδη στους 59 βαθμούς

Όνομα:	Capture_2013_09_06_11_16_21_151.jpg 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	298758

Και μια τελευταία ερώτηση προς τους κκ μεταφρασταί πινακίδονε (pit boards) ...
    Στον συγκεκριμένοΝΑ αγώνα το ''ΟΚ'' που του έβγαζαν πριν ξεκινήσουν τα ''Τ'' σημαίνει ''ΟΚ κάτσε στα αυγά σου, η δεύτερη θέση είναι καλή??''
    (ήταν δεύτερος όταν του το έβγαλαν)

Όνομα:	Capture_2013_09_06_10_13_10_234.jpg 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	73,1 KB 
ID:	298759

συνεπώς... καπνός χωρίς φωτιά μπορεί να υπάρξει...

χλεμπονιαρης
    Βάλτο και στο tr αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Team orders

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο χρόνο για team orders στη Honda είπα να ξαναγυρίσω λίγο πίσω να θυμηθούμε παρέα τι έγινε και πέρυσι με το περιβόητο ''Τ''
    Καταρχήν η όλη ιστορία με τις οδηγίες στη Honda είναι αστεία για διάφορους λόγους.
    O πρώτος είναι η ίδια η αγωνιστική ιστορία τους στην οποία δεν έχουν ποτέ δείξει πως υπάρχουν οδηγίες στις ομάδες τους. Δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο απο κανένα στέλεχος, απο κανέναν μηχανικό, απο κανέναν οδηγό, απο κανέναν προμηθευτή-συνεργάτη τους.
    Ο δεύτερος πως δεν θα μπορούσε ποτέ η μεγαλύτερη βιομηχανία μοτοσυκλετών της γης να δώσει οδηγίες τόσο ξώφθαλμα και να γίνει ρεζίλι στα μάτια εκατομμυρίων θαυμαστών της. Για σκεφτείτε το λίγο, είναι δυνατόν να κάτσουν να γίνει μόνοι τους ρεζίλι διακινδυνεύοντας πωλήσεις; Αν ήθελαν να δώσουν οδηγίες δεν θα το έκαναν με πιο διακριτικό τρόπο;
    Ο τρίτος είναι πως το μπάτζετ της εμπλοκής τους στο mgp δεν είναι ούτε απεριόριστο, ούτε καν επιπέδου F1. Είναι κατά πολύ μικρότερο.
    Ο Ντάνος πέρνει 6 μύριος το χρόνο εδώ και πολύ καιρό απ' τη Honda γιατί έχει την ταχύτητα να γίνει πρωταθλητής. Τον πιστεύουν και του τα δίνουν δικαίως. Το αν δεν έγινε ακόμα είναι άλλο θέμα το οποίο έχει αναλυθεί επαρκώς.
    Αμπαλος ξάμπαλος είναι πύραυλος και την θέση του στην ομάδα δεν την έχει τυχαία, ούτε είναι κάνας δημοσιοσχεσίτης σαν την υποτελή Χάιδω (Χέιντεν) που κάθεται στ' αυγά της χαμογελώντας στους πάντες με τη γλώσσα έξω.
    Λέτε η Honda να ακούμπαγε 6 χαρτιά για να μπορεί να δίνει οδηγίες; Πρέπει τελικά να έχουμε και μια σχετική αίσθηση του χρήματος νομίζω...
    Ο τέταρτος είναι πως δεν πιστεύω πως ο Ντάνι Πετρόζα θα δεχόταν ποτέ να κάνει τη μαριονέτα στην ομάδα επειδή του το ζήτησαν. Να βοηθούσε τον teammate του χωρίς να του επιβληθεί νομίζω πως θα το έκανε αν μπορούσε και αν οι συνθήκες το επέτρεπαν, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Αυτό όμως δεν είναι team orders.

Πέρυσι που ξεκίνησε η ιστορία με το ''Τ'' βγήκαν κανα δυό πανάσχετοι τρελοί στο crash (εκεί ξεκίνησε το θέμα) και είπαν πως το Τ σημαίνει team orders. Αυτό το είπαν πριν τα μισά του πρωταθλήματος για να καταλάβετε το μέγεθος της βλακείας. Το θέμα πήρε διαστάσεις σε χρόνο 0, το αναπαρήγαγαν στην Ελλάδα και κάνα-δυο πανάσχετοι τρελαμένοι εκεί στα φέις μπούκ του γνωστού site και τελικά στους κόλπους των φανατικών επικράτησε κι άλλος ένας μύθοοοος. Ότι γίνεται συνήθως δηλαδή...

Λοιπόν φανάτες σας έχω νέα. Πάρτε μερικά περσινά φωτογραφικά ντοκουμέντα απο το περσινό Brno ενώσω ο θρύλος των motogp Casey Stoner ήταν εκτός αγώνα και τραυματίας.

10 γύρους πριν το τέλος... team order 1 με τον Ντάνο χωρίς teammate στη πίστα
    Συνημμένο 298752

μήπως και δεν φαίνεται καλά...

Όνομα:	Capture_2013_09_06_10_23_04_275.jpg 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	298753

8 γύρους πριν το τέλος

Όνομα:	Capture_2013_09_06_11_01_08_159.jpg 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	298754
    Η ιστορία είναι ιστορία και αλλάζει.

Πολλά είχε πει ο και ο Χέιντεν επί του θέματος αλλά αυτός κουλός είναι οπότε δε μετράει (άσχετα αν ο κουλός είναι ΠΠ κι ο Πετρογκαζάκης όχι, ξέρουμε εμείς)

Μερικά από τα κεφάλια που έκοψε η Χόντα με την άφιξη Σούπο (άκα φέρτε το Στόνερ να το πάρει) έλεγαν ότι ο Πετρογκαζάκης κλπ κλπ και χράπ η Χατζάρα του Σούπο τους πήρε το κεφάλι!

Ντροπή δεν είναι, θέμα ταμπού είναι και δημοσιογράφων. Το να ποντάρεις όλα σ έναν αναβάτη είναι επιλογή που έχει τα ρίσκα της (δύσκολο να πάρεις κατασκευαστών πχ και άμα πέσει την έβαψες) το να ποντάρεις σε 2 έχει άλλα ρίσκα (μπορεί να πάρεις πιο πολλούς βαθμούς αλλά μοιρασμένοι να μη βγάζουν ΠΠ)
    Τέλος φυσικά ποντάρουν στο Μάρκεζ αφού αν δεν είχε φύγει ο Στόνερ ο Πετρογκαζάκης θα είχε πάρει πούλο και το ξέρει και φυσικά δεν λέει κουβέντα γιατί άμα πει
    ΧΡΑΠ η χατζάρα !!!!

Σήμερα ο Πετρογκαζάκης αφού είναι καλό παιδί και άξιος β (γιατί είναι τρομερός β, πιο καλός απο το Ρόσσι πχ ) μπορεί να κάτσει άλλο ένα χρονάκι στη Χόντα μπορεί και δύο. Πιο κει δεν πάει με την καμία.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Να βοηθούσε τον teammate του χωρίς να του επιβληθεί νομίζω πως θα το έκανε αν μπορούσε και αν οι συνθήκες το επέτρεπαν, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Αυτό όμως δεν είναι team orders.
    Συμφωνώ με όλα εκτός από το παραπάνω.
    Όχι γιατί μιλάμε για τον Ντάνο συγκεκριμένα. Για τον οποιονδήποτε.

Να βοηθήσει teammate κάποιος, χωρίς να έχει να χάσει κάτι κάνοντάς το ή να κερδίσει κάτι με το να μην το κάνει, χμμμμ.... Οκ, αλλά θα έπρεπε (όσο μπορώ να τα φέρω στο κεφάλι μου τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) να έρθουν οι πλανήτες σε πλήρη ευθγράμμιση για να είναι τόσο ιδανικές οι συνθήκες.

Τέσπα, μπορεί.

Περί team orders και φαντασμάτων πάντως όπως είπα συμφωνώ.
    Όπως και διαφωνώ με τον Κτήνο ότι κάθεται πίσω ο (θρύλος των motogp) Ρόσσι γιατί του το λέει η γιαμάχα.

ΥΓ. Γι'αυτό το ρημάδι το "Τ" που μας έχει πρήξει τα αρχ.. συκώτια, έχει βγει καμιά επίσημη ανακοίνωση του τί σημαίνει κι εμείς την έχουμε γραμμένη και συνεχίζουμε τις ιστορίες, ή τηρούν σιγή ιχθύος για να μας έχουν να ψαχνόμαστε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    καλά οκ, να σας πω,
    ΑΝ
    από δω και πέρα ο Πετρογκαζάκης κόψει
    1 βαθμό
    από το Γκοντό, εγώ δεν ξαναμιλάω !

Εδώ θα είμαστε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Όπως και διαφωνώ με τον Κτήνο ότι κάθεται πίσω ο (θρύλος των motogp) Ρόσσι γιατί του το λέει η γιαμάχα.
    Τώρα πια ο Ρόσσι είναι τεστ ντράιβερ, ούτε β...
    (για την περίπτωση που δεν κατάλαβες ότι δεν παίζει κανένα ρόλο στην εξέλιξη του ΠΠ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τώρα πια ο Ρόσσι είναι τεστ ντράιβερ, ούτε β...
    (για την περίπτωση που δεν κατάλαβες ότι δεν παίζει κανένα ρόλο στην εξέλιξη του ΠΠ)

Ό,τι και να λες εγώ θα σ'αγαπώ

Τι έκανε λέει; Ποιος υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας κάθεται πίσω λόγω team orders?

Τι έκανε λέει; Ποιος υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας κάθεται πίσω λόγω team orders?
    Τώρα μη με βάζεις να ψάχνω σε ποιους αγώνες έχουν ειπωθεί αυτά (δεν είμαι και της Στάζι να κρατάω αρχείο).

Ο κτήνος έλεγε ότι ο Ρόσσι κάθεται εκεί που κάθεται γιατί και να μπορούσε να πάει καλύτερα δε θα τον άφηνε η γιαμάχα λόγω Χόρχε.

Κι όταν κέρδισε (ή έπαιρνε καλύτερες θέσεις) με τραυματία το Λόρε, τον "άφησαν" να το κάνει.

Τέσπα, δε θέλω να βάλω λόγια στο στόμα του. Χοντρικά όπως τα θυμάμαι γιατί το είχαμε λυσσάξει το θέμα.
    Ας απαντήσει εκείνος, μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 19:58
  2. H Ελλάδα ανα τους αιώνες...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 16:50
  3. Ζητειται εισαγωγεας τρακαρισμενων, (και μη) ,μοτοσυκλετων.
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 16:14
  4. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  5. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας