Σπυρο ωραια προχωραει αλλα εμενα δεν μου αρεσει ο λασπωτηρας της πινακιδας, ουτε η βεργα που κραταει το τελικο...
θα μπορουσαν να ειναι και τα 2 κομματια λιγουλακι πιο διακριτικα...
![]()
για τη βαση πινακιδας θα συμφωνησω και γω μαζι σου.ειναι λυση αναγκης ομως γιατι το μηχανακι πηγαινε για cafe racer look και αφου βαφτηκε ο ιδιοκτητης αλλαξε γνωμη προς το πιο enduro.λιγα μπορουσα να κανω πλεον χωρις να χαλασω τη βαφη...
για τη βεργα δεν θα συμφωνησω.ειναι μια λεπτη ανοξειδωτη μασιφ βεργα με μικρο ογκο.ειχε πολυ δουλεια να παρει την καταλληλη καμπυλη και να κολληθουν τα ακρα με ανοξειδωτο ηλεκτροδιο ωστε να μην φαινεται τιποτα.ειναι θα ελεγα απο τα σημεια που καμαρωνω![]()
η βέργα είναι όλα τα λεφτά!!
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Από πλευράς αντοχής δεν ξέρω λόγω έδρασης στον κινητήρα, αλλά είναι πολύ όμορφη ποδιά, έτσι που μένει ανοιχτή μπροστά. Ανεβαίνεις επίπεδα όσο προχωράς![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Ispiros αν θες δωσε μια απαντηση στο προσωπικο μυνημα!Καλη συνεχεια στο project σου!![]()
Κοσμημα ρε πστ μου ΚΑΙ αυτο!!!
Βεβαια θα πω κατι και γραψε με στ @@δια σου αλλα... τα κοκκινα πατάκια δε μ αρεσουν! Σαν χρωμα ειναι πολυ χαλια! Να τα νε τουλαχιστον σωστό κόκκινο... Βαλε μαυρα ή αμα εχεις ορεξει, προσαρμωσε κανενα εντουραδικο να γουσταρουμε!