Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
Μετα τα τσιπουρα, μοχιτο;
Φλωροι!
Και υστερα σου λεει μοτοσυκλετιστες, σκληρα αγορια και μλκς...
Υ.γ. Βαλτε φωτο ρε αλητες, με το τσιγκελι θα σας τα βγαζουμε;![]()
Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα και απο κοντά, ελπίζω να τα ξαναπούμε στο μέλλον...![]()
Ψαξαμε ρε κερατα ολον τον νομο Μαγνησιας ποντο-ποντο και το ειχες μεσα στη σκηνη?Και εχεις και τον αλλο να ξεπλενει το γeγονος?
Στην επομενη θα ξεκινησεις με 100 καμψεις για να εξιλεωθεις και βλεπουμε.
Οσο γι'αυτους που ζητανε φωτογραφιες μαλλον τζαμπα θα περιμενουνε.Μετα απο τοσα τσιπουρα που μυαλο...
Με κλέβουν στην αντλία...
Ξέχασα να σας πω ότι ειχαμε και Παρουσιάσεις Ταξιδιωτικών...
Παρασκευή βράδυ, λέει ο Προεδρας στον 8ano τον vespakia
- Απόλαυση το μηχανάκι, καβάλησα να έρθω από Σαλονικα, ταξιδαρα σε Λεω...
Για να πάρει την απάντηση από τον 8ανο
- μου θύμισες τότε που έφυγα από Λάρισα και πήγα Βερολίνο non stop.. Η τότε που πήγα Λάρισα - Κωνσταντινούπολη - Λάρισα για καφέ, αυθημερόν....
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Ακόμα πίνει ο Προεδρας, να ξεχάσει....
Me gusta la moto, me gustas tu....
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να πω οτι εγώ ΔΕΝ ΗΠΙΑ! Με τον Πρόεδρο καθόμασταν και τα λέγαμε, έτσι απλά....
Αυτό το κενό μνήμης μετά από πιώμα μόνο εγώ το βιώνω δηλαδη;;Δεσμεύομαι (μετά τα καραγκιοζηλίκια μου) ΟΧΙ να μην ξαναπιώ σε συνάντηση αλλά αν κάποιος απολέσει οτιδήποτε ή νομίζει τέλος πάντων 1ος θα ψάχνω να το βρώ! Το SH300 μου φεύγει στην εκκίνηση διότι το δικό μου σπινάρει! εν κινήση άνοιγμα με 3η του ριχνω κ μία κολόνα να σου πω!
Σε μια κοινωνία οπού η αίσθηση της ελευθερίας ολοένα και συρρικνώνεται η μοτοσυκλέτα είναι το τελευταίο νόμιμο ναρκωτικό για μένα!