Σελίδα 30 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

ο άνθρωπος οταν του δώσουν εξουσία δειχνει ποιος ειναι.
    Βάλτε την ελλιπέστατη εκπαίδευση, την ελλειψη αξιοκρατίας, την άγνωστη ψυχομετρική, την προπαγανδιστική παιδεία και κάνα δυο φάπες "για να γίνεις άνθρωπος¨ και μετά πέστε μου πως, οταν του λες "παρ τον" θα εναντιωθεί ο εσωτερικός του κόσμος και θα βάλουν φράγματα η αξίες του, ώστε να μην κάνει "υπέρβαση καθήκοντος""ο κάθε ενας απο μας ΕΑΝ βρισκόταν σε αυτήν την θεση με αυτά τα ψυχικά εφόδια.
    Ο αστυφύλακας που καταλήγει μπάτσος, ήταν ενα κάλο παιδί πριν φορέσει την στολή του. Γιατί αυτή η κοινωνία είναι γεμάτη απο "καλά παιδιά" που ειναι φτιαγμένα-γαλουχημένα απο "σωστούς γονείς".

ο ορισμος.
    <Το φασιστικό σύστημα συνήθως διοικείται από έναν (βάλτε οτι τιτλο θέλετε ) που επιβάλλει πράγματα στους πολίτες παρά τη θέλησή τους και, μέσω πράξεων βίας και αυστηρής νομοθεσίας, καταστέλλει τυχόν ενάντιες κινητοποιήσεις. >
    η διαφορά απο το σήμερα?

εμεις σε τι διαφέρουμε σαν Ελληνες απο αυτό?
    <Ο φασισμός, δεν υπάρχει μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και γενικά εκτός πολιτικής σκηνής: μπορεί ένα άτομο ή μία ομάδα ατόμων, να επιβάλλουν πράγματα σε άλλους ανθρώπους παρά τη θέλησή τους, παραβιάζοντας τα δικαιώματά τους. >
    Μήπως δεν το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας?
    Μήπως δεν προσπαθούμε ΕΜΕΙΣ να επιβάλουμε το "σωστό" στους άλλους?
    Μήπως ΕΙΜΑΣΤΕ πλειοψηφια αυτοι που φερόμαστε ετσι?
    Και αφου είναι λίγοι αυτοί που σκεφτονται διαφορετικά, γιατί απαιτούμε από το κομματι της κοινωνίας που μας αστυνομεύει να είναι διαφορετικό στην σκέψη και κυρίως στην πράξη από το σχετικό σύνολο?
    Κύριοι έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει
    ειναι το κακο κοματι του εαυτού μας
    Είμαστε εμείς με στολή.
    Εν δεν πάψουμε να κορνάρουμε στο φανάρι
    Εαν δεν σταματήσουμε να βρίζουμε τους "κουτάκηδες" που μας εμποδίζουν
    Εαν δεν σταματήσουμε να έχουμε σε ΟΛΑ δικιο
    Και κυρίως εαν δεν πάψουμε να πιστεύουμε οτι η δική μας βίαιη επιβολή του σωστού λέγεται δικαιοσύνη
    θα παράγουμε παιδιά που θα γίνονται μπατσοι
    και κάποιοι απο αυτούς θα φοράνε και στολές.

ΥΓ. η φασαρία για το νερο εμαθα οτι ξεκίνησε γιατι δεν ειχε ρέστα απο 20ρικο. Για 50 λεπτά ρε μαλάκα, μου δίνεις 20ρικο? ηταν η απάντηση του περιπτερά και ακολούθησαν τα περετερω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    ο ορισμος.
    <Το φασιστικό σύστημα συνήθως διοικείται από έναν (βάλτε οτι τιτλο θέλετε ) που επιβάλλει πράγματα στους πολίτες παρά τη θέλησή τους και, μέσω πράξεων βίας και αυστηρής νομοθεσίας, καταστέλλει τυχόν ενάντιες κινητοποιήσεις. >
    η διαφορά απο το σήμερα?

εμεις σε τι διαφέρουμε σαν Ελληνες απο αυτό?
    <Ο φασισμός, δεν υπάρχει μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και γενικά εκτός πολιτικής σκηνής: μπορεί ένα άτομο ή μία ομάδα ατόμων, να επιβάλλουν πράγματα σε άλλους ανθρώπους παρά τη θέλησή τους, παραβιάζοντας τα δικαιώματά τους. >
    Μήπως δεν το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας?
    Μήπως δεν προσπαθούμε ΕΜΕΙΣ να επιβάλουμε το "σωστό" στους άλλους?
    Μήπως ΕΙΜΑΣΤΕ πλειοψηφια αυτοι που φερόμαστε ετσι?
    Και αφου είναι λίγοι αυτοί που σκεφτονται διαφορετικά, γιατί απαιτούμε από το κομματι της κοινωνίας που μας αστυνομεύει να είναι διαφορετικό στην σκέψη και κυρίως στην πράξη από το σχετικό σύνολο?
    Κύριοι έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει
    ειναι το κακο κοματι του εαυτού μας
    Είμαστε εμείς με στολή.
    Εν δεν πάψουμε να κορνάρουμε στο φανάρι
    Εαν δεν σταματήσουμε να βρίζουμε τους "κουτάκηδες" που μας εμποδίζουν
    Εαν δεν σταματήσουμε να έχουμε σε ΟΛΑ δικιο
    Και κυρίως εαν δεν πάψουμε να πιστεύουμε οτι η δική μας βίαιη επιβολή του σωστού λέγεται δικαιοσύνη
    θα παράγουμε παιδιά που θα γίνονται μπατσοι
    και κάποιοι απο αυτούς θα φοράνε και στολές.

ΥΓ. η φασαρία για το νερο εμαθα οτι ξεκίνησε γιατι δεν ειχε ρέστα απο 20ρικο. Για 50 λεπτά ρε μαλάκα, μου δίνεις 20ρικο? ηταν η απάντηση του περιπτερά και ακολούθησαν τα περετερω

+1000

akoma to sizitate?

Παλαιό μέλος
    Επίτρεψέ μου αγαπητέ tai να διαφωνήσω καθέτως με τη λογική του, έχουμε την αστυνομία - γιατρούς - υδραυλικούς που μας αξίζουν - μαζί τα φάγαμε.
    Έχουμε μια ΚΑΚΗ αστυνομία με ΛΙΓΟΥΣ καλούς μπάτσους που απο μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως , και που αργά ή γρήγορα αφομοιώνονται απο το σύστημα για να μην τεθούν στο περιθώριο .
    Και άντε τους κακούς πολιτικούς έχουμε την δυνατότητα να τους αλλάξουμε στην τετραετία , τον κακό γιατρό ή δικηγόρο δεν τον προτιμάμε .
    Με τον κακό μπάτσο τι μπορούμε να κάνουμε ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    :a015: η έστω να τον πάμε για

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή αν εγώ θεωρώ σωστό το να μου πληρώσει το αφεντικό τους 5 μήνες που μου χρωστάει και για να δικαιωθώ καταφύγω στην απεργία είμαι φασίστας;
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή αν εγώ θεωρώ σωστό το να μου πληρώσει το αφεντικό τους 5 μήνες που μου χρωστάει και για να δικαιωθώ καταφύγω στην απεργία είμαι φασίστας;
    Eξαρτάται με τι μέσο θα το προσπαθήσεις.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Πες μου πχ για τις περιπτώσεις "ναυπηγεία", "στο κόκκινο", "φούρνος λάμπρου".
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Το ειπε ρε,με την απεργια.

Και οχι για μενα δεν εισαι φασιστας.Αν ομως καποιος συναδελφος σου, δεν θελει να απεργησει και τον πλακωσεις στα κατακεφαλα,τοτε θα εισαι.

Πες μου πχ για τις περιπτώσεις "ναυπηγεία", "στο κόκκινο", "φούρνος λάμπρου".
    Δε θα πέσω στη παγίδα σου για να χυθεία πάλι αίμα εδω μέσα

Απλα κράτα οτι ο φασισμός σχετίζεται και με τι μέσο επιβάλλεται.. Στο παραδειγμα που ειπες εξαρχής.
    φασιστας θα εισαι αμα πας σε απεργία και σκάσεις με 20 ''επαγγελματιες απεργούς'' στο γραφείο του και τον
    τραμπουκίζεις

Απλα κράτα οτι ο φασισμός σχετίζεται και με τι μέσο επιβάλλεται.. Στο παραδειγμα που ειπες εξαρχής.
    φασιστας θα εισαι αμα πας σε απεργία και σκάσεις με 20 ''επαγγελματιες απεργούς'' στο γραφείο του και τον
    τραμπουκίζεις
    τα καλά του ελληνικού συνδικαλισμού.

Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με νερά, κλομπ κλπ κλπ κλπ

τραμπουκίζεις
    Ποια παγίδα ρε συ.
    Σου είπα το μέσο είναι η απεργία. Εσύ εννοείς με ποιο μέσο θα γίνει η απεργία Δεν σε πιάνω.

Ποια παγίδα ρε συ.
    Σου είπα το μέσο είναι η απεργία. Εσύ εννοείς με ποιο μέσο θα γίνει η απεργία Δεν σε πιάνω.
    Ναι έχεις δίκιο δε το διάβασα καλά πριν. Ναι το μέσο ειναι η απεργία αλλα συνήθως για να καταλήξεις εκει
    (δν ειναι φασισμός γιατί έχεις ορθο επιχείρημα) έθιξα το τι θα προηγηθεί πριν πας στην απεργία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macedonas Προβολή μηνύματος
    Επίτρεψέ μου αγαπητέ tai να διαφωνήσω καθέτως με τη λογική του, έχουμε την αστυνομία - γιατρούς - υδραυλικούς που μας αξίζουν - μαζί τα φάγαμε.
    Έχουμε μια ΚΑΚΗ αστυνομία με ΛΙΓΟΥΣ καλούς μπάτσους που απο μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως , και που αργά ή γρήγορα αφομοιώνονται απο το σύστημα για να μην τεθούν στο περιθώριο .
    Και άντε τους κακούς πολιτικούς έχουμε την δυνατότητα να τους αλλάξουμε στην τετραετία , τον κακό γιατρό ή δικηγόρο δεν τον προτιμάμε .
    Με τον κακό μπάτσο τι μπορούμε να κάνουμε ;
    Δεν είπα το ΜΑΖΙ Η ΟΛΟΙ με την έννοια του <κιμα>, αλλά με το οτι μέσα μας,, είμαστε όλοι εν δυνάμει, καλοί η κακοί και με την τοποθέτηση μας στην θέση εξουσίας που εχει ο μπάτσος, θα πράξουμε τα ίδια λίγο η πολύ.
    Το εαν το λίγο αφορά εσένα και το πολύ εμένα, είναι κάτι που μόνο εαν φορέσουμε την στολή του ματατζή θα το μάθουμε, και οχι με την ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας.
    Ανέφερα οτι οι μπατσοι είναι κομματι της κοινωνίας. Αρα δεν μπορούμε να επιλέξουμε τα άτομα αυτά, παρά μόνο να βελτιώσουμε ο καθένας , 1ον τον εαυτό του ώστε να λειτουργεί σαν παραδειγμα και στην συνέχεια την κοινωνία όσο του πρεπει και του αντιστοιχεί του καθενός, για να έχουμε ποσοστιαία καλύτερους αστυφύλακες. Αν και εκ των πραγμάτων ειναι οξύμωρο το να ζητάμε απο ανθρώπους που δουλειά-σκοπός τους ειναι η επιβολή (του νόμου εν προκειμένω) να μην ειναι φασίστες την στιγμή που η επιβολή είναι εκ των πραγμάτων φασιστική νοοτροπία και αρα εκπαιδεύονται σε φασιστική νοοτροπία (επιβολής δλδ). Το καλύτερο επίπεδο απλά θα κοντρολάρει αυτή την εκπαίδευση, και θα κανει την επιβολή τοσο αναγκαια, οσο χρειαζετε χωρίς να βγάζει τα απωθημένα του ο εκπαιδευόμενος. Παρα ταυτα η επιβολή δεν μπορει παρα να παραμείνει επιβολή. Κατ επέκταση οτι και να κάνει ο αστυφύλακας, η δουλειά του ειναι η επιβολή, αρα είναι εξ επαγγέλματος φασίστας

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF