Σελίδα 30 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1242

Θέμα: action camera

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω πού να τη στηρίξω... Δεν εμπιστεύομαι αυτοκόλλητα και βεντούζες (άσε που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω μόνιμο αυτοκόλλητο-βάση στο μηχανάκι μου) και ακόμα περιμένω τις έξτρα βάσεις μου, οι οποίες δείχνουν ότι είναι Ελλάδα εδώ και 15 μέρες, αλλά δεν έχω νέα τους...
    Τι βασεις πηρες;
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ό,τι υπάρχει. Αυτές που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω είναι του τιμονιού και το chest strap.
    Life begins at 45°.

Ό,τι υπάρχει. Αυτές που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω είναι του τιμονιού και το chest strap.

Οχι, εννοω μαρκα. Ειχα παρατηρησει οτι οσες πουλανε (κινεζικες) ειχαν ενα "κενο" στις αυτοκολλητες βασεις και επαιζε η καμερα. Ψαχνω να βρω καιρο τωρα σωστες και δεν εχω βρει.
    Ειχα παρει την παρακατω συλλογη αλλα ειχε μονο μια επιπεδη και μια κυρτη.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC08105 (1024x576).jpg‎   DSC08103 (1024x576).jpg‎  

Μμ όχι δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο. Τέτοιες βάσεις είχε μέσα η SJ, δεν τις έχω δοκιμάσει, ούτε πρόκειται, αλλά φαντάζομαι ότι είναι κινέζικης ποιότητας. Εγώ πήρα έξτρα ένα πακετάκι, επίσης κινέζικο ό,τι να'ναι, με διάφορα straps (head, chest, wrist), βάση τιμονιού κτλ. Πόσο κακό μπορεί να είναι;
    Life begins at 45°.

Τις SJcam ειναι μια χαρα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μμ όχι δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο. Τέτοιες βάσεις είχε μέσα η SJ, δεν τις έχω δοκιμάσει, ούτε πρόκειται, αλλά φαντάζομαι ότι είναι κινέζικης ποιότητας. Εγώ πήρα έξτρα ένα πακετάκι, επίσης κινέζικο ό,τι να'ναι, με διάφορα straps (head, chest, wrist), βάση τιμονιού κτλ. Πόσο κακό μπορεί να είναι;
    ,

Ρε 'συ...τι λές? Θα μας τρελάνεις? Δεν έβαλες τις SJ και θα βάλεις κινεζικα οτιναναι?

Για να σου φύγει η απορία, με την αυτοκόλλητη βάση ΜΟΝΟ, η SJ δεν είχε πρόβλημα ούτε στα 200 φεύγα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν ΕΧΕΙ η SJ αυτά που παρήγγειλα. Χαζός είμαι; Οι βάσεις που ήθελα είναι έξτρα. Δε θέλω να βάλω αυτοκόλλητο στο μηχανάκι μου...
    Life begins at 45°.

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    το πρωτοχρονιατικο δωρο απο τον Κολλητο !!! η δευτερη μου actioncam

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000566.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	349339
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

@Privateer: Μεγειές ^^ Δείξε βίντεο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Το εγραψα αυτο γιατι η 4000, στην οθονη της εχει gyro, οχι ομως στο video
    Φοβάμαι ότι τελικά είχες δίκιο. Έγραψα ένα βιντεάκι, ερχόμενος στη δουλειά, το πέρασα στον υπολογιστή, το έβαλα να παίζει και όντως είναι σαν να μην υπάρχει gyro. Τότε ποιο το νόημα; Ποια η λειτουργία του ακριβώς; Το ψάχνω, γιατί, δε μπορεί, κάτι πρέπει να έχασα.
    Life begins at 45°.

Το fc moto εχει κατι προσφορες
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Φοβάμαι ότι τελικά είχες δίκιο. Έγραψα ένα βιντεάκι, ερχόμενος στη δουλειά, το πέρασα στον υπολογιστή, το έβαλα να παίζει και όντως είναι σαν να μην υπάρχει gyro. Τότε ποιο το νόημα; Ποια η λειτουργία του ακριβώς; Το ψάχνω, γιατί, δε μπορεί, κάτι πρέπει να έχασα.
    H λειτουργία του gyro και οι διαφορές με το stabilization περιγράφεται εδώ. Φυσικά πρέπει απ το μενού το gyro sensor να είναι στο on.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    @Privateer: Μεγειές ^^ Δείξε βίντεο!.
    στην μηχανη δεν προλαβα να την βαλω για να γραψω..αλλα κοιτα αυτο..μου εκανε φοβερη εντυπωση πως γραφει το βραδυ... επαθα πλακα !!! η drift δεν γραφει ετσι...

https://www.youtube.com/watch?v=k9zSV35pYQg
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Εξαιρετική εικόνα. Εγώ τί κάνω στραβά και μου χαλάει την ποιότητα των βίντεο το youtube;

Ένιγουει, τράβηξα 2 πολύ πρόχειρα βιντεάκια χτες, πηγαίνοντας προς και ερχόμενος από τη δουλειά. Η κάμερα είναι πάνω στο τιμόνι. Στο πρώτο βίντεο είναι λίγο στραβά τοποθετημένη, γιατί βιαζόμουν και δεν πρόλαβα να τη στήσω όπως ήθελα. Στο 2ο είναι καλύτερα, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει περισσότερους κραδασμούς. Α και διόρθωσα την ημερομηνία/ώρα Θα δοκιμάσω την ίδια διαδρομή και με το chest strap και θα ξαναποστάρω. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κι από την εικόνα της κι απ'όλα.

https://www.youtube.com/watch?v=zxTX6IaKRnQ
    (Κοπελίτσα στο 6.17 νομίζει ότι είναι στην αυλή της και ψάχνει το apex ^^)

https://www.youtube.com/watch?v=MkQGxEqVRjQ
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εξαιρετική εικόνα. Εγώ τί κάνω στραβά και μου χαλάει την ποιότητα των βίντεο το youtube;
    Όπως είχαν πει κάποια παιδιά εδώ, αν δεν έχεις οπαδούς να σε ακολουθΑνε, σου ρίχνει το bit rate.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σκατά στα μούτρα τους τότε. Άλλαξα email πρόσφατα και αναγκάστηκα να δημιουργήσω νέο λογαριασμό :/
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF