υπαρχει και κατι αλλο με την ρεβολουτ. αν ενας φιλος σου εχει κι αυτος ρεβολουτ τοτε μεταξυ σας τα λεφτα ειναι αμεσα διαθεσιμα σε 3 δευτερολεπτα. δηλαδη να του δωσεις μεσω ρεβολουτ. το πιανεις το tip;
Γιαννης
Άρα η πλάστιγγα γέρνει προς leupay; Σωστά;
Αφού πρόκειται για κανονικό λογαριασμό με iban κλπ θα μπορούσε κανείς να βγάλει το χρήμα έξω, έστω και σιγά σιγά (500 κάθε μήνα). Γιατί ακούω κάτι παλαβά που φορτώνουν πεντακοσάρια το μήνα στο Paypal. Πως και δεν το μυρίστηκαν;
Just wondering. Where is the catch?
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Εγώ είμαι επιφυλακτικός με leupau.
Δε σας λέω κάτι συγκεκριμένο...απλά η ιντερνετική εμπειρία μου σε συναλλαγές από το 2008 μου λέει οτι καμιά φορά ο 2ος 3ος που "πετιέται" για να κάνει την ίδια δουλειά με τον πρωτοπόρο.....καμιά φορά εξαφανίζεται ή εξαπατά και μετά είναι αργά.
Επίσης άλλο πιστοποιημένος πελάτης Barclays UK άλλο Malta και τρέχα γύρευε.
Δοκιμή και βλέπουμε
Update.Πιστώθηκε το ποσό και η κάρτα πέρασε κανονικά σε μια αγορά που μόλις έκανα.Μπράβο πρώτη φορά αριστερά μας έκανες πελατάκια έξω.
Φίου φίου φι φι φίου
Διαβαζοντας τα FAQs της Revolut διαβασα οτι δεν μπορεις να τη γεμισεις με Maestro που εχω απο Εθνική τραπεζα. Ξερει κανεις αν μπορω να βαλω χρηματα με virtual prepaid Mastercardτης Εθνικης παλι?
Υπάρχει όριο στην revolut τα 1500€. Μετά, μεσολαβεί η τράπεζα και απευθύνεσαι σε αυτήν. Αυτοί που τα έχουν, δεν περιμένουν την revolut.
Αυτές είναι λύσεις των φτωχών.