Σελίδα 30 από 80 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1197

Θέμα: Επόμενα Track Days

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Ολοι οι γύροι ωραίοι είναι, ιδιαίτερα με τζατζίκι, χεχε! Αντε, θα τα πούμε αύριο!
    Αλοιφές δε βάνουμε ρε μάστορα! :P χαχαχαχαχα.Τα λεμε απο κοντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazerakis Προβολή μηνύματος
    Μας εσκισε ο καιρος το ΣΚ.
    Και δεν λεω για το Σαββατο...το Σαββατο ηταν ξεγραμμενο.
    Φτασαμε παρασκευή 11:30
    13:00 ημασταν ετοιμοι να μπουμε. καναμε ενα σεσσιον στεγνο και στο δευτερο αρχισε να ψιχαλιζει... ελεοοος.

Σαββατο ακυρο 100%

Κυριακή το πρωι ηταν λιγο καμμενα τα sessions. Η πιστα βρεγμενη σε πολλα σημεια με το εσάκι να ειναι χαμενηυποθεση. Σιγα σιγα στεγνωνε βεβαια και δημιουργήθηκε και ενας διαδρομος στο S, αλλα στα φρενα η 11 δεν στεγνωσε ποτε.
    Μετα το μεσημερι με καινουρια πατουμενα βγηκε και κανας γυρος της προκοπης... ισα ισα για την τιμη των οπλων.

Συνημμένο 359495
    τα εμαθα απο Χαρη.
    κριμα.
    μπραβο ρε Γιωργο γαματος χρονος!!!
    γιατι εμαθα οτι η πιστα ειχε μονοπατια κορινες κ πολλα νερα

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Πάει και το σημερινό, γειά σου Αντώνη χάρηκα που σε ξαναείδα, ελπίζω να "ξεσκούριασες" αρκετά τελικά και να χάρηκες την μέρα!

Η μέρα κύλησε ομαλά, με 2 ατυχηματάκια όμως, ιδιαίτερα στο ένα τρομάξαμε γιατί 2 ενδιάμεσοι αναβάτες (ήτανε και παρέα έμαθα, φίλοι) έπεσαν στο τέλος της ευθείας όταν ό ένας έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω στον άλλον... Ο δε αναβάτης ο ένας αφού σηκώθηκε ζαλίστηκε και έπεσε κάτω, αλλά τελικά δεν είχε τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά απλά είναι καλό να θυμόμαστε που και που οτι το να μπαίνεις στην πίστα έχει ένα ποσοστό κινδύνου, για αυτό και απαραίτητες οι προστασίες, τα δερμάτινα, τα κράνη κλπ.

Αγόρασα και εγώ ένα χωραφάκι σήμερα, είχα έξοδο χωρίς πτώση όταν αγωνιζόμενος μου χώθηκε τόσο άγρια στην 5 που το σήκωσα και φρέναρα. Ευτυχώς το κοντρολάρισα άνετα, και δεν χρειάστηκε ούτε βρακί να αλλάξω γιατι δεν πρόλαβα να χ...ώ πάνω μου! Δεν πτοήθηκα όμως και κατέβασα τον χρόνο μου κατά πάνω από 1'', και έκανα 1.05.18... Εϊμαι πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, σε 2 track days έχω κατεβάσει σωρευτικά 2''....

Το νέο λοιπόν επίσης είναι οτι ο Ζαφειρό ανακοίνωσε και το επόμενο track day του που θα είναι στις 4/06, ημέρα Σάββατο. Οπότε βάλτε και αυτό στο καλενδάρι όσοι πιστοί. Λεπτομέρεις όταν ξέρω περισσότερα...

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αγόρασα και εγώ ένα χωραφάκι σήμερα, είχα έξοδο χωρίς πτώση όταν αγωνιζόμενος μου χώθηκε τόσο άγρια στην 5 που το σήκωσα και φρέναρα.
    Μήπως θυμασαι ποιος; Εμενα μου ειχε χωθει ο Μιχας εκει στην 4 και ειχα κανει λιγο κακακια γιατι με περασε "filler"... και μετα στο τερμα της ευθειας τσουγκρισε με τον Θυμιο και επεσαν και πηραν και τον Τζωρτζοπουλο μαζι
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    - Κυριακή 19/06 Μέγαρα, CSS σχολείο
    Θα είναι κανείς σας σε αυτό;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazerakis Προβολή μηνύματος
    Μήπως θυμασαι ποιος; Εμενα μου ειχε χωθει ο Μιχας εκει στην 4 και ειχα κανει λιγο κακακια γιατι με περασε "filler"... και μετα στο τερμα της ευθειας τσουγκρισε με τον Θυμιο και επεσαν και πηραν και τον Τζωρτζοπουλο μαζι
    Θυμάμαι αλλά δεν τον δίνω, δεν ήτανε πάντως ο Μίχας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αγόρασα και εγώ ένα χωραφάκι σήμερα, είχα έξοδο χωρίς πτώση όταν αγωνιζόμενος μου χώθηκε τόσο άγρια στην 5 που το σήκωσα και φρέναρα. Ευτυχώς το κοντρολάρισα άνετα, και δεν χρειάστηκε ούτε βρακί να αλλάξω γιατι δεν πρόλαβα να χ...ώ πάνω μου! Δεν πτοήθηκα όμως και κατέβασα τον χρόνο μου κατά πάνω από 1'', και έκανα 1.05.18... Εϊμαι πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, σε 2 track days έχω κατεβάσει σωρευτικά 2''....
    Έκανες τα παράπονα σου στο διοργανωτή;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Έκανες τα παράπονα σου στο διοργανωτή;
    Για ένα μεμονωμένο γεγονός; Μαμά μαμά με έκλεισε αυτός; Δεν ήτανε δα οτι κυκλοφορούσανε 10 κάγκουρες στην πίστα και κάνανε αηδίες, σε γκρούπ που μπλέκει προχωρημένους με αγωνιζόμενους είναι κάτι που ενδέχεται να συμβεί. Αύριο μπορεί να τρέχω στην Open, πρέπει να συνηθίσω (Καλά, σιγά μην τρέχω στην Open, λέμε τώρα...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Απ'ότι ξέρω στα trackdays απαγορεύονται οι προσπεράσεις και τα χωσίματα πριν τη στροφή γιατί
    πολύ απλά δεν είναι αγώνας. Τώρα άμα είναι στο στυλάκι του διοργανωτή να είναι ανεκτικός σε
    τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις πάσο.

Πάει και το σημερινό, γειά σου Αντώνη χάρηκα που σε ξαναείδα, ελπίζω να "ξεσκούριασες" αρκετά τελικά και να χάρηκες την μέρα!

Η μέρα κύλησε ομαλά, με 2 ατυχηματάκια όμως, ιδιαίτερα στο ένα τρομάξαμε γιατί 2 ενδιάμεσοι αναβάτες (ήτανε και παρέα έμαθα, φίλοι) έπεσαν στο τέλος της ευθείας όταν ό ένας έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω στον άλλον... Ο δε αναβάτης ο ένας αφού σηκώθηκε ζαλίστηκε και έπεσε κάτω, αλλά τελικά δεν είχε τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά απλά είναι καλό να θυμόμαστε που και που οτι το να μπαίνεις στην πίστα έχει ένα ποσοστό κινδύνου, για αυτό και απαραίτητες οι προστασίες, τα δερμάτινα, τα κράνη κλπ.

Το νέο λοιπόν επίσης είναι οτι ο Ζαφειρό ανακοίνωσε και το επόμενο track day του που θα είναι στις 4/06, ημέρα Σάββατο. Οπότε βάλτε και αυτό στο καλενδάρι όσοι πιστοί. Λεπτομέρεις όταν ξέρω περισσότερα...
    Γεια σου ρε Σπύρε μορφάρα,φωτιά στα γυρολόγια λέμε.Να σου πω την αλήθεια με το που σήκωσαν την κόκκινη και μας κατέστρεψαν το σέσσιον χαλάστηκα τόσο πολύ που σηκώθηκα κ έφυγα.Αυτά γίνονται όταν μπαίνουν "φιλαράκια" μέσα και αρχίζουν τα κάτσε να σου δείξω ποσο μεγαλύτερη την έχω απο σένα.....Δε γαμιεται έχουμε συνηθίσει πλέον ευτυχώς που έιναι καλα και οι 2.Να πω οτι δε τα είπε ο αλητάρχης;τους τα είπε αλλά δούλευε το κάτω κεφάλι τους.Ας πλερώσουν τώρα τα πλαστικα τους κ οτι ζημιά κανανε για να μάθουν.

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλα θελω πάλι στρώσιμο και δουλίτσα.Φαινόταν δλδ στο 3ο σέσσιον είχα αρχίσει κ ανέβαζα κάπως ρυθμό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Απ'ότι ξέρω στα trackdays απαγορεύονται οι προσπεράσεις και τα χωσίματα πριν τη στροφή γιατί
    πολύ απλά δεν είναι αγώνας. Τώρα άμα είναι στο στυλάκι του διοργανωτή να είναι ανεκτικός σε
    τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις πάσο.
    Μπάμπη αστο ρε συ δε βάζει μυαλό ο Έλληνας....έφαγα 4 τουλάχιστον προσπεράσεις απο εσωτερική....το οποίο 20 λεπτά πριν τους το είχαν απαγορέψει στους κανονισμούς πριν μπούμε μέσα και εγώ να στο πω κ έτσι στον π&$%^ο μου άνοιγα γραμμή και δεν έτρεχε τπτ,άλλοι όμως μου μπαίνανε πρώτη φορά και τους βάζανε στο ενδιαμεσο γκρουπ και καλή ώρα μαζέψανε οικόπεδο.Το γκρουπ των αγωνιζωμένων δεν χωράει κανονισμούς και λογικό είναι γιατί αυτός που πάει εκεί μιλάει με δεδομένα αγώνα που και εσωτερική θα φας και εξωτερική και απο πανω θα σε περάσει ο άλλος,ωστόσο ο Σπύρος τα "χρειαστηκε" μετά που τα λέγαμε μάλλον πρεπει ο αγαπητός φίλος να του έξυσε την πλατούλα όταν έμπαινε στη φουρκέτα καρυδωμένος.χεχεχεχε

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός CSS Τrack Days και μόνον στο θέμα τήρησης κανόνων.Ούτε μερίδιο παίρνω ουτε τπτ αλλα επειδή έχω παει και στους αλλους 2 διοργανωτές δεν έχω τόσο καλό feedback.Μάλλον είναι υπερβολικά ανεκτικοί οι διοργανωτές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός CSS Τrack Days και μόνον στο θέμα τήρησης κανόνων.Ούτε μερίδιο παίρνω ουτε τπτ αλλα επειδή έχω παει και στους αλλους 2 διοργανωτές δεν έχω τόσο καλό feedback.Μάλλον είναι υπερβολικά ανεκτικοί οι διοργανωτές
    Τα track day του CSS τείνουν να έχουν κοινό μαθητές του CSS σε μεγαλύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα να είναι πιο μαζεμενοι και πειθαρχημένοι. Το πρόβλημα με κάθε διοργάνωση είναι πως δεν είναι εύκολο να αστυνομεύσεις συμπεριφορές εκτός και αν είναι έντονες και φαίνονται. Παράδειγμα, σε TD του CSS που είχαν μπεί κάποιοι από club KTM και κάνανε εντελώς βλακείες, σούζες, άσχετες γραμμές κλπ για να τραβήξουν βιντεάκια. Ε, σε αυτούς μπήκε χέρι. Αλλα και εκεί ένα προσπέρασμα σε εσωτερική μπορεί να γίνει, και πιασε το αυγό και κούρευτο μετά για το ποιος το είδε και ποιός παραπονέθηκε. Επίσης στο CSS κυκλοφορούν εκπαιδευτές σε όλα τα groups και κάνουνε τους γύρους τους, στις άλλες διοργανώσεις κυρίως σε αρχαρίους και λιγότερο σε ενδιάμεσους έχω δεί πλοηγούς. Ε, έχω δεί και πλοηγό να χώνεται από εσωτερική και να τρομάζει φίλο μου συμμετέχοντα.
    Μαύρη σημαία πάντως να βγαίνει, δεν έχω δει ποτέ και σε κανένα TD, ούτε καν σε CSS. Η άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να βγαίνει και καμία... Θα έπρεπε οι πλοηγοί να είναι πιο ενεργοί σε αυτό, στον εντοπισμό συμπεριφορών, και οι διοργανωτές πιο αυστηροί.
    Μεγάλη κουβέντα επίσης παίρνει και το θέμα κατάταξης σε γκρούπ. Οτι δηλώσει ο καθένας...και εκεί χρειάζεται επέμβαση που δεν γίνεται. Τελικά μάλλον το γκρούπ των ενδιάμεσων είναι το πιο επικίνδυνο γιατι στην πράξη έχει και πολλούς αρχάριους που νομίζουν οτι ξέρουν να οδηγάνε...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τα track day του CSS τείνουν να έχουν κοινό μαθητές του CSS σε μεγαλύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα να είναι πιο μαζεμενοι και πειθαρχημένοι. Το πρόβλημα με κάθε διοργάνωση είναι πως δεν είναι εύκολο να αστυνομεύσεις συμπεριφορές εκτός και αν είναι έντονες και φαίνονται. Παράδειγμα, σε TD του CSS που είχαν μπεί κάποιοι από club KTM και κάνανε εντελώς βλακείες, σούζες, άσχετες γραμμές κλπ για να τραβήξουν βιντεάκια. Ε, σε αυτούς μπήκε χέρι. Αλλα και εκεί ένα προσπέρασμα σε εσωτερική μπορεί να γίνει, και πιασε το αυγό και κούρευτο μετά για το ποιος το είδε και ποιός παραπονέθηκε. Επίσης στο CSS κυκλοφορούν εκπαιδευτές σε όλα τα groups και κάνουνε τους γύρους τους, στις άλλες διοργανώσεις κυρίως σε αρχαρίους και λιγότερο σε ενδιάμεσους έχω δεί πλοηγούς. Ε, έχω δεί και πλοηγό να χώνεται από εσωτερική και να τρομάζει φίλο μου συμμετέχοντα.
    Μαύρη σημαία πάντως να βγαίνει, δεν έχω δει ποτέ και σε κανένα TD, ούτε καν σε CSS. Η άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να βγαίνει και καμία... Θα έπρεπε οι πλοηγοί να είναι πιο ενεργοί σε αυτό, στον εντοπισμό συμπεριφορών, και οι διοργανωτές πιο αυστηροί.
    Μεγάλη κουβέντα επίσης παίρνει και το θέμα κατάταξης σε γκρούπ. Οτι δηλώσει ο καθένας...και εκεί χρειάζεται επέμβαση που δεν γίνεται. Τελικά μάλλον το γκρούπ των ενδιάμεσων είναι το πιο επικίνδυνο γιατι στην πράξη έχει και πολλούς αρχάριους που νομίζουν οτι ξέρουν να οδηγάνε...
    + 1074
    Το θεμα είναι οτι τα ίδια ακριβώς λέγαμε και πριν 10 χρόνια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Συμφωνώ σε όλα παιδιά,και ο σπύρος που εχτές τα λέγαμε κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης τα ξέρει γιατί τα λέγαμε.Ακόμα και στο ότι πρέπει καμμια φορά να γίνουμε κ εμείς λίγο "γκρινιάρηδες" παραπάνω στους διοργανωτές για να γίνουν πιο αυστηροί έχω αρχίσει κ πιστεύω.Επίσης για να μη βγάζω τον κώλο μου στην απ έξω και εγώ εχτές έβγαινα ανάμεσα στα σέσσιον αν κουραζόμουν ή αν είχα πιο χαμηλό ρυθμό γιατί δε μου φταίει σε κάτι ο άλλος να τον "καθυστερώ" αν εχει πιασει ρυθμό και μη σου πώ οτι έπρεπε να μου πουνε να κατέβω κατηγορία αλλά επειδή έβλεπα οτι δε βγαίνει αρκέστηκα στα 3 σέσσιον και σηκώθηκα και έφυγα ανεξαρτήτως αν είχα πληρώσει.Έτσι το πάω εγώ θα μου πεις...Ίσως είμαι λίγο "ρομαντικός" κάποιες φορές και θεωρώ οτι επειδή θέλω και λειτουργώ "ομαδικά" απαιτώ να λειτουργούν κ οι άλλοι.

Τέσπα να είμαστε καλά κ όρθιοι κ τπτ παραπάνω.

Πάντως οι "ενδιάμεσοι" είναι παγκόσμιο πρόβλημα . Θέλω να πω όχι μόνο Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έτσι είναι, είναι το πιο επικίνδυνο group , κατά τα λεγόμενα των συμμετεχόντων .
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Prive Track Day @ Μεγαρα - Κυριακη 24/4
    από SF στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2005, 22:32
  2. track day
    από idi στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2005, 10:11
  3. Track Days 30/3
    από BAD BOY στο forum Track Days