yeap!![]()
Ο vaska πήζει άσχημα τόσο άσχημα που δεν έχει χρόνο για φωτο. Κι έχει πολύ πράμα να βγάλει. δεν έρχεσαι απ' εδώ να φτιάξουμε και την διαρροή στο κομπρεσέρ να μοντάρουμε και τα καινούρια μπλιμπλίκια να βγάλουμε μια ολοκληρωμένη φωτο?? Παράωρα είναι καλύτερα 11-12 το βράδυ είναι μια χαρά, δεν θα μας ενοχλήσει κανένας. Κερνάω και καφέ.
Έφυγε ρπμ ο Καμενάκος μου, τον πήρε η πατρίδα κι έχω μείνει πίσω.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
STAHLWILLE MINI 3,5 - 14
Συνημμένο 360898
Τελευταία τροποποίηση από dimitrisinside; 01/10/2016 στις 08:48.
Έλα ρε! Δεν ήξερα ότι φτάνει τόσο ψηλά αυτή η σειρά.![]()
Sent from me using a computer.
Μήπως να αρχίσω να πηγαίνω και εγώ συνεργείο?![]()
Λεο πολλές!Την θέλω σε 3/8 και θα την είχα πάρει αν είχε σύστημα palm control (το στεφάνι που δεν αφήνει το χέρι να επηρεάσει την λειτουργία όταν πιέζεις την κεφαλή επανω στη βίδα). Επειδή είναι σπασή (αν και ασφαλίζει) φοβάμαι μήπως δε με βολέψει. Νομίζω αδίκως περιμένω απ' την gedore να τη βελτιώσει, σε καμία στρογγυλή δεν έχει τέτοιο σύστημα. (ηλίθιοι γερμανοί
). Έχει όμως νομίζω, το πιο καλό σύστημα κλειδώματος. Πως τα καταφέρνουν αυτοί οι άνθρωποι να είναι τόσο ανάποδοι?
Την έχεις δουλέψει? Ενοχλεί αυτό που λέω?
Σας το έχω πει ότι η Αθήνα έχει και γμ τις αγορές για εργαλεία. Μια βόλτα να κάνει κανείς αν έχει μάτι θα πάρει διαμάντια. Αλλά και μάτι να μην έχει ή τις πολλές γνώσεις δε νομίζω ότι χρειάζεται να του πει κάποιος αν αυτή είναι καλή μάρκα.
orbis made in germany 160mm έκαστο. Μια λογική τιμή για ένα τέτοιο σετ με επίστρωση χρωμίου και χοντρές λαβές κοστίζει πάνω από 30 ευρώ. Το λιγότερο 18 για το κοφτάκι και σίγουρα πάνω από 13 για την πένσα. Τα πήρα 7 και 6 ευρώ αντίστοιχα (ή 8 και 5 δε θυμάμαι, κάτι τέτοιο).
(το κοφτάκι στη μύτη δεν έχει απολύτως κανένα ελάττωμα, η φωτογραφία φταίει)!
![]()
Sorry για την ποιότητα. (της φωτογραφίας εννοώ φυσικά)
Δε τα έχω ξαναδουλέψει. Μόνο τα κοντά μαυρισμένα χωρίς την μπίλια ξέρω, που είναι αρκετά τίμια.
Ακόμα και αν δεν ήξερα την athlet (decent quality) αυτό τουλάχιστον δίνει μια πρώτη ένδειξη ποιότητας. Η τιμή ήταν σουπερ σπεσιαλ και δε σήκωνε δεύτερη σκέψη.
Μπορώ να πω ότι ήμουν λίγο τυχερός με δαύτα γιατί η τιμή που είχα γραψει στο σταρτερ κιτ (12 ευρω) για το μοντέλο με την μπίλια δεν ήταν και τόσο εντός εποχής (έχουν ακριβύνει όλα). 12 ευρώ νομίζω είχαν τα carolus χωρίς χρώμιο made in somewhere. Χωρίς μπίλια είναι φθηνότερα.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 07/10/2016 στις 16:04.