Σε είδα γυμναστιριακέ στη Κηφισιά με καινούριο YAMAHA,μοντέλο δεν ξέρω,με πίσω τροχό FORMULA1 και άξονα.Όταν σε πρόλαβα στο φανάρι να το χαζέψω,με κοίταξες απαξιωτικά και άνοιξες να φύγεις.
Ούστ ρε βλάχο
Σε είδα γυμναστιριακέ στη Κηφισιά με καινούριο YAMAHA,μοντέλο δεν ξέρω,με πίσω τροχό FORMULA1 και άξονα.Όταν σε πρόλαβα στο φανάρι να το χαζέψω,με κοίταξες απαξιωτικά και άνοιξες να φύγεις.
Ούστ ρε βλάχο
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Σας ειδα...
Δικαβαλο gs κατα τις 5.50 απο αθηνα προς αιγιο, με τα πλαινα κ ολα!
ησουν για φωτογραφια την ωρα που απαντησες στην χαιρετουρα...
Βροχη κ φοντο συννεφα κ αστραπες...
Καλους δρομους....
Σε ειδα Βαρκαντερο χθες το βραδυ να λυσσας μολις σε περασα ανεβαινοντας τη Συγγρού.
Χωρια οτι δεν μπορουσες στο ανοιγμα που καναμε μαζι να με φτασεις... Τι ξυνοσουνα για κοντρα βρε ταλαιπωρε???
Δεν τσιμπησα ομως γιατι ζαλιστηκα απο τα φωτα σου.
Πλεον τα Χριστούγεννα στολιζουμε Varandero Δεντρο.
Σε είδα προβλεπέ( κράνος, γάντια, μπουφάν) βλάκα οδηγέ Varandero με προβόλια και φώτα στην Ηρώων πολυτεχνείου ΑΝΑΠΟΔΑ στον λεωφορειόδρομο να έρχεσαι με "'οσα" και να κουνάς την κρανιομένη μεν, άδεια κεφάλα σου δε, απαξιωτικά γιατί ήθελα να στρίψω νομίμως αριστερά στο γκαράζ ενώ εσύ όπως είπαμε ήσουν στο αντίθετο ρεύμα παράνομα σε μονόδρομο μόνο για λεωφορεία..
Σχόλιο: Αυτό με ενοχλεί με τους Ελληνάρες. Και κάνουν την μαλακία/παρανομία, και δεν το καταλαβαίνουν, ούτε θέλουν να το καταλάβουν....![]()
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Αυτό το θεωρώ δεδομένο, το πρόβλημα είναι πως στο 80% των περιπτώσεων μπορεί και να σε βρίσουν αν τους την πεις!
Πχ. Σε είδα ταρίφα προχθές να μου βγαίνεις από στοπ με τη μισή μούρη έτοιμη να με ρίξει κάτω και είδα πως τελικά μιλούσες στο κινητό.
Όταν σου είπα ''μίλα, μίλα δε πειράζει'' μου είπες ότι οδηγούσα πολύ δεξιά!![]()
![]()
σε ειδα γερο να παρκαρεις την μερσεντα σου εξω απο το μαγαζι που δουλευω. μαγαζι που μπροστα στην βιτρινα εχει ενα τεραστιο αυτοκολητο με εκτυπωτη , μελανια και σαφη προσδιορισμο το τι κανουμε. και να ερχεσε μεσα, να χαζευεις τα μελανια και τους εκτυπωτες και οταν ρωτησα ...
-θελετε βοηθεια?
-εχετε ψαρικα?
-τι να εχουμε?
- ψαρικα οχι ψαρια, ψαρικα....
-........... οχι μελανια μονο (σαν της σουπιας ηθελα να συμπληρωσω αλλα κρατηθηκα)
ηρθε ο γερος να με τρολαρει?? οχι! αρα ειναι χαζος... και οδηγει ακομα...
σας βλέπω όλους ακράνωτους σε αυτή τη χώρα.
ρε ήμαρτον ρε
Σας είδα να χρεώνετε 8 ευρώ το "δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα" στο πουθενά στον χωματόδρομο. Αντε και στο διάολο κύριοι...
Σας είδα στα πέριξ του νομού Λακωνίας. Πολλά gs φορτωμένα με ιταλικές και γαλλικές πινακίδες, από το 1000pd έως και το 1200lc, κάμποσους Ιταλούς με αφρικα 750.
σας ειδα δυο μικρα παιχνιδιαρικα κατεμακια στο παραδρομο, ουτε που προλαβα να σας χαιρετισω![]()
Γιαννης
Σας είδα Καρπενήσι, προς Προυσό, στο βενζινάδικο.
Όλοι φουλ προβλεπέ, χωμάτινοι και λερωμένοι για φωτογραφία.!!!
3 ΚΤΜ, 1 800GS, 1 Tenere; και μάλλον 1 ΧΤ, αν είδα και καλά..
Μετά σας πέτυχα και στον δρόμο.
Σας καμάρωσα και σας ζήλεψα.!!!
Πάντα τέτοια.!!
Εγώ δυστυχώς με το αυτοκίνητο...![]()
Σε είδα πουρνο πουρνο να εντάσεις τον γιο σου στο κίνημα vivere perikoloso.. σπριντακι κάθετα στη Συγγρου ανάβαση παρεουλα διάζωμα και προφανώς δεύτερο σπριντακι για απέναντι. Καλα έκανες. Γιατί να περασεις από την υπόγεια που ήταν ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ... κανας τυχαίος είσαι?
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Σε είδα φορτηγό ΔΧ να έχεις κλείσει το δρόμο για να ξεφορτώσεις 2-3 δέματα,ανθρώπινο και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε από αυτούς που περίμεναν στην ουρά.Αλλά εσύ παγκόσμιε με το σκούτερ και το κινητό στο αυτί γιατί έκλεισες τη δίοδο αριστερά που είχε αφήσει ο χριστιανός να περνάνε τα μηχανάκια??
Ωραίος ο παπόβιος μπροστά μου,σχεδόν σε εμβόλισε και τον κοιτούσες σα χάνος!
μαύρο χαγιαμπούζα κ κράνος xr1000 diabolicIII το απόγευμα στην ΕΟ Κορίνθου-Αθηνών.
ξέρεις εσύ...![]()
αρχηκα σε ακουσα παλικαρακο μου με το ER-6 με το εξατμησονι σου να κανεις μπολικη φασαρια αλλα δεν ειναι πρωτη φορα που σε βλεπω και σε εχω παραδεχτει σαν οδηγο αρκετες φορες και με το κρανος το μπουφαν σου κομπλε!!
προχθες λοιπον σε ειδα ορεξατο και ημουν και εγω. στο πρωτο φαναρι ανοιξα να πιασεις το νοημα και μια χαρα καταλαβες , μετα ομως πεσαμε σε κινηση και αραξαμε.. αλλα στο φαναρι ανεβασμα για βουτα σε αφησα να βγεις μπροστα και μετα σου εξηγησα αλλα cbr το κολπο. πιο πανο που κουβεντιασαμε εισαι οντως ξηγημενο παλικαρι και μια χαρα παει το μηχανακι σου. αλλα πολυ φασαρια ρε αγορι η εξατμηση στο 2κυλινδρο και τοσο κοντη αποσταση για να βγει χαμηλα.. πως το αντεχεις?
καλους δρομους και θα τα ξανα πουμε!