Σελίδα 30 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 202526272829303132333435 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 568

Θέμα: Γωνιακοί Τροχοί Λειαντήρες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Το συνεχίζω εδώ γιατί το σκίσαμε το πορν.
    Ρε κερατά νεοσσε με ιντριγκαρες και τώρα το λιγουρευομαι
    https://youtu.be/oFqqdMg2C0Q
    Ανάγκη δε το χω, αλλά μ'αρεσει.
    Στο βίντεο παρεπιπτόντως δείχνει πολλές χρήσεις του, ηλεκτρολογικών καναλιών συμπεριλαμβανομένων.
    Πληροφοριακά, για όποιον χρειάζεται περιστασιακά ανάλογο εργαλείο και δεν θέλει/μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητά το συγκεκριμένο Metabo (ή το αντίστοιχο Bosch μπλε σειράς) υπάρχει παρόμοιο εργαλείο της Parkside/Lidl που βγαίνει 1-2 φορές το χρόνο στα καταστήματά τους με τελική τιμή την τελευταία φορά που το έφεραν στα 38 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται 1 μπαταρία 12V 2AH και φορτιστής).
    Προσωπικά το έχω αγοράσει από πέρσι το Μάιο που το είχαν φέρει, αν και δεν έχει χρειαστεί να το δουλέψω ακόμα.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lazarefa Προβολή μηνύματος
    Πληροφοριακά, για όποιον χρειάζεται περιστασιακά ανάλογο εργαλείο και δεν θέλει/μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητά το συγκεκριμένο Metabo (ή το αντίστοιχο Bosch μπλε σειράς) υπάρχει παρόμοιο εργαλείο της Parkside/Lidl που βγαίνει 1-2 φορές το χρόνο στα καταστήματά τους με τελική τιμή την τελευταία φορά που το έφεραν στα 38 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται 1 μπαταρία 12V 2AH και φορτιστής).
    Προσωπικά το έχω αγοράσει από πέρσι το Μάιο που το είχαν φέρει, αν και δεν έχει χρειαστεί να το δουλέψω ακόμα.
    Κι εγώ περιμένω να το ξαναφέρουν για να το τσιμπίσω να υπάρχει...
    Δεν θέλω να δώσω πολλά για ένα εργαλείο που μπορεί και να μην χρησιμοποιηθεί ποτέ!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Το πουλάει φίλος 100 ευρώ, bosch μπλε 180χιλ 2100w,τσιλικο :
    https://www.hunterslife.gr/forums/th...92/post-710489

Παλαιό μέλος
    Ξεχάστε τον, έφυγε στο 12ωρο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της silkman
    Βρηκα αυτό το γομαράκι στο σπίτι του πατερα μου, συλλεκτης εργαλειων που παραδοσιακά έμεναν στα κουτιά τους αχρησιμοποίητα. Εβουτήχθη για τις 2 ανακαινίσεις που έχω βαλει μπροστα.

Πρεπει να εχει δουλεψει 1-2 φορες. Με το που παιρνει μπροστα δίνει ωραία κλωτσά

230αρης, πολύ πρόχειρη φωτο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20220414_120017088_iOS.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	435296

Μια πρωτη χρήση του θα ειναι να κόψει τοίχο τουβλο που θα ανοιχτεί καινούργια πόρτα. Την πάτησα σε μια άλλη ανακαίνιση όπου ήθελα να ρίξω μισό τοιχο, και ο καταστροφεας μαστορας τον έριξε όλο και μετα χρειαστηκε γυψοσανίδα στο κομμάτι που δεν επρεπε να ρίξουμε. Ετσι γίνεται, μου ειπαν όλοι. Εγω λέω χαραζεις με τροχο, ριχνεις το κομμάτι που θέλεις, το υπολοιπο μένει αθικτο και το μερεμετι το φτιαχνει μπογιατζης, όχι χτίστης...

Αφου εμαθα απο το προηγούμενο λαθος, στο ίδιο σπιτι στο μπανιο που θα ανακαινιζόταν δεν χώραγε στο βάθος πλυντήριο ρουχων για 7 ποντους. Τους λεω καντε διαμπερη τρύπα στον μονό τοιχο (με τροχο) για το πλυντηριο και πίσω βαζουμε μια τσιμεντοσανίδα προσωπο με την πισω πλευρα, στο μπανιο κανονικα ντυνουμε την τσιμεντοσανίδα με πλακακι. Εισαι τρελός μου ειπαν ολοι. Μια χαρα έγινε.

#mastrostories
    Τελευταία τροποποίηση από silkman; 17/04/2022 στις 23:40.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Αφου εμαθα απο το προηγούμενο λαθος, στο ίδιο σπιτι στο μπανιο που θα ανακαινιζόταν δεν χώραγε στο βάθος πλυντήριο ρουχων για 7 ποντους. Τους λεω καντε διαμπερη τρύπα στον μονό τοιχο (με τροχο) για το πλυντηριο και πίσω βαζουμε μια τσιμεντοσανίδα προσωπο με την πισω πλευρα, στο μπανιο κανονικα ντυνουμε την τσιμεντοσανίδα με πλακακι. Εισαι τρελός μου ειπαν ολοι. Μια χαρα έγινε.
    Στην πίσω πλευρά μπορούσες να την βάλεις την τσιμεντοσανίδα 2 εκατοστά μέσα, να βγάλεις τον σοφά σε 20 πόντους γύρω-γύρω, να βάλεις ένα πλέγμα και να σοβατίσεις ή γεμίσεις με κόλλα πλακιδίων, ώστε και να δέσει το άνοιγμα και να έχεις μια ενιαία ομοιόμορφη επιφάνεια που δεν θα ξεχώριζε καθόλου από τον υπόλοιπο τοίχο.

Έχω φτιάξει συρόμενη να μπαίνει μέσα σε μονό τοίχο, φτιάχνοντας τις δύο επιφάνειες του τοίχου με σκελετό από στρατζαριστό, βιδώνοντας πάνω στο στρατζαριστό νευρομετάλ και σοβατίζοντας κανονικά σαν τον υπόλοιπο τοίχο.
    Τελευταία τροποποίηση από GEORGIOS; 17/04/2022 στις 21:35.

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=silkman;3131403]Βρηκα αυτό το γομαράκι στο σπίτι του πατερα μου, συλλεκτης εργαλειων που παραδοσιακά έμεναν στα κουτιά τους αχρησιμοποίητα. Εβουτήχθη για τις 2 ανακαινίσεις που έχω βαλει μπροστα.

Έναν τέτοιο έχω κιεγω από το 1988.Και τι δεν έχει κόψει, μάρμαρα, πλακάκια βαριάς χρήσης, τοίχους, πλάκες Καρύστου και όλα τα μασίφ κάγκελα δύο σπιτιών. Ακόμα δεν έχω αλλάξει καρβουνακια, ούτε γρασσο(κακώς).
    Πολύ γερή και καλοφτιαγμενη κατασκευή. Έχω και μια βάση που προσαρμοζεται επάνω και ρυθμίζεις το βάθος κοπής, βολεύει σε κόψιμο μαρμάρου και τοίχου.
    Το αρχικό τιναγμα δεν το αποφεύγεις, γιαυτό μην ακουμπάς τον ακίνητο δίσκο στην επιφάνεια κοπής πάρα μόνο όταν πιάσει τις μέγιστες στροφές του. Μην ξεχνάς το καλό φύσημα στο τέλος της καθημερινής δουλειάς. Όλα αυτά πάσχουν από υπερθέρμανση από το κλείσιμο των αεροφορων διαδρόμων.

Μέλος
    Τον έχω κι'εγω αυτό τον τροχό και συμφωνώ ότι είναι όντως θηρίο.
    Έχω κόψει μάρμαρο και μπετό φουλ.
    Μεγάλη προσοχή όταν θα τον δουλεύεις, δεν θέλει αφηρημάδα και απροσεξία γιατί δεν αστειεύεται το εργαλείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της silkman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GEORGIOS Προβολή μηνύματος
    Στην πίσω πλευρά μπορούσες να την βάλεις την τσιμεντοσανίδα 2 εκατοστά μέσα, να βγάλεις τον σοφά σε 20 πόντους γύρω-γύρω, να βάλεις ένα πλέγμα και να σοβατίσεις ή γεμίσεις με κόλλα πλακιδίων, ώστε και να δέσει το άνοιγμα και να έχεις μια ενιαία ομοιόμορφη επιφάνεια που δεν θα ξεχώριζε καθόλου από τον υπόλοιπο τοίχο.

Έχω φτιάξει συρόμενη να μπαίνει μέσα σε μονό τοίχο, φτιάχνοντας τις δύο επιφάνειες του τοίχου με σκελετό από στρατζαριστό, βιδώνοντας πάνω στο στρατζαριστό νευρομετάλ και σοβατίζοντας κανονικά σαν τον υπόλοιπο τοίχο.
    Ωραιος...

Ναι δεν το διατυπωσα σωστα, εννοειται ηρθε προσωπο με τον τελειωμενο τοιχο, η τσιμεντοσανιδα ηταν λιγο μεγαλύτερη απο την τρυπα, φαγαμε γυρω γυρω τον σοβα (ΜΕ ΤΡΟΧΟ ) κ δεν φαινεται τιποτα. Επισης ειναι μπετο σε σχεση πχ με γυψοσανιδα, απο πισω εδεσε με τα πλακακια δεν καταλαβαινεις τιποτα.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Ένας πολύ καλός τροχός ο οποίος ήταν καθαρός μόνο την ημέρα που αγοράστηκε, μετά από μια ανακαίνιση σπιτιού που έκοψε και έρριψε σίδερα, πλακάκια μάρμαρα και ότι άλλο χρειάστηκε δουλεύει άψογα, πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20221221_200026.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	440191

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πόσα βατ είναι δε φαίνεται.
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    1100w το μοντέλο είναι WEV 11-125 quick

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρωτηξις. Με δίσκο καρβιδιου μπορώ να κόψω κεραμικό πχ πλακάκι με σμάλτο (μπάνιου ας πούμε) ; Δεν έχω δυνατότητα ρύθμισης στροφών. Αν όχι με τι κόβουμε κεραμικά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Υπαρχούν δίσκοι σαν αυτούς που κόβουν μέταλλο που είναι για κεραμικά και τα ξεχωρίζουμε απο το πράσινο χρώμα και οτι γράφουν συνήθως stone για αλλά είναι υποτυπώδης η δουλεία που κάνουν αλλίως έχει μεταλλικούς δίσκους που έχουν πάνω διαμαντοκόψη και είναι καλύτεροι μην πάρεις τίποτα ακριβά και γύρο στο 10 μια χαρά δουλεία θα κάνεις
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δίσκο καρβιδίου εννοείς αυτόν που είναι για ξύλα και πλαστικά? Αν ναι δεν έχω δοκιμάσει.
    Ένας απλός διαμαντόδισκος τα κόβει για πλάκα, βέβαια ξεφτίζει λίγο το σμάλτο στην περιοχή της τομής.
    Αυτά αν είναι το πλακάκι κολλημένο στον τοίχο.

Παρόμοια θέματα

1. 4 Road Movies (4-Τροχοί)
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2006, 10:36
  2. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε