Συμφωνώ πρέπει να κάνει οπωσδήποτε μερικά test ride ακόμα μήπως μπερδευτεί.
Συμφωνώ πρέπει να κάνει οπωσδήποτε μερικά test ride ακόμα μήπως μπερδευτεί.
Να ξέρεις αυτό ισχύει απερίγραπτα πολύ .
Επίσης την Παρασκευή που ήταν να πάω να την δω , έπλενα το κράνος, έβαλα σε κουβά γάντια και καθάριζα με σφουγγαράκι το μπουφάν και με κοιτάει η γυναίκα και λέει το αμίμητο , ούτε όταν βγήκαμε πρώτο ραντεβού δεν ήσουν τόσο προσεκτικός.
Εντάξει λέω Ducati πάω να οδηγήσω.
Πιστεύω αν την πάρω θα πηγαίνω για κανένα 6μήνο με τα μέσα στην δουλειά μη τυχόν και την λερώσω...
Και αυτό είναι το μόνο αρνητικό της αγοράς αυτής. Αν και στην δοκιμή με φουλ κίνηση καλιρρόης και περιξ , ήταν σαν παπί. Πανεύκολη.
Αυτό το Σάββατο θα γίνει η δοκιμή της Africa.
Οι υπόλοιπες μάρκες μου έχουν ρίξει άκυρο.
(Yamaha/BMW)
Αν δεν έχω αγοράσει κάτι μέχρι τότε , θα ήθελα να δω/δοκιμάσω και την V100 Moto Guzzi.
The Dirty Harry
Αφου οι κατοχοι λενε οτι το aftersales ειναι οκ, λεφτα για το s εχεις, σου αρεσε... Ε νομίζω τσάμπα θα κανεις βολτα αλλες μηχανες. Αλλωστε για να οδηγησεις κατι καλυτερο πρεπει να πας σε 1290 και πάνω. Το αφρικα δεν εχει καμια σχεση με το v2. Δεν έχω οδηγησει το v2 αλλα και οι δυο εκδοσεις της αφρικα ειναι ξεκαθαρα για μικτη χρηση με πιο καλες επιδοσεις στα ελαφρως χωματινα κομματια. Στο δρομο ειναι μια μετρια μοτοσυκλετα. Ουτε γκαζι εχει μπολικο, ουτε φρενα αγκυρες,ουτε στησιμο να σε βαλει σε παιχνιδιαρικη διαθεση. Επισης εχει λιγο περιεργο ζυγισμα γιατι η προβλεψη για το εξτρα βαρος του dct την κανει λιγο διαφορετικη απο τα υπολοιπα της κατηγοριας.
Φανταστικη μοτοσυκλετα για να κανεις τα παντα, χωρίς βλαβες,χωρις αγχος, για πολλα πολλα χρονια. Η ικανοτητα της να κινείται ακομα και με 20 χλμ ειναι κατι που δυσκολα συναντας σε μοτοσυκλετα μεγαλων κυβικων. Για την κρητη πιστευω ειναι ιδανικη επιλογη ειδικα αν σου αρεσε το ΤΑ700 αλλα με το v2 θα πας σε κατι αρκετα πιο ενδιαφερον. Οχι καλυτερο απαραιτητα αλλα σιγουρα πιο "αγριο". Αν αποφασισες να παρεις απο τωρα συνταξη στις μοτοσυκλετες κοιτα την. Αλλιως, ουτε καν τεστ ραιντ. Εγω την γουσταρα πολυ αλλα για δευτερη μηχανη, ειναι καλη για δικαβαλο ταξιδι, νησι, δουλεια κτλ αντι για στρομ,xt η σκουτερ. Δεν ειναι ομως ενα μηχανακι για να συγκινήσει κανεναν.
Αν εξαιρέσεις τις αναβαθμίσεις που έχει η V2s που δε γνωρίζω πόσο τις κοστολογείς (πχ κάθισμα αν έχεις μικρό ύψος γιατί το έκαναν πιο λεπτό και πιο χαμηλό)
εγώ θα χτύπαγα σαν αυτή στο λινκ.
Η αντιπροσωπεία που το πουλάει είναι αστέρι. Δεν ξέρω αν μπορείς να ζητήσεις και κανένα 6μηνο εγγύηση για ζημιές σε τιμές κόστους με δωρεάν τα εργατικά για να νιώσεις καλύτερα.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...ultistrada-950
Τα καινούργια είναι πολλά χαμένα χρήματα και έξτρα άγχος. Εγώ το σκέφτομαι ότι μένουν >€5000 στην τσέπη για ζημιές, γρατσουνιές κλπ. Βλέπω ένα σημάδι απο κάποιο κωλόπαιδο που ζηλεύει και δεν με στεναχωρεί καθόλου. Βλέπω σημάδια οξείδωσης στον αισθητήρα ταχύτητας τους abs και δεν με νοιάζει καθόλου.
Τη δικιά μου 950s την πέτυχα σε παρόμοια τιμή με φούλ έξτρα (δεν υπάρχει κάτι που να μήν έχει προσθέσει ο προηγούμενος).
Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Ίσα ίσα πάρα πολύ δύσκολα θα ξανα-αγοράσω καινούργιο.
Τα μόνα θέματα που βγάζει όπως σου ξαναέγραψα είναι ο αισθητήρας στάθμης βενζίνης που έχω διαβάσει και για 3 αλλαγές μέσα στην εγγύηση. Αλλιώς €170 το ανταλλακτικό. Το bluetooth είναι άχρηστο με πολλά παράπονα στο google play store. Σκορτσάρει χαμηλά <3.000rpm γεγονός που μέσα στην κίνηση κατεβάζεις σε 1η πάρα πολύ συχνά. Δεν είναι για πόλη, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά όχι ότι δεν τα καταφέρνει. Το καλοκαίρι βράζει και η σέλα ακριβώς κάτω απο τα @@. Ο συνεπιβάτης παραπονιέται και το καλοκαίρι με >35 βαθμούς σε ανάβαση σε βουνό με 1η-2α απο τη ζέστη στα πόδια. Η μηχανή δεν παθαίνει κάτι.
Αφού δεν έχεις αγοράσει ξανά καινούργιο σε καταλαβαίνω πάντως. Ούτε και εμένα θα με έπειθα
Είτε μεταχειρισμένη είτε καινούργια το άγχος πάντως θα είναι μεγάλο. Προσωπικά αν έμενα Αθήνα δεν θα την αγόραζα. Μόνο η σκέψη ότι δεν την αφήνω όπου θέλω με εκνευρίζει. Εκτός αν το έχεις υπολογίσει και αν γίνει η στραβή θα βασιστείς στην ασφάλεια.
Παίδες , παντρεύομαι στην Κρήτη.
Ζω στην Αθήνα.
Δουλεύω στην Καρδιά της Αθήνας.
Το γράφω γιατί υπάρχουν παρανοήσεις.
--------------------------------------------
The Dirty Harry
Είναι αυτά τα περίεργα πράγματα όπως το να φοράς ρόλεξ. Σταματάς με το GSXR στο φανάρι και δίπλα σου υπάρχει ένα GS, Multistrada (βάλτε όποιο άλλο με ''κύρος'' θέλετε). Αν ανοίξεις γκάζι εξαφανίστηκες, σε ΌΛΑ τα επίπεδα που έχουν να κάνουν με το τεχνικό κομμάτι φοράς ότι καλύτερο υπάρχει σε υλικά και η τεχνολογία που έχει ένα GSXR ακόμα και του 2005 είναι κλάσεις παραπάνω απο ένα ψηλό sportouring, ψηλό on off κλπ κλπ. Αυτό το δείχνουν καταρχήν τα κιλά των δύο μοτοσυκλέτών αλλά και οι δυνατότητες των δύο μοντέλων που αν τα βάλεις σε μια πίστα (ή σε μια στριφτερή διαδρομή) θα είναι λες και κάνεις μπράντεφερ με τον 7χρονο ανηψιό σου. Παρολαυτά στα μάτια του κόσμου ο άλλος έχει κύρος γιατί τον πιάνουν κώτσο οι εταιρείες και πληρώνει για μια μοτοσυκλέτα ανύπαρκτων δυνατοτήτων (και με φθηνότερα υλικά και R&D συγκριτικά με ένα SS) πολύ περισσότερο για να την αποκτήσει...![]()
This is Marketing.![]()
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Δεν έχω κάπου να διαφωνήσω σε αυτά που λες αλλά η σύγκριση και μόνο ενός SS και ενός Sport-Touring-On-off (ο θεός να το κάνει το τελευταίο) είναι σαν να συγκρίνεις μαζεράτι με τρακτέρ.
Ναι η μαζεράτι στις πίστες και στην ταχύτητα/επιτάχυνση είναι εξαιρετική αλλά για να σπείρεις πατάτες δεν κάνει.
The Dirty Harry
διαφωνώ σχεδόν σε όλα.
καταρχάς μην συγκρίνουμε υψηλή ωρολογοποιία με μηχανάκια.
μετά,λες ότι το gsxr του 2005 έχει περίσσοτερη τεχνολογία(???) από ένα καλό ον οφ του σήμερα??αλήθεια???
ακόμα τα μηχανάκια του 2005 με τις τότε προδιαγραφές είχαν αυτά τα κιλά και αυτά τα άλογα.αν πάρεις το μοτέρ του κ5 και απλά τα φιμώσεις σε τροφοδοσία και εξαγωγή να πληροί τα τωρινά δεδομένα θα κλάψεις.+10 κιλά,- 30 άλογα.
μετά μιλάς για πίστα και έχεις αναφέρει gsxr με gs και multi.Άτοπο,σύγκρινε το κ5 με το νέο gsxr.που και πάλι οι διαφορές σε χρόνους δεν θα είναι τρελές αλλά η διαφορά στην ασφάλεια και στην ευκολία θα είναι ΧΑΟΤΙΚΕΣ!και σε λίγο σφιχτό στροφιλίκι ένα μούλτι pikes peak με αντίστοιχα ελαστικά με το ss πίστεψε με θα είναι εύκολα μπροστά.
τέλος αυτά περί κύρους και ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ δυνατοτήτων μάλλον τα λες γιατί δεν έχεις δεί να τα οδηγάνε σωστά!
την κυριακή που μας πέρασε τύπος με ρ1 του 2012 πάντως παραλίγο να βάλει τα κλάμματα που έβλεπε με το κυάλι το μουλτι ν4ς με την μπαγκαζιερούλα του να ξύνει τα μασπιέ του και να μην τον φτάνει πουθενά...
νομίζω πρέπει να δείς λίγο διαφορετικά...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ε μετά απο 100.000km πάνω σε Supersport δεν ξεχνιούνται οι καταβολές!Πάνε αυτά, τώρα είναι για εσάς τους νέους αυτά τα μηχανήματα του διαόλου! Εμείς κρεμάσαμε παπούτσια!
Θα έπρεπε δια νόμου όλοι οι οδηγοί μοτοσυκλέτας να περνάνε 1-2 χρόνια με ένα Supersport. Να δεις μετά αν θα δέχονταν να δώσουν 25 χιλιάρικα για GS και 20 για Africa.. Θα γινόταν η πιο γρήγορη αυτορύθμιση αγοράς και τιμών στα χρονικα!
Φυσικά και είναι μη συγκρίσιμα προϊόντα όσον αφορά τη χρήση τους. Όμως και τα δύο φοράνε σκελετούς, ψαλίδια, αναρτήσεις και φρένα. Και στα δύο έχει γίνει R&D και αεροδυναμικές δοκιμές. Οπότε θα έπρεπε κάθε καταναλωτής να λέει '' κάτσε ρε μάστορα, πως με βάζεις να πληρώσω 5 χιλιάρικα παραπάνω όταν το SS φοράει την αφρόκρεμα πάνω του και είναι ότι τελειότερο υπάρχει απο άποψη λεπτομέρειας?''
Εκεί λοιπόν θα γινόταν η αυτορύθμιση της αγοράς που ανέφερα πιο πάνω. Δε θα δεχόταν κανείς να πληρώσει παραπάνω λεφτά για κάτι πολύ υποδεέστερο με μοναδικό γνώμονα το οτι είναι όρθιο και άνετο.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Για να σπείρεις πατάτες χρειάζεσαι Lamborghini.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.