Σελίδα 30 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 202526272829303132333435 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Έβαλα και εγώ καινούριο Λαστιχάκι... To Continental Road Attack...

Ακόμα 100χλμ εχω κάνει κ δεν έχω άποψη...

Απο εμφάνιση όμως τα σπάνε ...θα ενημερώσω σε λίγα χλμ...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Εισπνοή.... εκπνοή....
    κορίτσια για τα Anakee 2 έχει να πει κανείς τίποτα;

εγώ με τα Tourance EXP δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος.
    αν και στην αρχή ήταν απίστευτα με πολύ καλό κράτημα και τη μηχανή να πλαγιάζει χωρίς φόβο...
    χωρίς κανένα τρέμουλο, με το μηχανάκι να πηγαίνει καραευθεία χωρίς χέρια με 80+ και να μην κουνάει κώλο σε 170+ ακόμα και με top case.
    μετά από αρκετά χιλιόμετρα όμως το πίσω λάστιχο γλίστραγε σε φρεναρίσματα (χωρίς να κοκαλώσω το φρένο). μετά από 1 χρόνο σχεδόν το λάστιχο είναι σε κακά χάλια. φάγανε και ένα γερό γ@μήσι στην Κρήτη που πήγα στον Μπάλο (απίστευτα κακός χωματόδρομος) αλλά τώρα πια μετά από ένα χρόνο το πίσω φεύγει για πλάκα χωρίς να είναι λιωμένο. για στροφή δεν το συζητάμε... νιώθεις τον κώλο να φεύγει.

Παλαιό μέλος
    ΤΟ χω πει χιλιες φορες..ΛΑστιχο ειναι μονο ενα για τα βεστρομ το battlewing..Το βαλες και καθαρισες με σταθερη αποδοση για ανω των 30 000χλμ ωραιο τακουνι ελαφρωσ στρηταδικο και για την ζαντα ENKEI πεφτει κουτι και ουτε τρεμει ουτε τιποτα..
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Tα νέα Pirelli Scorpion είναι απλά...φτιαγμένα για το Vstrom. Όποιος τα έχει δοκιμάσει με καταλαβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα μαμά τα BW και τα ΕΧP. Είναι καιρός στην ελλάδα να ξεπεράσουμε τα ταμπού μας. Ότι φτιάχνεται στην Γερμανία ΔΕΝ είναι ντε και καλά καλό..νισάφι πια..
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

SVstrom 1000 of Xanthi Το avatar του/της xanthosd
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Tα νέα Pirelli Scorpion είναι απλά...φτιαγμένα για το Vstrom. Όποιος τα έχει δοκιμάσει με καταλαβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα μαμά τα BW και τα ΕΧP. Είναι καιρός στην ελλάδα να ξεπεράσουμε τα ταμπού μας. Ότι φτιάχνεται στην Γερμανία ΔΕΝ είναι ντε και καλά καλό..νισάφι πια..

Kαλα μην το δενεις και κομπο για την Γερμανια, το conti road attack που εβαλα το πισω ειναι made in germany ενω το μπροστα korea.
    ... Οτι δε με σκοτωνει.....
    ........με κανει πιο δυνατο...

Τα battlewing είναι made in Japan.
    the motorcycleboy reigns

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    ...και ScorpionTrail γερμανία...

Παλαιό μέλος
    Φιλε gdaemon δεν εχω φορεσει πιρελλι αλλα επειδη το 99% των βεστρομ και βαραντερο που βλεπω στο δρομο φορανε BW συν του οτι απο αυτα εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος για αυτο ανεφερα αυτο..Μπορει στο μελλον να δοκιμασω πιρελλι αν ειναι τοσο καλα οσο λες

Φιλικα

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    +1 και απο εμενα για τα πιρελι!!
    τα ειχα βαλει στο προηγουμενο στρωμα μου
    και ηταν απιστευτα!!
    βεβαια η συγκριση ειναι μεταξυ μαμα και πιρελι,
    αλλα δεν θα μπω στον κοπο να δοκιμασω αλλα,
    μιας και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με αυτα!!
    τα μαμα ειναι απλα για τον π@υτσο (μπορει να φταιει και ο καιρος απο το εργοστασιο μεχρι την αγορα)
    αλλα δεν θα το ρισκαρω 250? ειναι πολλα!

και κατι ακομα με τα πιρελι δεν ανοιγε το πισω αβσ συνεχεια!!
    απλα σταματαγε,ενω με τα μαμα,με το παραμικρο ανοιγε το αβσ!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Δυστυχώς οι γνώμες μας για τα ελαστικά είναι όλες υποκειμενικές. Πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και οδηγοί σε αγώνες πολλές φορές αποτυγχάνουν στην σωστή επιλογή, τότε τι να πει κανένας για λάστιχα που φοράμε κάθε μέρα, υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες και με πολύ διαφορετικά γούστα οδήγησης και φόρτωματα για κανα δυό χρόνια. Το πιο σωστό θα ήταν να μπορεί κανείς να κάνει test drive στην δική του μηχανή σε πίστα ελεγχόμενων συνθηκών και να διαλέξει. Ουτοπικό βέβαια δε λέω, αλλά σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες. Τώρα για το προηγούμενο ποστ μου, ίσως ήμουν λίγο αιρετικός, απλά σαν επαναπατριστείς έλλην έχω κουραστεί με μερικά στάτους-ταμπού που μας έχουν ποτίσει εδώ στην ψωροκώσταινα.
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Δυστυχώς οι γνώμες μας για τα ελαστικά είναι όλες υποκειμενικές. Πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και οδηγοί σε αγώνες πολλές φορές αποτυγχάνουν στην σωστή επιλογή, τότε τι να πει κανένας για λάστιχα που φοράμε κάθε μέρα, υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες και με πολύ διαφορετικά γούστα οδήγησης και φόρτωματα για κανα δυό χρόνια. Το πιο σωστό θα ήταν να μπορεί κανείς να κάνει test drive στην δική του μηχανή σε πίστα ελεγχόμενων συνθηκών και να διαλέξει. Ουτοπικό βέβαια δε λέω, αλλά σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες. Τώρα για το προηγούμενο ποστ μου, ίσως ήμουν λίγο αιρετικός, απλά σαν επαναπατριστείς έλλην έχω κουραστεί με μερικά στάτους-ταμπού που μας έχουν ποτίσει εδώ στην ψωροκώσταινα.

Σωστος...

Όπου να ΄ναι έρχονται και τα ρόουντ ατάκ 2 και όσοι έχουμε λίγο ψωμάκι ακόμα στα λάστιχα ,κάλό
    είναι να δούμε από αυτούς που θα τα βαλουν τη γνώμη που έχουν αν και πιστέω πως θα είναι ΟΛΟΙ οι κάτοχοι των ατακ 1 από ότι λένε.

σχετικά εδώ

Εισπνοή.... εκπνοή....
    (περί τιμών)

παίδες πήρα τηλέφωνο εδώ και ρώτησα για τα Tourance EXP μόνο για να δω διαφορά στην τιμή από το παλικάρι που μου τα είχε βάλει πέρσι με 190 ευρά (γνωστός αλλά άλλαξε διεύθυνση στο μαγαζί του και δεν τον έχω βρει ακόμα).

μου είπε ... 240 γιούρια - τοποθετημένα - για λάστιχο τέλη 2009 αρχές 2010!

τις προάλες που βρήκα 2 πρόκες στο λάστιχο και πήγα σε ένα βουλκανιζατέρ για να μου τις μπαλώσουν και ρώτησα πληροφοριακά.. μου είπε ο τύπος 320 ευρό!!!! :a31: :a17:

Εισπνοή.... εκπνοή....
    παίδες πάω σήμερα να βάλω τα Scorpion Trail με 230 ευρά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    παίδες πάω σήμερα να βάλω τα Scorpion Trail με 230 ευρά.
    Φοτό αν μπορείς από το πέλμα ...να το δούμε και φορεμένο.

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10