you are IN monsieur and you have PM...Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
βαλε κι εμενα μεσα μεσιε!![]()
![]()
you are IN monsieur and you have PM...Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
βαλε κι εμενα μεσα μεσιε!![]()
![]()
Ρε φιλαράκι σε άλλους δεν αρέσουν οι πόλεμοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
είναι τόσο δύσκολο να μαζευτούμε 30 άτομα από ένα φόρουμ με τουλάχιστον 1000 ενεργούς χρήστες?![]()
...ακόμα και για πλάκα και για εκτόνωση...
:rotflmao:
![]()
Θα μαζευτείτε, θα λασπωθείτε θα ιδρώσεται και θα περάσετε καλά....![]()
![]()
α, μπράβο... τον πόλεμο που τον είδες? χρωματομαχίες θα γίνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θα μαζευτείτε, θα λασπωθείτε θα ιδρώσεται και θα περάσετε καλά....![]()
![]()
αυτό που γίνεται στις διαμάχες είναι καλύτερο... εκεί θα εκτονώσουμε με σωματική () προσπάθεια και μετά θα πάμε να φάμε ψητά να αναπληρώσουμε τις χαμένες (
) θερμίδες
![]()
θα έρθεις για παρέα-κερκίδα-φωτό ?
![]()
Θα είμαι Χανιά... μπορεί να παίξουμε 1 εναντίον 1 με τον makis![]()
![]()
τάβλι ε;
Αυριο λογικά θα ξέρω αν θα είμαι και εγώ Κρήτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
α, μπράβο... τον πόλεμο που τον είδες? χρωματομαχίες θα γίνουν...
αυτό που γίνεται στις διαμάχες είναι καλύτερο... εκεί θα εκτονώσουμε με σωματική () προσπάθεια και μετά θα πάμε να φάμε ψητά να αναπληρώσουμε τις χαμένες (
) θερμίδες
![]()
θα έρθεις για παρέα-κερκίδα-φωτό ?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αυριο λογικά θα ξέρω αν θα είμαι και εγώ Κρήτη!![]()
![]()
![]()
περιμένω ενημέρωση!
Γιατί θα ξαναπάς Κρήτη??Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
περιμένω ενημέρωση!
![]()
Δεν έρχεσαι για χρωματομαχίες???![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
όχι θα κάτσω εδώ τώρα που είναι ευκαιρία... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΕΜΕΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γιατί θα ξαναπάς Κρήτη??![]()
![]()
όποιΑ θέλει έρχεται, πληροφορίες με πμ για εισιτήριο κάτω της συνηθισμένης τιμής
![]()
![]()
![]()
παιδιά sorry που σας διακόπτω αλλά υπάρχει καμιά περίπτωση να μεταφέρετε τις αναζητήσεις σας για τις επισκέψεις στην Κρήτη σε ΠΜ ή σε άλλο thread για να κανονίσουμε εμείς εδώ την επίσκεψη μας στην Πάρνηθα?Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γιατί θα ξαναπάς Κρήτη??![]()
φχαριστώ....
![]()
Sorry αν τα άλλα 440 μηνύματα ήταν όοοοολα τόσο σχετικότερα με το paintballΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
παιδιά sorry που σας διακόπτω αλλά υπάρχει καμιά περίπτωση να μεταφέρετε τις αναζητήσεις σας για τις επισκέψεις στην Κρήτη σε ΠΜ ή σε άλλο thread για να κανονίσουμε εμείς εδώ την επίσκεψη μας στην Πάρνηθα?
φχαριστώ....
![]()
![]()
![]()
Δεν ήταν βρε Λεώ.... αλλά να... ορισμένοι έχουν δώσει προκαταβολές... άλλοι περιμένουν να δούμε αν τελικά μαζευόμαστε... περιμένω απαντήσεις από άλλους που δηλώσανε και έχουν ξεχαστεί....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Sorry αν τα άλλα 440 μηνύματα ήταν όοοοολα τόσο σχετικότερα με το paintball![]()
![]()
πρέπει να το κάνουμε χειρότερο επειδή ασχολήθηκαν 5-6 σελίδες με ένα κόκκινο string ?
no offense, ε? απλά προσπαθώ να το οργανώσω όμορφα....
![]()
δεν τρέχει τίποτα Τάσο![]()
ας σφάξει κάποιος τα άσχετα (πάτα το report)
Μπα... το ζήτησα τη Δευτέρα αλλά είμαστε στις ΓενικέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν τρέχει τίποτα Τάσο![]()
ας σφάξει κάποιος τα άσχετα (πάτα το report):smilea:
![]()
![]()
...
Τέσπα.. πάμε παρακάτω
![]()
Να κάνω μιά ερωτησης???
Σχετικά με το σημείο συγκεντρωσης δεν γινεται να μαζευτούμε (καποιοι τουλαχιστον) στην γέφυρα της βαρυπόμπης (Εθνική οδο) γιατι είναι λίγο πίκρα για εμας που είμαστε δυτικά προάστεια και βολεύει η εθνικη?
Η έστω να υπάρξει δευτερο σημείο συγκέντρωσης (βλ. μάζεμα) στο προαναφερθέν σημείο?
thx...
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata