Σελίδα 30 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 202526272829303132333435 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Κι απο μενα να σου ζησει!!!

Τα λες πολυ καλα φιλε...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά.

@ Trooper

Δε νομίζω να διαφωνούσαμε (μόνο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τα έχουμε τσουγκρίσει -λογικό). Ίσως να φαινόταν ότι ήμουν με το μέρος της αστυνομίας, πιθανότατα γιατί βαριόμουν να γράψω και ήθελα σε μια πρόταση να χωρέσω όλες μου τις σκέψεις.

Με κανενός τη μεριά δεν είμαι.

Ούτε οι φοιτητές είναι εξ ορισμού αλήτες, αλλά ούτε και οι αστυνομικοί εξ ορισμού γουρούνια.

Κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ να είμαι. Μία απόφαση σε κάποια φάση της ζωής μου ήταν μόνο. Δε με κάνει αυτόματα γουρόυνι και άξιο καψίματος αυτό, όπως και το ότι ήμουν φοιτητής δε με έκανε αυτόματα χασισάκια...

Όπως και τώρα που φοράω κοστούμι κάθε μέρα για τη δουλειά δε σημαίνει ούτε ότι είμαι το κεφάλαιο, ούτε χαρτογιακάς, ούτε ένας βαρετός και ξενέρωτος μαλάκας.

Ένας απλός πολίτης είμαι που δεν ξοδεύω όλη μου τη μέρα βρίζοντας την κοινωνία, αλλά προσπαθώντας να την κάνω καλύτερη. Πώς; Εφαρμόζοντας δύο κανόνες:

α. Δεν κάνω στους άλλους αυτά που δε μου αρέσει να μου κάνουν και
    β. Θεωρώ πολύ σημαντική την ατομική ευθύνη καθώς η κοινωνία αποτελείται από άτομα, εσάς κι εμένα, και δεν είναι κάτι το απρόσωπο. Όταν λοιπόν όλοι μας ατομικά αναλάβουμε τις ευθύνες μας (γιατί δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις) όλα θα πάνε καλύτερα.

Από τις απλές στιγμές της ζωής μας (όπως τα σκουπίδια εδώ κι εκεί, η νοθεία στα καύσιμα, οι κλέφτες ταρίφες κλπ) μέχρι τα πιο σοβαρά (όπως οι νεκροί στους δρόμους από μαλακία άλλων ή οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί και πολιτική)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ευχες και απο μενα.

Μακαρι να εβλεπες απο μεσα την Ε.Α. για να καταλαβαινες οτι
    "δεν ηταν απλα μια αποφαση σε μια φαση της ζωης τους"

"Δωσε εξουσια στον ανθρωπο,να δεις τι ανθρωπος ειναι"...συνηθιζω να λεω
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ελα ντε...γενικα προσπα8ω να μην ειμαι απολυτη αλλα οσον αφορα τους μπατσους....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά.

@ Trooper

Δε νομίζω να διαφωνούσαμε (μόνο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τα έχουμε τσουγκρίσει -λογικό). Ίσως να φαινόταν ότι ήμουν με το μέρος της αστυνομίας, πιθανότατα γιατί βαριόμουν να γράψω και ήθελα σε μια πρόταση να χωρέσω όλες μου τις σκέψεις.

Με κανενός τη μεριά δεν είμαι.

Ούτε οι φοιτητές είναι εξ ορισμού αλήτες, αλλά ούτε και οι αστυνομικοί εξ ορισμού γουρούνια.

Κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ να είμαι. Μία απόφαση σε κάποια φάση της ζωής μου ήταν μόνο. Δε με κάνει αυτόματα γουρόυνι και άξιο καψίματος αυτό, όπως και το ότι ήμουν φοιτητής δε με έκανε αυτόματα χασισάκια...

Όπως και τώρα που φοράω κοστούμι κάθε μέρα για τη δουλειά δε σημαίνει ούτε ότι είμαι το κεφάλαιο, ούτε χαρτογιακάς, ούτε ένας βαρετός και ξενέρωτος μαλάκας.

Ένας απλός πολίτης είμαι που δεν ξοδεύω όλη μου τη μέρα βρίζοντας την κοινωνία, αλλά προσπαθώντας να την κάνω καλύτερη. Πώς; Εφαρμόζοντας δύο κανόνες:

α. Δεν κάνω στους άλλους αυτά που δε μου αρέσει να μου κάνουν και
    β. Θεωρώ πολύ σημαντική την ατομική ευθύνη καθώς η κοινωνία αποτελείται από άτομα, εσάς κι εμένα, και δεν είναι κάτι το απρόσωπο. Όταν λοιπόν όλοι μας ατομικά αναλάβουμε τις ευθύνες μας (γιατί δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις) όλα θα πάνε καλύτερα.

Από τις απλές στιγμές της ζωής μας (όπως τα σκουπίδια εδώ κι εκεί, η νοθεία στα καύσιμα, οι κλέφτες ταρίφες κλπ) μέχρι τα πιο σοβαρά (όπως οι νεκροί στους δρόμους από μαλακία άλλων ή οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί και πολιτική)
    μια ελαφρα διαφωνια εκει που λες για την αποφαση σου να μη γινεις αστυνομικος...

παρε και δες την ταινια ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ειναι φοβερο το πως αλλαζει τον ανθρωπο η εξουσια.(η ταινια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα).

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Δε διαφωνώ. Προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω πώς θα σκεφτόμουν αν απ'τα 18 μου είχα στολή, εξουσία και μου πιπιλούσαν όλοι το αυτί για το πόσο γαμάτο όργανο είμαι. Πιθανότατα να ήμουν καθίκης, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

Δε μπορώ όμως και να δεχθώ a priori ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι κακοί. Όπως λοιπόν δε γουστάρουμε γενικεύσεις για τους μετανάστες, τους φοιτητές, τους μηχανάκηδες κλπ έτσι δεν πρέπει και να κρίνουμε την προσωπικότητα κάποιου από το επάγγελμά του ή το αμάξι που οδηγά.

Πραγματικά όμως ξεφεύγουμε από την ουσία της κουβέντας που δεν είναι το κατά πόσο κακοί ή καλοί είναι οι αστυνομικοί και οι φοιτητές, αλλά το πώς θα διορθωθεί η παιδεία. Με πρακτικά μέσα και όχι θεωρίες.

Τη θεωρία την ξέρω κι εγώ... "Δωρεάν για όλους, να τρώνε, να πίνουν, να μορφώνονται πραγματικά και να γίνονται καλοί επιστήμονες και άνθρωποι προάγοντας τη γνώση, την έρευνα και την αειφόρο ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε...."

Bollocks μάντολες λέω εγώ... Έργα θέλουμε! 1+1=2, ούτε 1,5 ούτε 2,001.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Δε διαφωνώ. Προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω πώς θα σκεφτόμουν αν απ'τα 18 μου είχα στολή, εξουσία και μου πιπιλούσαν όλοι το αυτί για το πόσο γαμάτο όργανο είμαι. Πιθανότατα να ήμουν καθίκης, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

Δε μπορώ όμως και να δεχθώ a priori ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι κακοί. Όπως λοιπόν δε γουστάρουμε γενικεύσεις για τους μετανάστες, τους φοιτητές, τους μηχανάκηδες κλπ έτσι δεν πρέπει και να κρίνουμε την προσωπικότητα κάποιου από το επάγγελμά του ή το αμάξι που οδηγά.

Πραγματικά όμως ξεφεύγουμε από την ουσία της κουβέντας που δεν είναι το κατά πόσο κακοί ή καλοί είναι οι αστυνομικοί και οι φοιτητές, αλλά το πώς θα διορθωθεί η παιδεία. Με πρακτικά μέσα και όχι θεωρίες.

Τη θεωρία την ξέρω κι εγώ... "Δωρεάν για όλους, να τρώνε, να πίνουν, να μορφώνονται πραγματικά και να γίνονται καλοί επιστήμονες και άνθρωποι προάγοντας τη γνώση, την έρευνα και την αειφόρο ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε...."

Bollocks μάντολες λέω εγώ... Έργα θέλουμε! 1+1=2, ούτε 1,5 ούτε 2,001.
    δεν ξαναγραφω εδω !!!!!!!!!!

με εκφραζεις απολυτα !!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μια ελαφρα διαφωνια εκει που λες για την αποφαση σου να μη γινεις αστυνομικος...

παρε και δες την ταινια ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ειναι φοβερο το πως αλλαζει τον ανθρωπο η εξουσια.(η ταινια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα).

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..............

Τόχει στό γονίδιο του καί δέν τό ξέρει............ΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΧΕΙ.....ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΧΕΙ..........
    τότε γίνεται βασιλικότερος τού βασιλιά.......!!!!!!!!!!!!

Αύτά άπό τήν άρχή ξεκαθαρίζουν............καί άν κατά λάθος κάποιος ..
    ΞΕΠΕΣΕΙ..........σέ ένα χώρο χωρίς νά τό συνειδητοποιήσει τότε είτε....
    ΥΠΟΦΕΡΕΙ............ή σηκώνεται καί φεύγει όσο άνάγκη καί νάχει τά λεφτά γιά
    βιωποριστικούς λόγους...................

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..........
    ΑΛΛΑ.............
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ...........................γιά ένα κομμάτι ψωμί....!!!

Ήμουνα σαφής .................έεεεεεεε.........παίδες.....!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..............

Τόχει στό γονίδιο του καί δέν τό ξέρει............ΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΧΕΙ.....ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΧΕΙ..........
    τότε γίνεται βασιλικότερος τού βασιλιά.......!!!!!!!!!!!!

Αύτά άπό τήν άρχή ξεκαθαρίζουν............καί άν κατά λάθος κάποιος ..
    ΞΕΠΕΣΕΙ..........σέ ένα χώρο χωρίς νά τό συνειδητοποιήσει τότε είτε....
    ΥΠΟΦΕΡΕΙ............ή σηκώνεται καί φεύγει όσο άνάγκη καί νάχει τά λεφτά γιά
    βιωποριστικούς λόγους...................

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..........
    ΑΛΛΑ.............
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ...........................γιά ένα κομμάτι ψωμί....!!!

Ήμουνα σαφής .................έεεεεεεε.........παίδες.....!!!!!!!!!!

σαφεστατος

αλλα δε με βρισκεις συμφωνο...(ουτε εδω )

Τι να πω...εγω δεν αντεχω με τιποτα τη βια...Το χειροτερο που 8α μπορουσα να κανω (που κ παλι ΔΕΝ το κανω) ευρισκομενη σε διαδηλωση ειναι να πεταξω κανα αυγο(κλουβιο κατα προτιμηση )..Για το λογο αυτο δεν μπορω να 8εωρησω ''αν8ρωπους'' καποια ζωα που ''κανοντας τη δουλεια τους'' βαρανε κοσμο αβερτα η γενικοτερα καβαλανε το καλαμι και δε λενε να ''κατεβουν''...Επειτα δεν τους δικαιολογω με τιποτα γιατι στην τελικη δεν τους εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο...ΞΕΡΟΥΝ που προκειται να μπλεξουν...Ακομα κι αν καποιος εκανε λα8ος επιλογη κ εγινε μπατσος η τελος παντων πηγε με ''το σταυρο στο χερι''για να πιασει τους κακους αυτου του κοσμου με το που βλεπει τι γινεται 8α επρεπε να σηκω8ει να φυγει...
    Κι εγω στο Δημοσιο δουλευω και βλεπω κα8ημερινα το ρουσφετι να πηγαινει συννεφο..δεν υπαρχει περιπτωση να συμμετασχω ποτε σ'αυτο δεν πα να μου το ζητησει ο 8εος ο ιδιος...παω εξυπηρετω τον κοσμο και την κανω...Μπορει να μου εξηγησει καποιος ενας Ματατζης ΠΟΥ ΣΚ@τα χρησιμευει???

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    [B
    Κι εγω στο Δημοσιο δουλευω και βλεπω κα8ημερινα το ρουσφετι να πηγαινει συννεφο..δεν υπαρχει περιπτωση να συμμετασχω ποτε σ'αυτο δεν πα να μου το ζητησει ο 8εος ο ιδιος...παω εξυπηρετω τον κοσμο και την κανω...Μπορει να μου εξηγησει καποιος ενας Ματατζης ΠΟΥ ΣΚ@τα χρησιμευει??? [/B]
    οταν θα κλεψουν το σπιτι σου χτυπησουν την μανα σου το παιδι σου κλπ κλπ τοτε θα δεις που χρησιμευουν .....................

οταν ημουν (πιο) μικρη μετα τις 8-9 μοναστηρακι δε πηγαινα............τωρα παω......γιατι οι ''κακοι'' οι μπατσοι το καθαρισαν απο αυτους που χωναν σουγιαδες για 100δραχμες ενα τσιγαρο η να σου παρουν το μπουφαν (τα εχω ζησει αυτα )

οταν μια μερα λιποθυμισα στο συνταγμα πριν χρονια αστυνομικο ηταν αυτος που με πηρε μου αγορασε νερο με εβαλε να κατσω και με πηγε σπιτι μου.

οταν πρεζονι στον πειραια με χτυπησε για λεφτα εχωντας τον αδελφο μου τοτε 8 χρονων σκαρτα μαζι μου

οι ΄΄κακοι΄΄ οι μπατσοι τους πιασαν και τους γ@μησαν και με φροντισαν μεχρι να ερθουν οι γονεις μου

μπατσοι κακοι θα πιασουν αυτον τον ψυχασθενη μαλακα που εριξε στην κοπελα οξυ και την εκανε να χασει τα παντα και θα του γαμησουν τα αγαμητα............

χτες που τρακαρε ο αδελφος μου οι ΄΄κακοι΄΄΄οι μπατσοι εκατσαν μεχρι τις 4 το πρωι να δουν τι εγινε μεχρι στο νοσοκομειο ηρθαν (ο αδελφος μου ειναι καλα δοξα το Θεο αλλα ο παιδικος του φιλος - με αλλη μηχανη- ισα που τον προλαβαμε ηδη εχει χασει ενα νεφρο και παλευουν για το δευτερο ηδη τα εχει σπασει ολα με εσωτερικες αιμοραγιες παντου)

και μου λεγαν....γιατι? γιατι δε φορανε κρανος ? μας αρεσουν εμας αυτα? καθε μερα? χυμενα μυαλα εξω? δεν υπαρχει παιδια απο τα σχολια

μας λενε οι δρομοι εινια μπουρδελο
    και τους λεμε

ναι ρε ειναι ο μαλακας που τους εφτιαξε τα εκανε σκατα
    εσυ το ξερεις γιατι? γιατι δε προσεχεις?

(λογια αστυνομικου χτες τα ξημεροματα σε μενα)

και εγω - μου λεει- δυκικλιστης ειμαι.....προσεχω γαμωτο.

αφηστε τα παιδια και σαποιοι υπαρχουν παντου και παντα θα υπαρχουν αλλα οχι επειδη καποιος την πληρωσε ολοι ειναι τα ιδια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    οταν θα κλεψουν το σπιτι σου χτυπησουν την μανα σου το παιδι σου κλπ κλπ τοτε θα δεις που χρησιμευουν .....................
    μιλαει για ματ συγκεκριμενα.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    χτες που τρακαρε ο αδελφος μου .....

πάλι? :hypnotize :hypnotize :hypnotize

ρε συ Εύη ... μη του ξαναδώσετε μηχανάκι αυτουνού ρεεεεεε...

θα φάει τα μούτρα του έτσι όπως το πάει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μιλαει για ματ συγκεκριμενα.

Οντως...

Παντως εισαι τυχερη γιατι επεσες σε καλο κοσμο....Οταν μου ειχαν κλεψει το σπιτι ..ηρ8αν μετα απο μια ωρα σκυλοβαριοντουσαν και μου μιλαγανε με ενα υφακι ''και τι 8ε να γινει τωρα...''

τεσπα...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    από ένα κείμενο που έπεσε στα χέρια μου σε μία πορεία και μου άρεσε:

...........Δύο ειδήσεις με διαφορά τριών ημερών
    Με τιμές ήρωα, κηδεύτηκε στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στα Χανιά, ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, που χάθηκε με το αεροσκάφος του κατά τη διάρκεια εμπλοκής με τουρκικό μαχητικό πάνω από τη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου.

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ, στην Ελευσίνα.

Η πρώτη είδηση έγινε πρωτοσέλιδο, προκάλεσε «στρογγυλά τραπέζια», ασχολήθηκαν μαζί της τα διεθνή μμε.
    Για την δολοφονία των δύο εργατών-που ούτε τα ονόματά τους δεν αναφέρονται- σπαταλήθηκαν κάποια μονόστηλα και οι εργάτες δεν κηδεύτηκαν δημοσία δαπάνη ούτε με τιμές ήρωα. Αντίθετα οι χήρες τους θα περιμένουν κανά χρόνο για την σύνταξη λόγω θανάτου…

Οι άνθρωποι που εργάζονται για την αστυνομία ή τον στρατό ανήκουν κατά βάση σε δύο κατηγορίες: Είτε πρόκειται για νέους ανθρώπους απογοητευμένους από το φάσμα της ανεργίας που επιλέγουν να «καταταγούν» (υπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα αυτών που δημιουργούν την ανεργία) είτε πρόκειται για άτομα δηλητηριασμένα από το μικρόβιο της εξουσιολαγνείας. Και στις δύο περιπτώσεις καταλήγουν να εργάζονται σαν ένστολοι λακέδες της εξουσίας και κατά συνέπεια σαν εχθροί της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, σαν εχθροί της ίδιας τους της φύσης.

Οι εργαζόμενοι άνθρωποι βιώνουν ένα εκβιαστικό δίλημμα: Ή εργάζεσαι σύμφωνα με τις συνθήκες που η εξουσία διαμορφώνει ή καταλήγεις στο περιθώριο της κοινωνίας με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
    Και οι διαμορφωμένες εργασιακές συνθήκες είναι απάνθρωπες. Τα 33.820 ατυχήματα, τα 851 θανατηφόρα, την πενταετία 2000-2005, δηλαδή 170 δολοφονημένοι εργάτες κάθε χρόνο. 170 άνθρωποι κάθε χρόνο που έφυγαν από το σπίτι τους για το μεροκάματο και δεν επέστρεψαν…και χωρίς κανένας να λογαριάζει τους δολοφονημένους μετανάστες «χωρίς χαρτιά», τους ανθρώπους που αποτελούν τους σημερινούς σκλάβους στα ιδιωτικά ή κρατικά εργασιακά κάτεργα.................

ξέρετε οι αστυνομικοί σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ από την "υποδειγματική δημοκρατία" της σουηδίας μέχρι τις μπανανίες και τις διάφορες χούντες, την "δουλειά τους κάνουνε"....
    και εδώ όταν κοπανάνε διαδηλωτές (και ποτέ δεν τους ξεχωρίζω σε επαγγελματικές ιδιότητες, δεν ήξερα ότι σε πορείες πχ για την παιδεία πρέπει να συμμετέχουν ΜΟΝΟ φοιτητές....) πάλι την "δουλειά τους κάνουνε".

μόνο που η δουλειά τους, κατά βάση είναι η προστασία της ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ (που για όποιον έχει στοιχειώδη γνώση πολιτειακών / κοινωνιολογίας, η έννομη τάξη είναι απλά η κοινωνική συνθήκη που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η κυρίαρχη τάξη). που ουσιαστικά είναι η προστασία και η αναπαραγωγή του υπάρχοντος συστήματος που ρε εύη , δημιουργεί τα πρεζόνια , τους απατεώνες εργολάβους (που όταν διαδηλώσεις εναντίον τους τα ματ θα σε πλακώσουν και οι άλλοι έντιμου πολίτες θα λένε "μα να το κυνηγήσεις πολιτισμένα, δικαστικά το δίκιο σου"), τους επαγγελματίες πολιτικούς (γιατί το ξεχνάμε? οι επαγγελματίες πολιτικοί νοιάζονται για την καριέρα τους, για την κοινωνία νοιάζοντα οι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ). Ξέρεις αυτό το σύστημα προμηθεύει με αστυνομικούς που πληρώνονται από την τσέπη μας για να φυλάνε τον Λαναρά (με τις 7 πτωχευμένες αλλά επιχορηγημένες επιχειρήσεις) τον καταδικασθένα αμετάκλητα σε 4 χρόνιαφυλακή-αλλά κυρίαρχο της χώρας και ελεύθερο- Μίνωα Κυριακού κλπκλπ. και θα μου πεις ? οι αστυνομικοί φταίνε? μα το ίδιο σύστημα διαιωνίζουν με την "εργασία" τους!
    και όταν κάποιοι αμφισβητούν το κυρίαρχο σύστημα, ακόμα και με πράξεις που δεν συμφωνώ μαζί τους, εμείς κρίνουμε τις πράξεις και ΟΧΙ το τι θέλουν να πουν με τις πράξεις τους.

ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: λόγω επαγγελματικής διαστροφής (τότε ασχολιόμουν με ασφαλιστικές αποζημιώσεις), είχα ψάξει το θέμα "Πολυτεχνείο 95"
    Λοιπόν ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ έλεγε ότι για την πυρκαγιά στην σκεπή ευθύνονταοι 100% τα δακρυγόνα της αστυνομίας! Το ίδιο ακριβώς έλεγε και για την πυρκαγιά στο Κ. Μαρουσης που είχε αποτέλεσμα 4 νεκρούς. Κανένας αστυνομικός, επικεφαλής ή όχι δεν τιμωρείθηκε.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF