Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
@διορθωσα λιγο την φωτο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σσσ'ωραίος
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
@διορθωσα λιγο την φωτο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σσσ'ωραίος
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Βρε βρε βρε.. Όταν οι αλλοι γαμούσανε από το λύκειο ο 'έφηβος' έπρεπε να περάσει τα 30 για να γαμήσει..
Τα τελευταία 30' του β' είδα,ο γαύρος αξίζε τη νίκη..
![]()
![]()
@χυμαδι εισαι τελικα κλασικος βαζελος αν σου αρεσε η μπαλα που επαιξε ο ολυμπιακος σημερα.
@λαμπρο ειδες το τελευταιο μισαωρο για αυτο σε δικαιολογω.
μαγκες περα απο τη νικη ο ολυμπιακος δεν επαιξε μπαλα σημερα για μενα.ενα ατελειωτο αλαλουμ ητανε.γνωμη μου και μιλαω σοβαρα.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
troop, δεν καταλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
@χυμαδι εισαι τελικα κλασικος βαζελος αν σου αρεσε η μπαλα που επαιξε ο ολυμπιακος σημερα.
μαγκες περα απο τη νικη ο ολυμπιακος δεν επαιξε μπαλα σημερα για μενα.ενα ατελειωτο αλαλουμ ητανε.γνωμη μου και μιλαω σοβαρα.
![]()
δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι ξαφνικα γινατε Barcelona...
σκεψου ομως τι περιμενες να δεις σημερα και τι τελικα ειδες...το σημαντικοτερο ηταν οτι μπηκατε μεσα με τσαμπουκα και δεν παγωσατε (ως συνηθως)
εγω ειδα μια ομαδα που ανεπτυξε το παιχνιδι που μπορουσε να παιξει(οσο και αν ειναι αυτο) εκτος εδρας , χωρις καμια δοση ηττοπαθειας.
η Βερντερ αγνωριστη, σερνοταν βεβαια...αλλα το σημαντικοτερα με εσας ειναι οτι αποταξατε το ''συνδρομο της 5αρας'' σημερα.
αν αυτο δεν το αναγνωριζεις στην ομαδα σου και το αναγνωριζω εγω....ε, εισαι καλσσικος γαυρος !!![]()
ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
troop, δεν καταλαβες...
δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι ξαφνικα γινατε Barcelona...
σκεψου ομως τι περιμενες να δεις σημερα και τι τελικα ειδες...το σημαντικοτερο ηταν οτι μπηκατε μεσα με τσαμπουκα και δεν παγωσατε (ως συνηθως)
εγω ειδα μια ομαδα που ανεπτυξε το παιχνιδι που μπορουσε να παιξει(οσο και αν ειναι αυτο) εκτος εδρας , χωρις καμια δοση ηττοπαθειας.
η Βερντερ αγνωριστη, σερνοταν βεβαια...αλλα το σημαντικοτερα με εσας ειναι οτι αποταξατε το ''συνδρομο της 5αρας'' σημερα.
αν αυτο δεν το αναγνωριζεις στην ομαδα σου και το αναγνωριζω εγω....ε, εισαι καλσσικος γαυρος !!![]()
απο το δεν αξιζαμε τη 5αρα ομως μεχρι το αξιζαμε τη νικη εχει τεραστια αποσταση.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
Γραφω μονο και μονο επειδη επιτελους βλεπω και καποιον λογικο......οντως μεγαλη νικη του Ολυμπιακου.....αλλα ας ειναι καλα ο Νικοπολιδης γιατι αν γινοταν το 2-0 τα πραγματα θα ηταν δυσκολα...μεγαλη μαγκια στο τελος που καταφερανε και γυρισαν το ματς.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ.
απο το δεν αξιζαμε τη 5αρα ομως μεχρι το αξιζαμε τη νικη εχει τεραστια αποσταση.
![]()
πες μου εναν λογο που αξιζε την νικη η Βερντερ περισσοτερο απο εσας...
το οτι ο Αντωνακης ηταν σε πολυ καλη μερα δεν μου λεει κατι...παικτης της ομαδας ειναι και κατ επεκταση του συνολου.
δεν υπηρχαν χαφ, τα μπακ ηταν τρικυμια εν κρανιο ο πατσα επαιζε οπου να ναι, ο ραουλ μπραβο ζητημα να εκανε 5 σωστες μεταβιβασεις, ο νικοπολιδης εκανε λαθη που απλα ετυχε να μη πληρωσει...θες και αλλα???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πες μου εναν λογο που αξιζε την νικη η Βερντερ περισσοτερο απο εσας...
το οτι ο Αντωνακης ηταν σε πολυ καλη μερα δεν μου λεει κατι...παικτης της ομαδας ειναι και κατ επεκταση του συνολου.
Τρούπερ,σε τέτοια ματς έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το αποτέλεσμα από την απόδοση.. και ειδικά όταν είναι το πρώτο σου διπλό..
Ρητορική ερώτηση,θα προτιμούσες να έπαιζες καλή μπάλα κ να έχανες..;
Σε τέτοια ματς δε σε (μας) πέρνει να κάνουμε διπλά με 3ρες κ να διδάσκουμε κ ποδόσφαιρο..
Το οτι γενικότερα όπως φαίνεται ο ολυμπιακός δεν αποδίδει είναι άλλο θέμα,από αυτό το ματς κρατάς το διπλό κ τίποτ' άλλο..
![]()
Ε ρε πούστη μου,όταν άνοιξα την τηλεόραση άρχισε να γυρίζει το ματς.. :rotflmao:
να σου πω ρε συ κατι;.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν υπηρχαν χαφ, τα μπακ ηταν τρικυμια εν κρανιο ο πατσα επαιζε οπου να ναι, ο ραουλ μπραβο ζητημα να εκανε 5 σωστες μεταβιβασεις, ο νικοπολιδης εκανε λαθη που απλα ετυχε να μη πληρωσει...θες και αλλα???
δεν μας χεζεις νυχτιατικα που καθομαι και υποστηριζω τον γαυρο και μου το παιζεις και δυσκολος!!!![]()
![]()
δεν διαφωνησα με αυτα που εγραψες ρε.διαφωνησα με το παιξαμε μπαλαρα, τους πατησαμε χαμου, εμεις ημασταν και σωπα μωρε που θα κερδιζανε τα βλαχαδερα απο τη βρεμη, αξιζαμε τη νικη και αλλα τετοια.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τρούπερ,σε τέτοια ματς έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το αποτέλεσμα από την απόδοση.. και ειδικά όταν είναι το πρώτο σου διπλό..
Ρητορική ερώτηση,θα προτιμούσες να έπαιζες καλή μπάλα κ να έχανες..;
Σε τέτοια ματς δε σε (μας) να κάνουμε διπλά με 3ρες κ να διδάσκουμε κ ποδόσφαιρο..
Το οτι γενικότερα όπως φαίνεται ο ολυμπιακός δεν αποδίδει είναι άλλο θέμα,από αυτό το ματς κρατάς το διπλό κ τίποτ' άλλο..
![]()
Ε ρε πούστη μου,όταν άνοιξα την τηλεόραση άρχισε να γυρίζει το ματς.. :rotflmao:
τπτ απο αυτα δεν ειναι αληθες και φυσικα η νικη καλοδεχουμενη και η χαρα μεγαλη.απλα εγω κατι τετοιες χαρες τις σκιαζομαι γιατι πολλες φορες σου κρυβουν τις αδυναμιες.
να ανοιγεις πιο συντομα τη τηλεοραση αλλη φορα, πηγε η ψυχη μας στη κουλουρη !!!![]()
![]()
![]()
εχμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
να σου πω ρε συ κατι;.....
δεν μας χεζεις νυχτιατικα που καθομαι και υποστηριζω τον γαυρο και μου το παιζεις και δυσκολος!!!![]()
![]()
καλα ρε παω....μη βαρας![]()
![]()
![]()
![]()
Συν τοις άλλοις,ο σερ Τάκης κέρδισε κανα μήνα,θα βγάλει την παρέλαση της 28ης..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπραβο στο γαυρο!!!
πηρε πολυ παληκαρισια νικη!!!!
σημερα ειχε την ευκαιρια και την επιασε απ τα μαλλια..........γιατι ειχε αρχ@δια(κατι που δεν ειχε τις αλλες χρονιες)
εκει ειναι η μαγκια!!!!
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
δεν εγινε ξαφνικα ομαδαρα......................
αλλα φαινεται οτι δημιουργει ομαδα που δεν βασιζεται σε παραμυθια τυπου.............
-ψυχωσης για το πρωταθλημα
-ψυχη του πρωταθλητη
-ριβαλντο και αλλα κουτσαλογα υπερτιμημενα
-η κουραδομαγκες τυπου γεωργατου, ανατολακη κτλ.
ηταν ομαδα συνολου, με παικτες εργατες ετοιμους να παιξουν ποδοσφαιρο.......και οχι να κανουν πουστριλικια μηπως και τους κατσει κατι καλο, η τους δωσει κατι ο διαιτητης (οπως καναν ολα αυτα τα χρονια).
γι αυτο πηρε το διπλο!!!
υ.γ. εννοειται οτι ειμουν με τη βερντερ!!!.......δεν το συζηταμε!!!!
ΓΙΑ θυμίσου και στην Γαλατά που την παίζαμε μονότερμαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Περα απο την πλακα πεξατε πολυ καλα και δεν θυμαμαι αλλη φορα τον γαυρο να παιζει ετσι στην Ευρωπη. Αξιζατε την νικη 110% και μιλαω πολυ σοβαρα. Μπραβο!!
άλλο που εκεί χάσαμε......
στο 2ο ημίχρονο η Βέρντερ χάθηκε. το γιατί...?
Κοβάσεβιτς άλλη κλάση ο άνθρωπας
Γκαλέτι τρελό σκυλί,νοοτροπία αλλού
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w